Mensen die mij inspireren

De titel zegt het al. Er zijn een hele boel mensen op de wereld, maar er zijn er maar een paar waar je over kan zeggen dat die personen jou overhalen om je leven anders te gaan leven. Hier is mijn lijstje!

 1. Tom Hiddleston


  bron: 24.media.tumblr.com

  Deze man inspireert mij al jaren. Hij is iemand die bovenal vriendelijk is en durft te zeggen wat hij wil. Maar het geen dat ik echt aan hem bewonder is zijn passie voor zoveel dingen en het feit dat hij zich niet laat beïnvloedden door anderen. Hij schaamt zich niet voor zijn passie voor Shakespeare en praat daar openlijk over. Passie deze dagen zie je onder de mens veel minder, omdat zij bang zijn voor de mening van een ander. Laat het nou net deze mensen zijn, zoals Tom Hiddleston, die ons ertoe drijven voor onze passies uit te komen en er van te genieten.

 2. Luna Lovegood


  bron: www.sankt-salvator-gera.de

  Voor wie is zij nou geen voorbeeld? Zij is de betekenis van No-shame-sunday, want deze meid schaamt zich absoluut nergens voor. En dat bewonder ik enorm. Zelf ben ik iemand die ontiegelijk veel let op wat anderen van mij vinden/denken en zelfs al zeg ik dat dit niet zo is, het blijft zo. Het is om die reden ook dat ik nooit aan iemand had verteld dat ik schreef, omdat het apart was en op mijn oude school werd dat gewoon niet geaccepteerd. Nu op mijn nieuwe school wel gelukkig!
  Maar ik ken niemand en zal waarschijnlijk ook niemand kennen die zo sterk in haar schoenen staat als Luna. Het lukt haar om no matter what haarzelf te blijven en daar trots op te zijn en ik zou echt willen dat ik die wilskracht had. Schaamte verpest heel veel in onze levens. Het weerhoud ons van het zij wie wij willen zijn en het dragen wat wij willen of doen wat we willen. Schaamte weerhoud je ervan jezelf te ontdekken en ontpoppen tot wie je bent en als ik zou willen dat ik net als Luna gewoon mezelf kon zijn, no matter what. Het is tijd om onze individualiteit te vieren! Let's be weird!

 3. Lindsey Stirling


  bron: orig09.deviantart.net

  Hoewel ik haar ook nog maar recent heb ontdekt, vond ik haar al gauw een enorme bron van inspiratie. Een jonge vrouw die enkel haar passie volgt en doet wat ze zelf wilt zonder dat ze zich ervoor schaamt. Zij is gewoon lekker zichzelf en jaagt haar dromen achterna. Het was door haar dat ik ook ben besloten om viool te gaan spelen. Ik wilde het echt al heel lang, maar de knoop bleef ondoorgehakt, als ik het zo even kan zeggen. Maar haar talent en haar manier van spelen heeft me toch overgehaald. Nu ben ik nog niet begonnen, maar ik hoop dat binnenkort wel te gaan doen.
  Voor de hele muziekwereld is zij echt iemand om te bewonderen. En hoewel sommige daar aan twijfelen, ben ik er van overtuigd dat zij veel meer jongeren heeft geïnspireerd om muziek te gaan spelen, op hun eigen manier.

 4. Buddha


  bron: s2.favim.com

  Hoewel ik niet religieus ben opgevoed, vond ik de Buddha-lifestyle altijd enorm interessant. Het is een manier van leven die streeft naar geluk en gelukkig zijn, je talenten te accepteren en de weg te kiezen die jij wil. Luister naar je hart, wees jezelf, wees vriendelijk. Ik koos deze quote speciaal uit, omdat ik het belangrijk vind dat mensen worden vergeven, niet voor hen, maar voor jezelf. Het is gewoon heel kort gezegd, maar met opgekropte woede, daar help je alleen jezelf mee.
  Ik vond dat zeker Buddha in mijn lijstje hoorde, want wie streeft er nou niet naar geluk in het leven?

 5. Mijzelf


  bron: www.lovethispic.com

  Nu zou je denken, waarom zet je jezelf in het lijstje?
  Dat zal ik je vertellen, het is goed om mensen te hebben die je inspireren en waar je een voorbeeld aan wil nemen, maar vergeet vooral niet jezelf mee te tellen. Jij bent wie je jezelf maakt en wees daar trots op. Wees je eigen inspiratie en je eigen motivatie om de dingen te doen die je wil doen en doe deze dan ook. Vergeet niet dat jij zelf een inspiratie kan zijn voor anderen en misschien ben je dat ook al wel. Wees trots op wie je bent, wat je hebt bereikt en de fouten die je hebt gemaakt, want zelfs die fouten laten zien dat je jezelf probeert te ontdekken.

Reacties (8)

 • Awgeangel

  Wauw, zo lieefffff.

  3 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  De laatste(H)

  3 jaar geleden
 • Histoire

  Mooi lijstje! (:

  3 jaar geleden
 • ChiIdhood

  Wauw, hoe je alles uitlegt, echt prachtig. Vooral die laatste!(H)

  3 jaar geleden
 • Effy_Stonem

  Echt een mooi lijstje!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen