De userinitiatieven van Quizlet!

Op Quizlet hebben we een hele boel leuke initiatieven die georganiseerd worden door de users. De creatieve usertjes die dit op poten zetten, verdienen een prijs in mijn ogen! Jammer genoeg zullen ze met een vermelding in een vaag lijstje genoegen moeten nemen. Dit is een bedankje aan iedereen die ooit een initiatief, verkiezing, wedstrijd of iets anders op poten heeft gezet! Jullie maken van Quizlet een nog leukere plek dat het al is. (:

De initiatieven staan niet in een bepaalde volgorde. Ieder idee is even goed als het andere! Dit is gewoon een willekeurige volgorde. Als jij zelf nog een leuk initiatief weet, laat het dan zeker weten in de comments!


 1. Woord van het jaar!

  Net zoals elk jaar is ook deze keer de verkiezing 'Woord van het jaar!' van start gegaan. Ieder jaar, de afgelopen ... jaar, werd de verkiezing gehouden. Dit jaar wordt het topic door Probie open gehouden. Heb jij je favoriete Q-woord al genomineerd? De 'traditie' is op poten gezet door de user Bostick.

  Vorige versies kan je hier vinden:
  2014: topic
  2013: topic + uitslag door Bostick (K.)

 2. De meest onserieuze verkiezing van het jaar!


  bron: www.funnfun.in

  Dit jaar is deze populaire verkiezing nog niet van start gegaan, maar we hopen er allemaal wel op dat we hem nog eens terug mogen zien: de onserieuze verkiezing van het jaar! Als je je steun wilt betuigen aan Dizcoostin, de maker van deze verkiezingen, kan je dat hier doen! Hopelijk komt dit zeker nog eens terug.

  Vorige versies
  2014: topic 1 + topic 2

 3. Quizlet gidsen!


  bron: archief.westhoek.be

  De meeste mensen zullen wel bekend zijn met het idee van de Quizlet gidsen. Dat groepje overenthousiaste users dat tegen iedereen die zich registreert hallo komt zeggen. Momenteel zijn er geen nieuwe gidsen meer gezocht, maar hou het topic zeker in het oog als je zelf ook geïnteresseerd bent! De gidsen zijn er om nieuwe leden te begeleiden en wegwijs te maken op onze prachtige site. Dit doen ze onder leiding van Debbaut (Jarne) en Scandal (Erica).

  Topic
  Story

 4. Quizlet verkiezingen


  bron: www.alternet.org

  Sinds 2013 bestaat het mooie idee om ieder jaar een grote verkiezing te houden voor alle users van Quizlet. In verschillende categorieën kunnen creaties en users genomineerd worden om daaruit de beste te kiezen. Het idee is origineel bedacht door Dysphoria, maar nu overgenomen door Square en te volgen in dit topic.

  Vorige edities
  2013: topic 1 - topic 2 - uitslag
  2014: topic 1 - topic 2 - uitslag

 5. QMagazine


  bron: i62.tinypic.com

  Het QMagazine is een idee dat in 2015 is ontstaan, bedacht door Vikings (Natascha). Ze heeft samen met een hele boel andere mensen een account geopend QMagazine, waarop zij gezamenlijk schrijven en werken aan een heus magazine! Je kan er de meest uiteenlopende zaken te weten komen. Zo hebben ze zelfs al interviews met schrijvers kunnen strikken.

  Abonnement
  : Een gemakkelijke manier om te weten te komen wanneer er een nieuwe editie online staat. In de nieuwe hoofdstukken komt een link naar de story te staan.

  Editie 1
  Editie 2

 6. Vertrouwenspersonen


  bron: data.whicdn.com

  Iedereen heeft al wel eens een luisterend oor of goed advies nodig. Daarom is door Chachki (Nikki) het initiatief van vertrouwenspersonen opgezet. Jammer genoeg is de maker momenteel niet meer actief, maar er staat nog steeds een hele lijst boordevol mensen die met veel plezier naar je willen luisteren. Je kan ook altijd een berichtje in het topic posten en je krijgt gegarandeerd meteen antwoord.

  Topic
  Story: Jammer genoeg niet beschikbaar, omdat de maker op inactief staat.

 7. Het grote Wordwar topic


  bron: i62.tinypic.com

  Wordwars zijn een concept dat al langer bekend is. Gedurende een vooraf afgesproken periode probeer je zo veel mogelijk aan een van je verhalen te schijven. Dit idee is door Lily_Evans (Anna) op poten gezet eind 2014 en is nog steeds lopende! 14 topics zijn inmiddels al gepasseerd. Word jij ook een winnaar?

  Topic

 8. Secret Santa


  bron: 7-themes.com

  Sercet Santa is een idee dat heel erg lijkt op de Sinterklaas actie, maar dan met kerst uiteraard! In 2014 is dit idee door BIack (Lizor) op poten gezet en het kende in 2015 zijn tweede editie onder leiding van Rudolph (G.). Ook hier is het de bedoeling om leuke creaties voor elkaar te maken.

  Vorige versies
  2015: topic
  2014: topic 1 + topic 2

 9. Leeshoekje


  bron: www.eijkhagen.nl

  Het leeshoekje is een account gemaakt met het doel om actieve en afgeronde stories op te lijsten in handige lijstjes. Je vindt er vanalles en er zijn ook verschillende thema's. Op deze manier kan je gemakkelijk nieuwe, leuke stories vinden die overeenkomen met wat jij leuk vindt!

  Leeshoekje

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen