Redenen waarom Erica een geweldige persoon is!

Erica, beter gekend als Scandal is een fantastische persoon, dat weten we allemaal. Maar weet jij ook waarom dat juist het geval is? Hier zijn enkele heel goede redenen om te bewijzen dat Erica tot een van de meest geweldige personen van heel Quizlet behoort.

 1. Ze is een goede vriendin.


  bron: cdn.psychologytoday.com

  Erica is voor heel veel mensen op Quizlet, en vast ook daarbuiten, een heel goede vriendin. Ze staat altijd voor je klaar en heeft altijd een luisterend oor.

 2. Ze wil altijd naar je luisteren.


  bron: www.carolecgood.com

  Als je ook maar ergens mee zit, kan je altijd bij Erica terecht. Ze is bereid om te luisteren naar de meest banale, of juist de zwaarste problemen waarmee je zit.

 3. Ze heeft altijd goed advies.


  bron: ei.marketwatch.com

  Waar het ook over gaat, Erica heeft altijd goede raad voor je. Ze weet wat ze tegen je moet zeggen.

 4. Ze is een goede mentor.


  bron: www.iteea.org

  Voor mij en alle nieuwe moderators is zij, samen met de andere oudere moderators een goede hulp en mentor geweest. Ze geven ons veel goede raad en tips over hoe we onze nieuwe functie beter kunnen doen.

 5. Ze is vriendelijk.


  bron: media3.popsugar-assets.com

  Ik weet dat dit puntje zo standaard klinkt, maar voor mij is het een van de belangrijkste van allemaal. Erica is iemand die altijd vriendelijk is, wanneer je ook met haar spreekt. Ze is een van de vriendelijkste en meest zachtaardige personen die ik ken.

 6. Ze is herkenbaar.


  bron: i.telegraph.co.uk

  Bedankt dat je al die tijd bij je geweldige username bent gebleven! In die zee van verandering ben jij een beetje onze Eiffeltoren.

 7. Ze is een van onze dino's.


  bron: members.home.nl

  Uiteraard is deze niet om haar te beledigen. Erica is ondertussen al acht jaar lid van Quizlet en dat maakt haar officieel een mede-dinosaurus. Ze kent de site van binnen en van buiten en je kan haar daarom bijna elke vraag stellen. Ze was er bij de meeste veranderingen en regelaanpassingen bij.

 8. Ze is echt super goed in Nail Art!


  bron: oi58.tinypic.com

  Erica heeft echt vele talenten en Nail Art is daar een van. Ze is echt super creatief en kan mooie patronen op haar nagels maken.

Reacties (2)

 • Krullie

  Helemaal met eens!!!

  4 jaar geleden
 • Value

  nog een test

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen