Waarom Undertale een geweldig spel is

Om jullie allemaal te overtuigen. Met dank aan Toby Fox, de maker van het spel. Wil je weten of je meer op Sans of op Papyrus lijkt? Kijk dan hier. Wil je vertellen wie je favoriete personage van het spel is? Klik dan hier.

 1. Jij bepaalt wat er gebeurt: duizenden mogelijkheden


  bron: www.dragonblogger.com

  De keuzes die je in het spel maakt, hebben daadwerkelijk invloed op de verhaallijn. Zowel de kleine als de grote dingen kunnen een verschil maken. Jij hebt het lot in handen, want jij kan ervoor kiezen om niemand te vermoorden en met iedereen vrienden te maken en zo alles tot een goed einde te brengen, of werkelijk elk wezen vermoorden en daardoor een slechte tijd bezorgd krijgen, of alles wat daar tussenin zit. De keuze is aan jou!

 2. Het zit vol details en verrassingen


  bron: i.ytimg.com

  Er zijn zat voorbeelden. Op sommige stukken kan je teruglopen en zien dat je door een zeker personage gestalkt wordt. Als je ergens wacht of een bepaalde actie steeds blijft uitvoeren, kan dat ook tot opmerkelijke dingen leiden. Je kan ook over allerlei spullen je eigen commentaar krijgen, of soms andermans commentaar. Zo zegt Papyrus over de prullenbak in zijn huis: "That's the trash can. Feel free to visit it any time."
  Ik zou er graag nog veel meer over vertellen, maar dan hou ik ook niet op, want je kan er zo tien A4'tjes over volschrijven.

 3. Humor


  bron: strangerworldsdotcom3.files.wordpress.com

  Een heleboel humor. Van alle kanten.

 4. Geweldige gevechten

  Deze game is niet alleen verhaallijn, humor en vreemdheid. Er zitten natuurlijk ook gave battles in! Je hebt kleine gevechten, en boss fights. Welke battles je precies krijgt, hangt af van welke run je precies doet. En jij hebt in die battles dus de keuze: vechten, genade tonen, of wat anders?

 5. De muziek

  Ook de muziek is op sommige punten echt geweldig. Vooral in boss fights, vind ik. Hier is een hele lijst, waar ook de kleinere stukjes in zitten. Ik heb een heleboel favoriete nummers eruit, waaronder Heartache (014), Temmie Village (043), Spider Dance (059), Death by Glamour (068), Hopes and Dreams (087) en Megalovania (100), en eigenlijk nog meer, hahaha.
  De muziek kan wel spoilers bevatten, in zekere zin.

 6. Het plot


  bron: nosimpleway.brontoforum.us

  Tenslotte steken zowel de personages als het plot geweldig, en misschien ook min of meer zielig en diep, in elkaar. Maar daar kan ik natuurlijk niet te veel over zeggen.

 7. Design

  Er is niet veel mis met het uiterlijk van het spel. Het design is nice. Misschien ziet het er aan het begin nog wat eentonig uit, maar dat wordt echt beter.

Reacties (5)

 • Hargrove

  Zelf nog nooit gespeeld tho.

  11 maanden geleden
 • dhmisundertale8

  TRUE TRUE.

  2 jaar geleden
 • warriorcat4ever

  ANIME IS REAL XD Alphys is een echte Anime fan, maar de fandom van Undertale is soms echt kak...
  SOMETIMES IM JUST WONDERING ABOUT LIFE BECAUSE OF THOSE PICTURES THAT PEOPLE MAKE THAT WE HATE D:

  3 jaar geleden
 • Sophizya

  Undertale<3

  3 jaar geleden
 • HeilenaLipperts

  Nog een belangrijke:
  de personages. NIEMAND dat er te haten valt, echt zeldzaam! En ze zijn ook allemaal divers genoeg.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen