1. Masks, Capes and Undies  "Rule #1: Knock on every closed door. It's closed for a reason.

  Rule #2: Don't touch each other's stuff, especially underwear.

  Rule #3: Don't fly.
  Sage heeft één grote zekerheid in haar leven; het universum is haar niet goed gezind.
  Nadat ze eindelijk is afgestudeerd en naar de universiteit kan, hoopt ze om toch even het superheldenleven achter zich te laten. Een nieuwe plaats, nieuwe dromen, nieuwe vrienden; meer vraagt ze niet. Jammerlijk genoeg horen daar blijkbaar ook nieuwe vijanden bij. Haar nieuwe kamergenoot laat haar aloude aartsvijand TK in het stof bijten. De knorrige, slordige en onrespectvolle - maar best wel knappe - Talon geeft geen zier om haar privacy, en Sage moet een manier vinden om niet enkel haar ondergoed, maar ook al haar geheimen voor hem verborgen te houden.

 2. Schemering  De 22-jarige Neveah (Ne-vee-a) wandelt graag met en zonder haar hond door het bos. Op een avond laat ze daar de hond uit en hoort vreemde geluiden. Wanneer ze besluit naar huis te gaan neemt Dawn, de Shiba Inu pup, het voortouw en Neveah volgt. De pup brengt haar naar een open plek en ze ziet een man liggen met gescheurde kleding en diepe wonden en sneeën. Op het journaal zeggen ze dat er al een tijdje mensen gedood worden door wilde dieren en dan vooral wolven. Maar als ze thuis is staat de man ineens in haar kamer en al snel komt ze achter de waarheid. Een ontdekking die haar hele leven op zijn kop zet. En ook niet zo'n klein beetje.

  Lees verder

 3. Verblind door liefde


  bron: www.quizlet.nl

  In een wereld waar ze 'liefde is blind' iets te letterlijk nemen, verliest iedereen, ongeacht afkomst of rijkdom, zijn gezichtsvermogen zodra ze verliefd worden. Kleurrijke ogen die eerst vol leven zaten worden dof, grijs en doods.
  De negentienjarige Jesse, die erin is geslaagd om liefde te ontlopen en zo zijn zicht te bewaren, vraagt zich af of zijn ogen wel enig nut hebben in deze wereld. Niet alleen voelt hij zich eenzaam en 'anders' omdat hij de enige is van zijn leeftijd die de wereld nog kan zien, maar ook profiteren zowel zijn vrienden als zijn familie van het feit dat zijn ogen nog perfect in orde zijn.
  Is hopeloos wachten tot ook hij zijn zicht zal verliezen het enige wat hij kan doen, of wacht er een grotere lotsbestemming op hem?

  Lees meer

 4. Stroomafwaarts


  bron: i.imgur.com

  "De rivier kronkelde verder dan ik kon zien, het water sleet de rotsen uit helemaal tot aan Rhias. Daar, zo ver stroomafwaarts, lag hij midden in een oorlog te slapen of staarde hij net als ik naar het donker.
  De nacht was daar vast niet zo stil als hier. Het was alsof ik de slachtoffers van de revolutionairen kon horen smeken om genade."

  ***


  Eliviènne Leis weet al sinds ze klein was dat ze nooit voor de liefde zal kunnen trouwen, maar dat ze de rest van haar leven door zou brengen met iemand die haar ouders voor haar uitgekozen hebben. Het diplomatieke huwelijksbootje brengt haar naar industrialiserend Rhias – een rivierstad in het ondergrondse Vyta Noëla – waar ze trouwt met Liran Culedris, een jonge dokter en de zoon van een invloedrijk man in de stad.
  Tot haar verbazing lukt het haar uitstekend zich aan te passen aan haar nieuwe leven als echtgenote en geniet ze van de dagelijkse sleur in de familie.
  Maar buiten de muren om het landgoed verzetten steeds meer fabrieksarbeiders zich tegen de technologische ontwikkelingen en het lage loon waar ze voor werken. Een groot deel van de stad schaart zich achter Centro Cialdis, een politicus die pleit voor een onafhankelijk Rhias. De anderen tellen hun geld en broeden op een manier om van deze lastpak af te komen.

  Een slecht geplande wraakactie zorgt ervoor dat Viènna van haar echtgenoot gescheiden wordt. Vanuit een andere stad doet ze wat ze kan om ervoor te zorgen dat de inspanningen van Cialdis niet voor niets zijn geweest en zet ze alles op alles om haar familie uit de burgeroorlog weg te krijgen.

  “Stroomafwaarts” gaat over de waarde van tradities, afkomst en een vaak vergeten vorm van liefde.

 5. The Unseen World


  bron: www.quizlet.nl

  .In het begin zaten Anna, Jack en Dave alle drie nog op de middelbare school. Op dat moment hadden ze nog hun eigen normale leventje, met hun eigen puber problemen. Na een vreemde ontvoering zijn de vrienden van elkaar gescheiden.
  Als Anna jaren later een hut erft, dat al vele generaties door de familie heen ging, bleek het dat deze hut geen normale simpele hut was. Het was iets wat men mogelijk nooit had mogen zien, eveneens de verrassing die ze tegen kwamen in één van de kamers.
  Een draken ei.
  Ten eerste kon dit leiden tot een eeuwige vriendschap, maar de natuur kent altijd een addertje onder het gras.

 6. Gaia


  bron: data.whicdn.com

  Het zou je maar overkomen. Je bent een jonge professor en je hebt vele dingen gezien die anderen nooit zouden geloven. Je kan er met niemand over praten, niemand gelooft je en iedereen lacht je uit. Dit is het verhaal van Gaia. Niemand gelooft haar, waardoor ze aan zichzelf twijfelt. Hierdoor doet ze haar best alles te ontkennen wat ze ooit gezien heeft. Lang houdt ze het niet vol. Er wordt een mysterieus pakket bezorgd. Het bevat een artefact met een brief, uit een andere wereld. Ze onderzoekt het en dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Ze kan niet langer ontkennen dat er meer is dan alle anderen willen zien. Dit wordt bevestigd als ze meegezogen wordt naar een wereld waar ze nooit van heeft gehoord. De wereld kent geen zuurstof, maar een bijzondere energie waar iedereen zijn kracht uit haalt. Er breekt een crisis uit in de wereld en Gaia moet het oplossen. Dit alles terwijl ze zich uit een gepland huwelijk moet redden, die haar mogelijk aan deze wereld vastbindt. Zal ze ooit terug kunnen naar haar eigen wereld?

 7. Noneem


  bron: i.imgur.com

  "You don't get it, do you?"


  In een laatste en desastreuze poging om verdere overbevolking van de aarde tegen te gaan is er een strikt regime van kracht geworden. De wereld is vol, zo vol, dat eenieder die een kind wil zich dient te registreren. Pas wanneer er iemand sterft wordt aan een nieuw koppel op de vaak ellenlange wachtlijst groen licht gegeven om hun kinderwens te verwezenlijken. Het is een regime dat met ijzeren vuist gehandhaafd wordt, maar desondanks niet vrij is van fouten: overtredingen ervan zijn talrijk.

  Kinderen die op illegale wijze verwekt zijn, worden geclassificeerd als zijnde 'No Names'. Hoewel in praktijk vaak wel degelijk met een naam bekroond, zijn No Names voor de overheid niet meer dan een doorn in het oog; voor de samenleving zijn zij niet meer dan een profiterende last. Er is geen register ter wereld dat hen kent en ze zijn al even ongrijpbaar als ongewenst.

  Vanaf het eerste moment dat Col Felix ontmoet, weet ze het zeker: hij is zo'n No Name. Hij verschijnt en verdwijnt wanneer het hem uitkomt en zijn hele leven lijkt gehuld in schaduwen en leugens. Geprikkeld door zijn mystieke verschijning probeert ze meer over hem te weten te komen, nog onwetend dat dit haar eigen leven volledig op zijn kop zal zetten. Het moment waarop ze erachter komt dat ze er met haar neus misschien maar beter uit had kunnen blijven, is ze al omgeven door alle duisternis en als haar eigen verleden dan ook nog op onverwachte wijze om de hoek komt kijken, lijkt er geen weg meer terug.

  Noneem gaat over twee personen die elk op een andere manier vechten tegen de schimmen uit hun heden en verleden. Een verhaal over oude littekens, de zoektocht naar identiteit en erkenning, verraad, maar bovenal over vechten voor datgene dat je dierbaar is.

  "You can't keep dancing with the devil and then wonder why you are still in hell."


 8. Blue; The Queen of Minds


  bron: oi68.tinypic.com

  Het was niet de bedoeling dat ze op aarde terecht zou komen. Het was niet de bedoeling dat het portaal twee kanten op zou werken.
  Het leven heeft geen tijd om rekenen te houden met wat de bedoeling is.

  Sapphire is zeventien als de mysterieuze Killian op haar stoep verschijnt om haar ervan te overtuigen dat het boek dat de vader van Sapphire heeft geschreven gebaseerd is op de werkelijkheid. Sapphire wil dit niet geloven, maar heeft geen keus als het noodlot toeslaat. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen komen Sapphire en Killian precies terecht waar één van hen zou moeten zijn volgens een oude voorspelling, namelijk ver weg van alles wat Sapphire kent; Hotanificy, een rijk dat zich tussen aarde en de hel bevindt. Iedereen verwacht dat Sapphire Hotanificy zal redden van de ondergang, maar wat als Sapphire niet langer in de voorspelling past, wat als men begint te betwijfelen of echte voorspellingen niet alleen in slechte verhaaltjes voor het slapen gaan voorkomen?

  Lees meer

 9. Septem world of magic


  bron: s-media-cache-ak0.pinimg.com

  Heel ver van hier vandaar is er magische dimensie Er waren zeven planeten, waar alles mogelijk is.
  Waar vijf koninkrijken hun eigen planeet waken. vijf koningsrijken. zeven planeten waar magie mogelijks is, maar de zeven magische planeten werden bedreigt door kwaadaardige wezens.
  eens in de zoveel tijd wordt een kind uitgekozen als beschermer, en de twaalf hoofd krachten leren en de zeven magische planeten beschermen tegen het kwaad en tegen oorlogen.
  Stella Twinkels een vijftien jarig meisje weet alle legendes verhalen en geschiedenis over de hele universum. Ze lijd een gewoon tiener leven, maar haar leven zal voorgoed veranderen, als ze opeens enge mannen ziet zonder gezicht, maar universele hoofden hebben. Haar ouders worden op Mysterieuze wijzen vermoord, maar al gauw krijgt ze te horen dat ze een beschermster is en moet de twaalf hoofd krachten leren om de zeven magische planeten te beschermen tegen een duistere toveraar, maar het kwaad zit veel dichterbij dan ze ooit had gedacht.

 10. Elementos, de vier verlossers | De heks van vuur


  bron: pre11.deviantart.net

  ...We thought we were safe...


  ...but they are coming for us...


  Voor Clarissa was het leven in Atala eentje van rust en vrede. Het begrip oorlog was er eentje die in het verleden thuis hoorde en waarvan ze de gevolgen nooit mee hoefde te maken. Tot nu.

  Dankzij een gerichte aanval op het Zuidelijke District is Clarissa genoodzaakt een nieuw thuis te zoeken. Haar zoektocht brengt haar naar delen van Elementos waar ze alleen verhalen over heeft gehoord. Hoe verder het land ze in trekt, hoe verder van de werkelijkheid de wereld om haar heen lijkt te raken. Sprookjes en fantasieën nemen het van de werkelijkheid over en langzaam maar zeker komt Clarissa steeds meer te weten over Elementos. Waarheden die vroeger slechts ideeën leken vormen de basis van een van de grootst bewaarde geheimen van Elementos. Maar zonder het door te hebben ligt het grootste geheim dichter bij Clarissa dan eerder gedacht. Zonder het door te hebben heeft zij een belangrijkere rol in dit alles dan ze ooit had kunnen denken.
  Misschien is Elementos een van de best bewaarde geheimen.
  Misschien is dat zij zelf wel

 11. Wolvesworld at war


  bron: www.quizlet.nl

  Twee kleuren, zwart en wit. Al eeuwenlang zijn deze twee groepen wolven met elkaar in een strijd.
  Geen gewone wolven. Nee, het zijn weerwolven. En de jongeren gaan gewoon naar school, in mensenvorm uiteraard.

  Ze hebben allemaal een ketting met eraan de hoektand van een volwassen wolf. De Witte hebben een witte hoektand, de Zwarte Wolven hebben een zwarte.

  Mace is een meisje van 16. Zij leidt gewoon een normaal leven, waarbij zij erachter komt dat haar leven meer inhoud dan alleen school.

 12. De strijd om de eeuwige sneeuw


  bron: s-media-cache-ak0.pinimg.com

  Mijn naam is Lily, Lily Chandler. Voorheen schoolgaande in Pennsylvania, maar sinds een paar maanden is mijn leven compleet veranderd. Tegenwoordig zitten ik opgesloten in een van de koudste plekken van de wereld. En dan heb ik het niet over de aarde die wij kennen, maar over Wonderwonder. Een wereld dat zo dicht bij aarde gelegen is, maar met het blote oog niet te zien. Een wereld die alleen mensen kunnen zien als zij erin geloven.

  Waarom zou Lily gevangen zitten en hoe zou het met haar aflopen?

  De sprookjeswereld is dichter bij dan je denkt.

  Lees meer

 13. Het Spel


  bron: 45.media.tumblr.com

  Beste deelnemers, welkom bij het Spel.
  Vanaf vandaag zullen jullie allemaal strijden om de ultieme prijs en de spelregels zijn simpel.
  1. Als je eenmaal meedoet met het Spel, is het is onmogelijk om te stoppen.
  2. Er kan maar één winnaar zijn.
  Veel succes.


  Als je geen andere optie hebt, pak je elke kans aan. Zeker als het een kans op leven is. Als je niks doet, zal je zeker sterven en als je meedoet met het Spel misschien ook. Maar die kleine kans is een kans en mensen zijn gemaakt om te overleven. Meedoen aan het spel is volledig vrijwillig, maar wat als je geen andere keus hebt?

 14. Schroef


  bron: www.zikle.nl

  Wanneer ze haar ogen opent is niets meer hetzelfde.

  Blue C-18. Dat is haar naam nu. Ze is een van de vele robots die geprogrammeerd is om over de stad waken. Ze ziet er uit zoals de andere robots, heeft hetzelfde spraakvermogen als hen en hetzelfde doel: De mensen in de stad beschermen en vrede te bewaren.
  Toch kan ze niet geloven dat ze niets meer is dan ijzer, draden en de stem die haar commandeert om taken uit te voeren.
  Er is namelijk iets dat haar scheid van haar gelijken; Blue heeft emoties. Iets dat ten strengste verboden is. Ze voelt zich meer verbonden met de mensen die ze moet beschermen, dan met haar soortgenoten.
  Als ze er achter wilt komen waarom dit zo is zal ze grote risico’s moeten nemen. Onbewust draagt ze namelijk een gevaarlijk geheim met zich mee. Een geheim dat de wereld drastisch zou kunnen veranderen.

 15. Her voice


  bron: oi66.tinypic.com

  Londen. Een echte wereldstad die ongetwijfeld veel geheimen met zich mee brengt.
  Sarah is een jonge violiste die niets liever doet dan mensen inspireren met haar liedjes. Dagelijks heeft ze ontzettend veel toeschouwers, maar niet iedere toeschouwer maakt zichzelf graag kenbaar. Totdat het noodlot toeslaat. Sarah wordt de lugubere onderwereld van Londen ingetrokken. En er is maar één iemand die haar kan redden: de stille aanbidder die haar al die tijd bewonderd heeft vanuit de duisternis.

  Learn to appreciate the little things in life. It might just prevent you from falling into darkness.

  Lees meer

 16. Vloek der Draken

  Thurat, ook wel de Drakenstad genoemd, gaat voor het eerst in eenentwintig centenniums gebukt onder ijzige vorst. Drakeneieren verstenen door de komst van een ondenkbare winter en volwassen draken worden één voor één geveld door het ijsstof dat zich langzamerhand vormt in de lucht. De draken zijn niet in staat om de barre temperaturen te overleven en ook Eyrdis, de dochter van een Drakenheer, doet er alles aan opdat haar draak Daenath niet bezwijkt onder het kille jaargetij dat enkel in het noorden hoort te heersen.

  Vloek der Draken is een race tegen de klok, waarbij Eyrdis uiteindelijk niet alleen het fijn, verijst gruizel van bevroren drakenfosfor moet trotseren. Ze wordt tot het uiterste gedreven in een gevaarlijk spel dat al veel te lang gespeeld wordt. De strijd tussen Thurat en Forsythe, en daarmee het conflict tussen draken en griffioenen, bereikt namelijk een kantelpunt door de komst van de onwaarschijnlijke winter, terwijl Skallgaarde en Norhavik een alliantie smeden om de drakenstad te bezetten.

  Het is aan Eyrdis om zich staande te houden in een onmogelijke strijd die allesbepalend is voor haarzelf, Thurat, het drakenras en de gehele wereld.  Zal ze uiteindelijk in staat zijn om haar eigen weg te vinden, of is haar lot allang bezegeld?

  Lees meer

 17. Dunwich

  Crypten die opengebroken dreigen te worden, stoffelijke resten die magisch schijnen te zijn, en volk dat tegen elkaar op wordt gespeeld door gesluierde mannen en vrouwen. Dat is wat er gaande is in Dunwich. Thuis van de Kinderen van de Zon, de Kinderen van Saturnus en de 'normale' mensen, al voelt het dorp steeds minder als thuis voor velen. Studente Lavinia Angstrom wordt juist wel aangetrokken door de mysterieuze situaties en wil onderzoeken wat er precies gaande is, maar wordt tegengehouden door haar vader, Harley Angstrom. Harley is een gerenommeerde wetenschapper die niet toestaat dat zijn dochter het occulte opzoekt omdat zijn vrouw Ursula mentale littekens heeft opgelopen door een ervaring die voor Lavinia's geboorte plaats heeft gevonden.

  Vader Angstrom weet alleen niet dat het occulte Lavinia zelf een bezoekje komt brengen..

 18. (on)Vruchtbaar

  Het is 2100 en de mensheid is bijna uitgestorven. De aarde is jarenlang door de mensheid vergiftigd. Fabrieken die chemisch afval in de zee loosden, auto’s die te veel CO2 uitstootten waardoor de aarde zo warm werd dat vele planten niet meer kunnen groeien. Ook de ozonlaag is nog maar een fractie van wat het was. De aarde is niet het enige wat is aangetast, ook de mensheid is vergiftigd. Er worden maar weinig kinderen geboren doordat veel mannen en vrouwen onvruchtbaar zijn geworden.
  Om de mensheid te redden is er het Vruchtbaarheids-programma opgezet. Vruchtbare jongens en meiden worden naar een groot ruimteschip gestuurd om daar verder te worden getest of ze gezond zijn. Zodra blijkt dat zij gezond zijn worden ze naar een kolonie op de maan gestuurd om daar een gezin te stichten met een partner uitgezocht door het programma. Het is strikt verboden om met anderen te paren.

  Vijf jaar na de ingang van het Vruchtbaarheids-programma is Anna één van de meiden die nog vruchtbaar is en kans heeft op een beter leven. Lukt het haar zich te binden met een man waar ze niet van houdt en zich aan te passen naar de normen en waarden op de maan?


  Lees verder!

 19. Septem world of magic

  Heel ver van hier vandaar is er
  een magische dimensie, waar alles mogelijk is.
  Een dimensie met zeven planeten.
  Vijf magische koningsrijken, die ieder
  hun eigen planeet bewaken.
  zeven planeten, waar magie mogelijk is,
  maar de zeven magische planeten worden
  bedreigt door kwaadaardige en verbannen wezens.
  eens in de zoveel tijd worden er kinderen uitgekozen
  als beschermers, om de twaalf hoofdkrachten te leren
  en de zeven magische planeten beschermen tegen
  het kwaad en tegen oorlogen.

  Stella Twinkels is een vijftien jarig meisje, die een gewone tiener leven leidt. Alleen is ze de enige persoon, die alle legendes, verhalen en geschiedenis weet over de hele universum, maar haar leven zal niet meer hetzelfde zijn, als ze op een ochtend een magische ketting vindt in haar slaapkamer.
  Op school ziet ze opeens mysterieuze universele mannen, zonder gezichten. Haar ouders worden op Mysterieuze wijze vermoord, maar al gauw kreeg ze te horen dat ze een beschermster is, die de twaalf belangrijken hoofdkrachten moet leren, en getraind moet worden om de zeven magische planeten te beschermen. Maar dan gebeuren er op de zeven planeten hele vreemde dingen. Vreemde gebeurtenissen dat onmogelijk is op de zeven magische planeten.
  Niemand weet de oorzaken, of wie er achter zit. Door haar eigenwijze gedrag ontdekt ze samen met haar vrienden iets gruwelijks. Samen met hulp van andere moet ze ervoor zorgen dat de zeven planeten weer worden hersteld, door uit te zoeken wie er achter dit gruwelijke plan zit. En die persoon tegenhouden, maar wat als het kwaad haar veel beter kent dan ze zelf verwacht heeft.?


  Lees verder!

 20. Mijnenveger

  De tijd van internetprivacy is voorbij. Sinds grote bedrijven zoals Moogle flink wat geld opzij legden voor het legaliseren van onbeperkt datamijnen, wordt iedere keuze die je maakt gemonitord. Elke bekeken pixel op je persoonlijke tabletcomputer wordt geregistreerd en doorgestuurd naar grote mijnen in de stad, waar de data wordt verwerkt door enorme computers die vervolgens jouw leven bepalen op basis van je interesses, keuzes en zelfs je favoriete woordgebruik. Op deze manier wordt de mensheid in toom gehouden en is de garantie op een perfecte toekomst voor iedereen bijna 100%, althans, dat is de kans die de computer aangeeft... maar wat gebeurt er als één iemand besluit haar tablet weg te leggen en op te kijken van het scherm?


  Lees verder!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen