Vijf redenen om op vrouwen te vallen

Nee, deze is niet voor het handjevol mannelijke users op Quizlet. Juist voor de vrouwen; waarom zou je enkel kiezen voor het mannelijke geslacht als je ook dit kan krijgen...

 1. Vrouwen snappen vrouwen.

  Hoe simpel kan het zijn? Mannen klagen dat ze vrouwen niet snappen, vrouwen klagen dat ze mannen niet snappen. Waarom onduidelijkheid scheppen terwijl we ook zouden kunnen kiezen voor een partner die we wél begrijpen.

 2. De lippen van vrouwen zijn veel zachter.

  Tja, in een relatie willen we allemaal onze partner zoenen. Het is bewezen; de lippen van vrouwen zijn veel zachter om te zoenen!

 3. Je partner snapt je girls-stuff.

  Al je chocoladevreetbuien, je ongesteldheidsproblemen en make-up struggles zijn bekend.

 4. Vrouwen zijn sneller volwassen.

  Er valt niet omheen te draaien; vrouwen zijn nou eenmaal veel sneller volwassen. Op verschillende gebieden zijn we verder ontwikkeld en met een vrouwelijke partner heb je geen last van de plotselinge niveau-struggles. Zeg bye bye tegen de hitsige 20-jarige 'puberjongetjes' en de gesprekken ver beneden je niveau (neem bijvoorbeeld voetbal).

 5. Geen onbedoelde zwangerschappen, traag zaad, etc.

  Toch best handig, je gooit er niet plotseling zo'n jengelaar uit in het toilet. En als je toch zwanger wilt worden heb je in ieder geval geen gedoe met zaadproblemen van je man.

Reacties (6)

 • Wobbel

  Ik snap mannen en vrouwen niet.

  3 jaar geleden
 • Salaryman

  Van vrouwen kun je niet zwanger raken!

  4 jaar geleden
 • Unlaced

  Interessant... Erg interessant.
  Nee, maar 5 redenen? Hmmmm.

  5 jaar geleden
 • Leati

  "Plus het vrouwelijke lichaam is eigenlijk ook wel gewoon veel mooier om naar te kijken." En dat komt dan van een rasechte homo af, haha. Maar goed lijstje, dat zeker. c:

  5 jaar geleden
 • Croweater

  Ik snap heel veel vrouwen ook niet :'D

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen