De leukste Quizlet nieuwjaarswensen!

De crew wil graag helpen om van Quizlet een fantastische plek te maken voor alle users. Daarom konden alle users vanaf 1 januari tien dagen lang hun leukste Quizlet nieuwjaarswens naar ons sturen. Wij, de crew, hebben al deze wensen aandachtig gelezen en nadien gestemd op onze favoriet. De uiteindelijke drie winnaars kan je hier vinden. Maar daar wilden we het niet bij laten. Er waren namelijk nog veel meer leuke wensen, die we via dit lijstje met jullie willen delen!

 1. Wens van Eledhel.

  Dat Quizlet voor een dag de layout uit 2010 weer heeft!

  Deze wens is helaas technisch niet uitvoerbaar.

 2. Wens van KyloRen.

  Iedereen vindt het leuk om aandacht te krijgen, om zich speciaal te voelen, en ik vind dat iedereen dat ook verdient. Een dag in het jaar waarop je als user in het zonnetje wordt gezet.

  Stel dat er een topic wordt geopend (of een andere dergelijke locatie waar een user kan worden geëerd) waarin de beginpost telkens wordt aangepast wanneer er weer een nieuwe user geëerd gaat worden, met daarbij de betreffende redenen (bijvoorbeeld: die persoon heeft leuke stories, of staat altijd voor een ander klaar, of zorgt voor ongekend veel gezelligheid - of verdiend het omdat hij/zij een zware periode achter de rug heeft of er nog midden in zit).

  Mensen kunnen anderen opgeven door een PB te sturen naar één van de organisatoren (omdat het misschien een spamtopic wordt als iedereen openbaar elkaar gaat opgeven). Zo komt er een lijst aan mensen die het wel verdienen om eens lekker verwend te worden (met leuke comments bijvoorbeeld, die achtergelaten kunnen worden in het topic of story).

  PS: Mocht elke dag een nieuwe user kiezen teveel werk zijn, het zou ook per week kunnen. En dan misschien drie tegelijk, om zo toch nog genoeg mensen in een jaar te kunnen verwennen.

  Dat is mijn wens; gelukkige, vertroetelde en speciaal-voelende Qers. ^^

  Deze wens is wel in vervulling gegaan! Alle info kan je hier vinden.

 3. Wens van lotusxknuf.

  Op de homepage zie je nu de kopjes nieuwe en populaire quizzen en nieuwe en populaire verhalen. Maar, ik hou juist heel veel van dichten.
  Dus mijn wens is: Dat er op de homepage ook kopjes komen met nieuwe en populaire gedichten!

 4. Wens van SPECS.

  Ik zou willen dat iemand een keer een verjaardagstopic voor mij zou aanmaken. Ik zie altijd al die leuke topics voor mensen die jarig zijn, maar ik krijg er nooit een. Het voelt eigenlijk fout om het te vragen, maar het zou me wel enorm blij maken.

 5. Wens van Clace.

  Vrienden maken op quizlet en daarmee het contact ook behouden. Het is lang geleden dat ik een grote groep vrienden had op q. Ik heb wel een paar vrienden maar die spreek ik alleen maar buiten quizlet.
  Ik wil ook dat wanneer ik online kom ik eerst 10 gasten boekberichtjes moet beantwoorden.

 6. Wens van LordOfTheFries.

  Mijn grootste wens is dat je Widgets voor quizlet hebt. Widgets net zoals Myspace, aangezien ik vaak bezig ben met mijn profiel bewerken op quizlet.

 7. Wens van Pads.

  Ik zou dit jaar graag een hele hoop Quizletters op het Questival 2016 willen zien. Ik weet dat dat natuurlijk lastig zal worden, maar we hadden vorig jaar al een geweldig leuke groep en het zou leuk zijn om er meer Quizletters te zien! (:

 8. Wens van Cibis.

  Mijn wens voor het nieuwe jaar is dat mijn favoriete schrijvers weer terug mogen komen op Quizlet, en dat enkele van mijn favoriete verhalen afgeschreven mogen worden.

 9. Wens van Ipseity.

  Dat ik voor het eerst van mijn leven een story kan maken en ook daadwerkelijk afronden. En het liefste doe ik nog mee met SOTY ook, maar dat is natuurlijk even zien van de uitgekozen genres.

 10. Wens van Antiheld.

  Ik wens een persoonlijke diepte analyse op mijn persoon uitgevoerd door Margot op basis van minimaal tien indicatoren. Ik hoor graag wanneer deze wens uitgevoerd gaat worden.

 11. Wens van JamesPotter.

  Ten eerste wil ik jullie ook een heel gelukkig nieuw jaar wensen.
  Mijn wens is dat als ik mee doe aan SotY, ik mijn verhaal kan afronden en genoeg credits heb om mijn verhaal een aantal keer in de spotlight te zetten. Ik wil me dit jaar goed inzetten voor Quizlet. Ik wil er zijn en mijn best doen een verhaal af te ronden en extra lezers motiveren me hierbij. Al blijf ik natuurlijk voor mezelf schrijven.

 12. Wens van Shego.

  Ik heb persoonlijk niet veel "vrienden" op Quizlet, behalve in de crew heb ik veel mensen waarmee ik een gezellig praatje kan maken en vaak ook mijn ei wel kwijt kan (in het offtopic bijvoorbeeld). Ook op Quizlet zitten er mensen tussen, maar daar praat ik gewoon minder snel mee, jammer genoeg. Ik vind het alleen ontzettend lastig om contact te onderhouden. Ik weet soms op een moment niet meer hoe ik op bepaalde berichtjes moet reageren of heb ik het gewoon zo druk dat ik überhaupt vergeet te reageren. Ik zou zo graag willen dat ik mensen niet meer teleurstel door ze te "vergeten". Dit geldt voor zowel crewleden als gewone users. (In het bijzonder Nele.)

Reacties (1)

 • CORPSEHUSBAND

  Wat een leuke lieve berichtjes allemaal!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen