Het officiële RickGrimes-lijstje!

Natuurlijk verdient iedereen zijn eigen lijstje, dus laten we daar alvast eens aan beginnen! RickGrimes krijgt van mij voor haar kerst een lijstje met leuke foto's van haar favoriete dingen. Uiteraard voorzien van commentaar van mezelf.

 1. Marvel


  bron: static.squarespace.com

  Ze is een grote Marvelfan en een van de dingen waarvoor Marvel bekend staat, is natuurlijk The Avengers. Wat is er nu leuker dan zo'n grappige foto? Aw, kijk hoe verdrietig de Hulk is. Laat hem er bij!

 2. Game of Thrones

  Ook Game of Thrones is een van de interesses van RickGrimes! Een goede keuze, al zeg ik het zelf. GoT heeft heel veel interessante kanten en geeft je een duidelijk beeld van de volwassen wereld. Ahum. En draken. Draken zijn geweldig.

 3. Sherlock

  De volgende interesse van RickGrimes is Sherlock. De serie waarin de briljante Benedict Cumberbatch de rol van detective Sherlock Holmes vertolkt is een favoriet van velen. Persoonlijk kan ik er niet zo goed naar kijken. Ik plak altijd het hoofd van Smaug op zijn schouders.

 4. Broadchurch


  bron: media1.giphy.com

  Nog steeds verliefd op David Tennant? Heb je zijn seizoenen in Doctor Who ondertussen al iets te vaak gezien? Niet gevreesd, hier is broadchurch! The Doctor gaat op zoek naar wie de misdaden heeft gepleegd. Volg hem nu in zijn zoektocht onder de naam van Paul!

 5. Bastille

  We hebben het land der series verlaten. Ook Bastille staat op de to do - list van RickGrimes (dit vat je op op welke manier je zelf wilt). Met hits zoals 'things we lost in the fire' en 'Pompeii' (WE LOST POMPEII IN THE FIRE! Bastille, jij gluiperd) is hij het idool van vele tienermeisjes.

 6. Smosh


  bron: cdn.smosh.com

  Ik moest zelf niet zoeken achter een grappige foto voor deze! Dat was net iets te gemakkelijk... Net als Bastille zijn deze twee jongens de idolen van velen.

Reacties (3)

 • Mephistopheles

  💕rick 4evr

  4 jaar geleden
 • Quapo

  Hahaha! Fantastisch, dankjewel! Hilarisch!

  Vooral die over Sherlock hoor ik vaker, kan het niet uitstaan dat hij smaug is geweest en Dr.Watson (Martin Freeman) speelde Bilbo. Fantastische combi!

  5 jaar geleden
 • FireBrick6

  leuk om te zien! (:

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen