De leukste bijnamen uit Fearful Silence

Wie kent haar niet? Sinterklaas Dan heb ik het natuurlijk over onze Gilderoy oftewel Froukje ^^ Ja, jij, Froukje/Lucy/Aderyn/Evans, onze enige echte Q-celeb en net-moderator ^^ Van harte gefeliciteerd met je zestiende verjaardag! *O*

De naam van het lijstje zegt het natuurlijk al, maar ik heb een rijtje gemaakt van de beste, grappigste en meest romantische bijnamen uit het verhaal van Aderyn (wbw)

Niet alle afbeeldingen zijn even serieus/relevant

 1. Suikerprinsje  Suikerprinsje – een bijnaam bedacht door onze Aderyn zelf. Met de gevaarlijke ondertoon in haar stem inbegrepen, natuurlijk. De naam is vermoedelijk ontstaan doordat District 1 tribute Aderyn walgde van de zogenaamd zoete woorden van Florian, en daar een bijnaam bij heeft bedacht.

        ‘Mijn Suikerprinsje. We moeten even praten.’ De korte blik van walging na mijn benaming geeft me toch nog iets voldoening. Zijn grijns neemt het echter meteen weer over en even zie ik een glimp van plezier in zijn ogen.
        'Wel, zoals ik in mijn interview al zei, de lift is te gezellig daarvoor.’

 2. Vrouwe des Doods  Vrouwe des Doods – een bijnaam die, verrassend genoeg, amper in het verhaal voorkomt. Voor mij is het eigenlijk een beschrijving van Aderyn, en minstens drie andere tributen delen die mening.

        ‘Oh, en hoe ging het verhaal volgens onze Vrouwe des Doods?’

 3. IJskoningin  IJskoningin – Een ijskoude naam voor de ijskoude Aderyn.

        ‘Je ziet er meer uit als een ijskoningin, dan een Vrouwe des Doods. Al zou dit wel een prachtig kleedje zijn voor je begrafenis.’ Florian verschijnt even kort in mijn blikveld. Hij draagt geen shirt –Déjà vu?

 4. Kapstok  Kapstok – de enorm vleiende bijnaam van Aderyn voor Samuel, tribuut uit District 2. Ontstaan in de lift- We praten er liever niet over.

        ‘May, kleren op de grond gooien is niet netjes. Je hebt hier een kapstok.’ Lieflijk glimlachend dump ik het jasje op Samuel.

 5. Waardeloos met Hoofdletter  Waardeloos met een Hoofdletter – of eigenlijk, Parveen uit District 3, hoewel Aderyn waarschijnlijk als ze de mogelijkheid had gekregen, meer mensen die naam zou hebben gegeven.

        De jongen van haar district, met een vreemde naam –waar alleen het eerste gedeelte ervan was blijven hangen en ik was niet van plan er iets aan te gaan doen- struikelde, toen hij het podium op probeerde te klimmen –amateur- en verloor daarbij zijn bril. Waardeloos met een hoofdletter.

 6. Amateur  Amateur – Volgens mij is iedereen een amateur met haar vergeleken. In haar ogen, dan.
  Bron; Irene


        ‘Zijn we er klaar voor?’ Ik zie hoe hij het zwaard onwennig vasthoudt, en er last van heeft dat hij het gewicht nog niet kent. Amateur.

        Florian Maede lijkt druk in gesprek als zijn naam wordt voorgelezen, en lijkt ook niet te begrijpen dat zijn naam getrokken is. Amateur.

 7. Meneer Sukkel  Meneer Sukkel – door sommigen (*kuch*) ook wel "meis" genoemd; oftewel Alex Williams uit District 5. Aderyn lijkt een aangeboren hekel te hebben aan hem, aangezien "District 5 gewoonweg teleurstellend" is.

        Als dit het einde kon zijn van May haar achterlijke liefde voor meneer Sukkel, zou dat prachtig zijn.

 8. Kleine- Grote Etterbak  Kleine- Grote Etterbak – Florian, viezerik! (wbw)

        Florian kijkt verstoord mijn richting op. Zijn blik glijdt echter naar mijn lichaam, in plaats dat hij me recht aankijkt. Terwijl ik hem wel in zijn ogen aan blijf staren, realiseer ik me ineens dat ik een best wel wit shirt draag.
        De kleine- grote etterbak.
        Met een rood gezicht wendt hij zijn blik af.

 9. Mevrouw Extra Flair  Mevrouw Extra Flair – de bijnaam voor onze Aderyn, die - zoals iedereen wel weet - soms behoorlijk op kan gaan in haar spelletje. Onze Drama Queen, tot mevrouw Extra Flair benoemd door Florian.

        ‘Goed, mevrouw Extra Flair. Als ik dan zo dramatisch en vervelend ben, waarom krijg ik dan de indruk dat je zo graag met mij in deze lift wil blijven staan?’ Hij trekt zijn wenkbrauwen vragend op en plakt een schuin lachje op zijn gezicht.


  EEN KORT BEDANKJE AAN DANIQUE, SAM EN IRENE DIE HEBBEN GEHOLPEN MET BIJNAMEN EN QUOTES ZOEKEN. IK WAARDEER JULLIE HULP ENORM (:

  CREDITS NAAR HET VERHAAL VAN FROUKJE (om het toch nog even te noemen, Gilderoy) GENAAMD FEARFUL SILENCE || DE HONGERSPELEN. EEN AANRADER OM TE LEZEN!
  Het gevoel, alsof je in een kleine ruimte zit opgesloten. Je hebt net genoeg ruimte om in en uit te ademen, in totale duisternis. Misschien vraag je je af wat je hier doet en hoe je hier gekomen bent, maar blijft een antwoord uit. Tot de ruimte krimpt. De doos van meedogenloos staal zich samen trekt en er niets is dat je kan doen, behalve je eigen dood in de ogen kijken.

Reacties (7)

 • Megaeraaa

  Geweldig!
  Ik hou zo van die bijnamenxD
  Je bent Honingbijtje vergeten;)

  1 jaar geleden
 • Wilbur

  Beautiful:Y)

  5 jaar geleden
 • Duendes

  Ze zijn wel heel leuk allemaal! Kapstok vond ik heel veelzeggendxD
  Fantastisch!

  5 jaar geleden
 • ProngsPotter

  Gehheeheh, ik word nog steeds elke keer zoo blij hiervan :'D
  Thank you so much

  5 jaar geleden
 • ProngsPotter

  (Oh my gosh ik had nog niet gereageerd hier O.o)

  Wat een heerlijk, gewéldig lijstje is dit! :'D Waardeloos me teen hoofdletter was ik zelfs al vergeten, woah :'D Ik heb dit lijstje nu onder mijn favorieten staan, zodat ik het nog extra vaak heerlijk kan doorlezen, want dit is zo geweldig! Ik zit hier nu weer met zo'n huge big ass smile op mijn gezicht, hij komt maar terug en terug :3
  Potter, you cutie, thank you so much! En alle lieve tribuutjes die geholpen hebben ook natuurlijk, hihi


  Dat plaatje bij Vrouwe des Doods <3 It is sooo fancyyy

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen