Mijn vreemdste gewoontes


Iedereen heeft wel eens dingen waarvan ze denken dat er niemand anders op de wereld is die hetzelfde doet. Wel, zo'n dingen heb ik vrij vaak, en hier som ik de vreemdste feitjes/gewoonten over mezelf op.

 1. Ik draag mijn horloge altijd aan de verkeerde kant


  bron: static.pexels.com

  Ik ben rechtshandig en zou mijn horloge dus rond mijn linker pols moeten dragen. Maar doe ik dat? Nee, absoluut niet. Vraag me niet waarom, maar ik vind mijn horloge aan de rechter kant dragen veel aangenamer en natuurlijker dan links, zoals het zou moeten.

 2. Ik staar naar het plafond voordat ik in slaap val


  bron: www.berger.com.au

  Voordat ik definitief in slaap val, lijk ik zeker een half uur naar het plafond (met het licht nog steeds aan). Op dat moment doe ik letterlijk niks en pas nadat ik naar het plafond gestaard heb, kan ik mezelf ertoe aanzetten om het licht uit te doen en (proberen) in slaap te vallen.

 3. Ik eet mijn Leo op de verkeerde manier


  bron: www.worldofsweets.de

  Iedere keer wanneer ik rustig een Leo eet, krijg ik te horen dat ik het verkeerd doe. Sorry, ik wist niet dat er een vaste manier was waarom een Leo gegeten moet worden. Ik doe gewoon wat ik wil en als het je stoort dat ik mijn Leo verkeerd opeet, kijk je maar even de andere kant uit :')

 4. Ik voer dialogen met mezelf


  bron: lh3.ggpht.com

  Ik praat tegen mezelf - gelukkig wel niet hardop. Het klinkt misschien logisch, maar ik voer letterlijk dialogen met mezelf. Waarschijnlijk zullen alleen schrijvers dit begrijpen. Ik bedoel: ben je nog nooit in de huid van je personage gekropen en heb je nog nooit het gesprek gevoerd dat je later zult beschrijven in je verhaal?

 5. Ik huppel doorheen het hele huis


  bron: papajohnclinton.com

  Ik kan niet lang stilzitten, dus zodra ik langer dan een uur gezeten heb, steek ik mijn oortjes in mijn oren en huppel ik doorheen het hele huis op het ritme van de muziek - tot grote ergernis van mijn ouders.

Reacties (10)

 • CORPSEHUSBAND

  4 is wel echt het meest herkenbare voor mij hahah. Zo kom ik wel op leuke ideeën voor mijn verhalen!

  2 jaar geleden
 • irk7

  hoe eet jij de leo en hoe moet het echt?

  3 jaar geleden
  • Akemi

   Ik bijt erin gewoon als in iedere andere koek, maar blijkbaar moet je de reepjes afbreken ofzo :')

   3 jaar geleden
 • irk7

  leuk

  3 jaar geleden
 • ParkChanyeol

  Alleen 4 voor mij haha. Leuk idee voor een lijstje trouwens. ^^

  4 jaar geleden
 • SlytherinQueen

  1 en 4 doe ik ook!xD

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen