Old-school games

Wie kent ze niet? 90's games voor op de pc's! Ik heb ze wel honderd keer gespeeld! ^^

 1. Freddi Fish


  bron: vignette1.wikia.nocookie.net

  Wie kent ze niet? Freddi Fish, de vis waarvan toch iedereen dacht dat ze een jongen was, maar altijd een meisje bleek te zijn. Zij en haar vriendje Luther duiken elke keer weer in een nieuw avontuur!

 2. Putt-Putt

  De avonturen van Putr-Putt het autotje en zijn lieve maatje Pep! Wat heb ik toch vroeger genoten van zijn avonturen!

 3. Pajama Sam


  bron: img.gamefaqs.net

  Wie kent onze pyjama held nu niet? Hij leerde ons dat je niet altijd bent wat je eet en je niet bang hoeft te zijn in het donker! Zijn spelletjes waren toch altijd wel de spannendste!

 4. Zoombinis


  bron: encrypted-tbn0.gstatic.com

  Deze wezentjes hebben mij altijd helder leren nadenken, vooral toen ik nog best wel jong was!

 5. Warcraft: orcs & humans


  bron: upload.wikimedia.org

  Och, wat heb ik met dit spel veel lol gehad met mijn vader en broertje. Soms zelfs met een andere familie erbij online. (En echt niet alleen omdat ik iedereen altijd wist te verwoesten met mijn leger draken(duivel))

 6. Tink-tanks


  bron: screenshots.en.sftcdn.net

  Dit spel was bij ons altijd een grote hit! Het ging er allemaal om dat je zoveel mogelijk van je tegenstanders (en daarmee bedoel ik je boertje) irriteert en verwoest!

 7. Santa Claus in trouble & Rabbit in trouble


  bron: screenshots.en.sftcdn.net

  Een spel dat enkel bestond uit levels waarin de kerstman pakjes moest verzamelen en de paashaas eieren moest vinden, maar wat een plezier was dat toch telkens!

 8. Balance


  bron: www.gamebillet.com

  Niemand die deze niet kent, je kan het spel zelfs op je mobiel downloaden in de appstore. Wat een *** was dit toch. Zo moeilijk, maar zo ongelooflijk leuk en verslavend!

 9. Taz Wanted


  bron: image.jeuxvideo.com

  Iemand die deze tasmaanse duivel kent van de Looney Toons? Ja, er is een spel van. Ik heb het denk ik misschien 1 keer uitgespeelt, maar wat blijft het leuk om in de zomervakantie toch nog eens een keer te kijken of ik het nog aan kan!

 10. 101 Dalmatiers


  bron: oceanofgames.com

  Het maakt me niet uit hoe vaak ik het al heb uitgespeeld (of hoe oud ik ben), dit is en blijft toch echt 1 van mijn favoriete spellen!

 11. Nancy Drew


  bron: s-media-cache-ak0.pinimg.com

  Nu kan ik nog wel 100 spellen opnoemen die mij zijn bijgebleven in mijn opgroeiende jaren, maar met deze favoriet sluit ik toch de lijst af. Nancy Drew, de spellen die ik tot nu toe nog steeds speel en waar ik telkens weer naar uit blijf kijken! Niet alleen heb ik mijn engels hiermee giga bevorderd, ook blijft het erg spannend, leuk en moet je bij elke puzzel weer nadenken. Een spel om in de kast te hebben!

 12. Beyond good and evil  Dit spel zullen niet veel mensen kennen, maar als je hem kent weet je hoe awesome dit was! En geef maar toe, jullie schrokken elke keer weer van die stomme aliens!

Reacties (12)

 • Altaria

  Hahah mijn laptop is te nieuw voor 101 dalmatiers, dus nu heb ik het mijn vriend (ICT studie) laten fiksen en kan ik weer spelen #happinessssss

  1 jaar geleden
 • FRIDERICUS

  1, 2, en 3 waren echt mijn leven. :')

  2 jaar geleden
 • chonkychi

  Freddi Fish was altijd een meisje voor mij geweest.

  3 jaar geleden
 • Awgeangel

  Pajama Sam! Dat was echt de shit.

  3 jaar geleden
 • Scandicy

  Freddi Fish, dat was mijn beste mattie! #nostalgie

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen