Natas' bookshelf - To Read

Dit zijn verhalen die me heel leuk lijken, maar die ik nog steeds moet lezen!

 1. Carry You Home • TLotR


  Auteur: Villainess
  Genres: Avontuur & Romantiek

  Éoma voelde zich nooit echt thuis in haar kleine huisje in Amsterdam. Al haar hele leven verlangt ze naar een kans om iets te betekenen in deze wereld. Plotseling doet die kans zich voor in de vorm van een lange, grijze tovenaar die plotseling in haar kamer is verschenen. Voor ze het weet raakt ze verwikkeld in de race tegen de klok die regelrecht uit de films van The Lord Of The Rings gekomen lijkt te zijn. Naarmate ze dieper in de strijd verwikkeld raakt, komt Éoma achter haar verleden in Middle Earth. Wat als ze op die ene avond in haar kamer niet heeft besloten weg te gaan van huis, maar er juist onbewust naar terug te keren?

  De link!

 2. You are the only cure for my pain | Fred Weasley


  Auteur: Renshaw
  Genres: Drama & Romantiek

  Mary Brooks is een eenzaam 16-jarig meisje dat voor het eerst naar Zweinstein gaat. Ze komt in het vijfde jaar terecht, waar ze weer ontdekt wat vriendschap is. Maar zullen haar nieuwe vrienden haar ook accepteren als haar geheim uitkomt?

  De link!

 3. Golden || Draco Malfoy


  Auteur: Vivaldi
  Genres: Fantasy & Romantiek & Avontuur


  Sakura Smith zit sinds haar derde levensjaar op een magische school. Geen school zoals Hogwarts, maar dit gaat vele malen dieper. Er is er maar één op de hele wereld. Enkel universele kinderen worden er toegelaten. Jarenlang woon je daar dag en nacht. Je leert magie te gebruiken met je handen en je geest in plaats van met een wand of een ander voorwerp. Ook doe je er aan vele sporten, kunsten en je leert wat de kinderen in de normale muggle wereld leren en in de magische wereld. Het hangt van jezelf af wanneer je afgestuurd bent op die school. Als je alles hebt behaald, mag je examens doen. Op vijftienjarige leeftijd is Sakura als jongste ooit afgestudeerd en zit na jaren weer thuis bij haar ouders - wie naar Hogwarts zijn geweest en lid zijn van the Order of the Phoenix. Als Dumbledore langs komt om te vragen of Sakura lid wil worden van the Order, stemt ze in tegen de wil in van haar ouders. Haar taak? Infiltreren bij de Death Eaters en bij Voldemort.


  De link!

 4. Changing the Seasons || DM


  Auteur: Cliffhanger
  Genres: Fantasy & Avontuur & Romantiek

  Een oude Legende, zo oud dat de meeste mensen er mee opgegroeid zijn, verteld het verhaal van vier machtige zussen, bekend onder vele namen. De vier gezichten, Zij die veranderen, De getijden, maar bij de meesten bekend als ; de Seasons.

  Deze legende verteld de tragische geschiedenis van deze vier zussen in een meer kleurrijke verzie. Veel kleurrijker dan het in werkelijkheid is gegaan. Want hoewel Spring, Summer en Autumn hun oudste zus inderdaad hadden beledigd, hadden ze nooit kunnen weten dat Winter voorgoed uit hun leven zou verdwijnen. En met Winter verdween ook haar seizoen. Met woede en verraad in haar hart verliet zij het oord waar zij en haar zussen al eeuwen leefden, en sindsdien is ze nooit meer teruggezien. Zo ontnam zij de wereld van de winter, deze achterlatend met nog maar drie seizoens veranderingen.

  Maar soms komt er aan een legende geen goed einde, tot de juiste mensen zich in het verhaal mengen. Dat geld ook voor dit verhaal. Er bestaat niemand op de wereld die geen zonden heeft begaan, maar gelukkig zijn er wel mensen die ondanks die zonden proberen te veranderen. Mensen die proberen hun fouten goed te maken en hun verleden achter zich te laten. En dat brengt ons in dit verhaal bij Draco Malfoy, de jonge Slytherin die boos en vol haat in de wereld staat. De jongen die op het punt in zijn leven is gekomen, om zijn gelijke hierin te ontmoeten.

  De link!

 5. Luna, I want to take you to the moon - Marcel


  Auteur: Square
  Genres: Komedie & Romantiek

  Na de Slag om Zweinstein is Voldemort verslagen door Harry Potter. Marcel Lubbermans, die zijn vriend trouw steunde en zelf ook wordt gezien als een van de helden, weet niet wat hem overkomt als er plotseling erg veel meiden zijn die interesse in hem lijken te tonen.

  Het enige meisje bij wie hij zich nog veilig voelt is Loena Leeflang, de vreemde Ravenklauw over wie altijd wordt gefluisterd. Hij geniet van haar zorgeloosheid en bewondert de manier waarop ze weet om te gaan met alles wat haar is overkomen. Maar zijn vriendschap lijkt langzaam te veranderen in iets anders, wat zijn hele wereld op zijn kop zet net op het moment dat hij dacht dat die weer tot rust was gekomen.


  De link!

 6. Project Men  Auteur: DreamerN
  Genres: Drama & Romantiek

  Laurel Davids zit in haar laatste jaar op Andery university, waarvoor ze een eindejaarswerkstuk moeten maken.
  Voor zover waren al haar onderwerpen afgewezen.
  Maar dan komt ze op een idee.
  Wat nou als ze goedkeuring kan krijgen om undercover te gaan als een jongen om zo een geheel werkstuk te kunnen maken over het mannelijke gedrag ?

  Laurel krijgt groen licht en ondergaat een make over tot een jongen onder de naam Dova Burnings ; een uitwisselingsstudent uit Denemarken.

  Welke problemen komt ze allemaal tegen op haar pad ?
  Kan ze het overwinnen ? Zelfs met een gevaarlijke weddenschap die ze heeft gesloten met het schoolhoofd ?


  De link!

 7. Recovery • Bucky Barnes/Steve Rogers


  Auteur: Wiarda
  Genres: Drama & Actie


  Steve knew a few things: one, he was alive. Two: he was alive, because Bucky Barnes had dragged him out of that river. Three: that same Bucky Barnes was nowhere to be found.
  At least, not until he stopped looking.


  De link!

 8. Clarity - A Divergent fanfic

  Auteur: Wendelin

  The sun was burning down my neck as I jogged to the field furthest away from the Amity compound. Among the Amity I was lovingly called the runner for I was the only one to be able to reach the furthest fields in less than half an hour. That was my job, calling back the field workers at the end of their shift. I loved it, it gave me a purpose when I was not at school learning about the other factions and other random information that I didn’t need anymore once I had chosen a faction for once and for all.


  De link!

 9. The Eyes of a Snake [Slytherin]


  Auteur: Square

  Abbygail Adams is een verlegen meisje dat is ingedeeld bij Zwadderich, hoewel niemand begrijpt waarom. Ze is lief en zachtmoedig, en zou nooit iemand kwaad kunnen doen.
  Dat geldt echter niet voor de andere Zwadderaars. Onder leiding van Scorpius Malfidus, die via een omweg toch nog in de beruchte afdeling terecht is gekomen waar zijn familie al generaties lang heerst, bepaalt een select groepje de regels op Zweinstein. Geen leerling kan tegen hen op, en zelfs de leraren delven regelmatig het onderspit tijdens conflicten.
  Maar wat als de mysterieuze, knappe Scorpius opeens interesse in Abby schijnt te tonen?
  Speelt hij een spel met haar, of schuilt er meer achter?


  De link!

 10. Of Snakes and Pearls -Draco Malfoy


  Auteurs: Hazell & OmfgPancakes


  Melina en Adora Magic zijn twee zussen in Slytherin, die de strijd met elkaar aangaan om Draco voor zich te winnen.
  Melina Magic rent vaak met haar lange bruine haren door de gangen van Hogwarts om samen met haar beste vriend Blaise grappen uit te halen met de Gryffindors, en hangt het grootste deel van haar tijd rond met Malfoy, in tegenstelling tot haar zus. Adora Magic , die de vampier van Slytherin wordt genoemd, verschuilt zich vaak achter hare blonde haren bij de Weasleys en kan zich niet anders herinneren dan dat ze haar vakanties zoveel mogelijk bij Potter en zijn vrienden doorbracht, in plaats van de hatelijke Slyterins.

  Melina en Adora zijn niet alleen verschillend door hun uiterlijk, maar ook het innerlijk, achter de speelse gifgroene ogen van Melina schuilt een onzeker meisje, terwijl de lichtblauwe ogen van Adora een hel van opgekropte woede en jaloezie lijken te verbergen.

  Boven alles hebben ze echter één ding gemeen ze hebben allebei hun hart verloren aan de populaire, met haat en nijd voor modderbloedjes gevulde Draco Malfoy.

  Al denkt iedereen dat Melina de Slytherin Princess is, gaat het haar niet gemakkelijk af. Ze ziet zichzelf als de onhandigste persoon van de eeuw en dat zorgt ervoor dat ze onder andere schaamtevolle momenten bij de Malfoys krijgt, bijna alles kapot maakt wat ze aanraakt en alleen maar kan hopen dat Draco haar niet zal afkeuren om haar humor en onhandige acties.

  Wanneer Adora zich achtergesteld voelt en buiten spel gezet door Draco’s voorkeur naar Melina, besluit ze de strijd met haar zus aan te gaan en oplossingen te zoeken voor haar problemen. Maar alles heeft zijn prijs: om bij Malfoy in te buurt te kunnen komen zal ze haar trouwe ‘modderbloed’ vrienden moeten dumpen, uit haar schelp moeten kruipen en zorgen dat de Malfoys haar zien staan. Op het moment dat Adora met haar handen in haar haren zit maakt ze uit wanhoop een cruciale beslissing om Draco voor zich te winnen en begint er een onstuimige romance met een andere Malfoy dan die ze in gedachten had…


  De link!

 11. Underneath the sky • Severus Snape


  Auteur: Heliopath
  Genres: Drama & Romantiek

  Severus has been in love with her since the day they met. Nothing could stop this love, this affection for a Mudblood. She is the only women in his life, and she'll always be. Nobody will make him feel that way. Only those green eyes makes his heart skip a beat, only her laugh makes his skin shiver, only her red hair makes him smile like that.
  But she never gave this love back. She falls in love with someone else, someone Severus hated for all those years.
  Still, don't you ever wonder what had happened if she did fall for him?


  De link!

 12. Het Doolhof I - Separated


  Auteur: Mugiwara
  Genres: Fantasy & Avontuur

  erwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
  Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?

  Een verhaal over hoop en wanhoop, vriendschap en verraad, liefde en haat, fantasie en realiteit, en verdriet en blijdschap.

  De link!

 13. Titanium - The Hobbit  Auteur: Vibes
  Genres Fantasy & Avontuur

  Vroeger was Midden-Aarde een vredige en begerige plek op aarde. Maar zoals alles dat doet op deze wereld, verging het. Door de arrogantie van de mensen vergingen bondgenootschappen. Door vele wrede oorlogen kwamen de mensen aan de macht en langzaam viel Midden-Aarde uit elkaar.
  Elfen, Hobbits en Dwergen vluchtten voor de mensen en verschuilden zich diep in de bossen. Terwijl de mensen zich verdubbelden slonk het aantal andere wezens. De macht van de mensen werd na verstrijking van de tijd groter en uiteindelijk als vanzelfsprekend beschouwd. Ze werden ignorant.
  Tegenwoordig zijn die gebeurtenissen vergeten verhalen. Dwergen, Elven, Hobbits en tovenaars zijn sprookjes, net zoals Sneeuwwitje dat is en Midden-Aarde is net als Neverland een sprookjeswereld. Het wordt slechts aan kinderen verteld voor het slapen gaan. Mensen geloven niet meer in magie.
  Willow wist ook niet beter, totdat Gandalf haar een totaal onverwacht bezoek gaf.


  De link

 14. Russisch Terracotta


  Auteur: Falquan
  Genres: Fantasy & Actie

  Ieder mens heeft zijn wensen: sommigen willen gewoon een goed bestaan, anderen willen meer. De mensen die belust zijn op zoveel mogelijk macht zijn het gevaarlijkst. Normaal hebben zij niet echt de kans om te komen tot hun grootste wens: de hele wereld overheersen. Maar wat als één zo'n macht belust persoon een machtige bondgenoot en de dus uitgelezen kans krijgt om de wereldheerschappij te kunnen veroveren? Het resultaat is angst en chaos in de wereld.
  Maar er zijn ook mensen die zich verzetten tegen dit soort machtswellustelingen. Totaal verschillende personen komen tegenover elkaar te staan, maar ook oude vrienden raken verenigd. In deze chaos proberen enkelen de wereld nog te redden.
  Dit is het verhaal van Afanas Sergei Rudavin, een Rus die de wereld wilt veroveren, maar ook het verhaal van Rogier Brooks, een man die zo graag de wereld die hem dierbaar is wilt redden van zijn ondergang.


  De link!

 15. (on)Vruchtbaar


  Auteur: Douleur
  Genres: Drama & Romantiek

  Het is 2100 en de mensheid is bijna uitgestorven. De aarde is jarenlang door de mensheid vergiftigd. Fabrieken die chemisch afval in de zee loosden, auto’s die te veel CO2 uitstootten waardoor de aarde zo warm werd dat vele planten niet meer kunnen groeien. Ook de ozonlaag is nog maar een fractie van wat het was. De aarde is niet het enige wat is aangetast, ook de mensheid is vergiftigd. Er worden maar weinig kinderen geboren doordat veel mannen en vrouwen onvruchtbaar zijn geworden.
  Om de mensheid te redden is er het Vruchtbaarheids-programma opgezet. Vruchtbare jongens en meiden worden naar een groot ruimteschip gestuurd om daar verder te worden getest of ze gezond zijn. Zodra blijkt dat zij gezond zijn worden ze naar een kolonie op de maan gestuurd om daar een gezin te stichten met een partner uitgezocht door het programma. Het is strikt verboden om met anderen te paren.

  Vijf jaar na de ingang van het Vruchtbaarheids-programma is Anna één van de meiden die nog vruchtbaar is en kans heeft op een beter leven. Lukt het haar zich te binden met een man waar ze niet van houdt en zich aan te passen naar de normen en waarden op de maan?


  De link!

 16. Her Voice


  Auteur: Krolock
  Genre: Fantasy

  Londen. Een echte wereldstad die ongetwijfeld veel geheimen met zich mee brengt.

  Sarah is een jonge violiste die niets liever doet dan mensen inspireren met haar liedjes. Dagelijks heeft ze ontzettend veel toeschouwers, maar niet iedere toeschouwer maakt zichzelf graag kenbaar. Totdat het noodlot toeslaat. Sarah wordt de lugubere onderwereld van Londen ingetrokken. En er is maar één iemand die haar kan redden: de stille aanbidder die haar al die tijd bewonderd heeft vanuit de duisternis.


  De link!

 17. De Wilde Jacht


  Auteur: SonOfGondor
  Genre: Fantasy  Als Aleida's broer Fabian sterft, weet Aleida waar ze zijn ziel kan vinden: bij de Wilde Jacht. Daar jagen de zielen van mannen, vrouwen en kinderen, die een gewelddadige dood zijn gestorven, voor eeuwig op de reusachtige wolf Fenrir. Op de nacht van de zonnewende, de langste nacht van het jaar, smeekt ze Wodan haar op te nemen in de Jacht. Daar wil ze voor het leven van haar broer pleiten, maar zelfs haar oude vriendin Vrouw Holle kan haar niet helpen. Aleida wordt op een zoektocht door het bosrijke land gestuurd, waar ze de hulp inschakelt van een aantal mythische wezens. Zal het haar lukken om haar broer terug te halen naar het rijk der levenden?


  De link!

Reacties (2)

 • Spunlay

  Wat ben je ambitieus :'D

  2 jaar geleden
  • Croweater

   Hahaha ja echt hè. Ik heb in dat jaar denk ik... tien hoofdstukken gelezen? Dit is een soort tienjarenplanxD(En dan ben ik nog ambitieus:P)

   2 jaar geleden
  • Spunlay

   Misschien zou een planning helpen dan xd

   2 jaar geleden
  • Croweater

   Haha ja misschien wel. Misschien krijg ik ooit meer tijd. :'D
   Ze moeten overigens écht iets verzinnen op die smileys die op een aparte regel komen.

   2 jaar geleden
  • Spunlay

   Oh hell ja, zo irritant!

   2 jaar geleden
 • Value

  woow zoveel hp en lotr fanfics :'D

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen