Meest ingewikkelde spelletjes.

Een lijstje van de meest ingewikkelde en onbegrijpelijk spelletjes die ik ooit gespeeld heb. Geheel persoonlijk en gebaseerd op mijn ervaring.

 1. Game of Thrones board game.


  bron: www.thirstymeeples.co.uk

  Heel leuk hoor, Game of Thrones. Risk vind ik ook niet al te ingewikkeld, maar toen ontstond dit spel. We hebben er met ze vieren ongeveer twee uur over gedaan om het klaar te zetten en te bepalen hoe de spelregels in elkaar zaten - om er vervolgens achter te komen dat we alsnog de helft waren vergeten. Het spelen is misschien niet zo moeilijk, maar het klaarzetten, verdelen, aan de regels houden en aan strategie blijven denken terwijl rollen en situaties blijven veranderen. Emh emh.... Nee, ik snapte het niet.

 2. Walking dead: The Best Defense.


  bron: www.dadsgamingaddiction.com

  Of ik ben gewoon zo strategisch als een steen - al heb ik mij laten vertellen dat die best strategisch zijn, die stenen. Misschien ligt het gewoon aan nieuwe spelletjes, dat alles tegenwoordig ingewikkeld moet zijn.

 3. Pim pam pet.


  bron: upload.wikimedia.org

  Mijn woordenschat was hier nooit groot genoeg voor. Nooit. Noem een huishoudelijk apparaat met een H? Noem er zelf lekker een...

 4. Mickey Saves the Day


  bron: www.mobygames.com

  Als kind kwam ik altijd op een bepaald punt vast te zitten - en nu nog. Soms denk ik dat dit spel gemaakt is om mensen te laten falen, maar het is vast wel al eens uitgespeeld.

 5. Zoo Tycoon


  bron: screenshots.nl.sftcdn.net

  Ik heb een hekel aan en kan niet overweg met dit soort spelletjes. Rollercoaster: okay, tot daaraantoe, maar bij zoo tycoon willen niet alleen de mensne wat - de dieren klagen ook nog is. Moet ik daar allemaal rekening meehouden? Dat kan ik niet :c

Reacties (2)

 • NikIaus

  pim pam pet is leuk!

  1 jaar geleden
 • Value

  HAHHAHAA pim pam pet :W the strugglesss

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen