Tien redenen waarom we zo blij zijn met Froukje

Froukje! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! *O*
Ik ken je nu denk ik zo'n twee jaar en ben inmiddels zelfs al bij je thuis geweest en jij bij mij - in best een korte tijd.
Ik meen het oprecht als ik zeg dat ik je een van de geweldigste users van Quizlet bent, ik zal je hieronder vertellen waarom.

 1. Froukje is een actieve user  Ik denk dat er weinig users zijn die Ashallayn, ProngsPotter, Gilderoy of Aderyn nooit hebben zien langskomen. Of het nu op het forum is, als reactie op een hoofdstuk, schrijver van een hoofdstuk of gewoon in de 'online lijst' - voor mijn gevoel ben je altijd online! Ik hoop dat dat nog heel lang zo gaat blijven. (:

 2. Froukje is een geweldige abo  Ja, dat is ze zeker. Als Froukje een abo op je verhaal neemt, mag je jezelf gelukkig prijzen. Trouwe reacties kun je zeker verwachten die verder gaan dan 'snel verder' of 'leuk!'. Ze leeft mee met de personages, kan behoorlijk furieus op ze worden of ze de hemel in prijzen. Ook doet ze de nodige voorspellingen voor de loop van het verhaal, wat het nog leuker maakt en je soms zelfs op ideeën brengt.

 3. Froukje is een grote bron van positiviteit  Is het je weleens opgevallen dat Froukje bijna altijd vrolijke, positieve reacties plaatst op het forum? En niet alleen dat - ze maakt zelfs happypots voor users die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken. Wat een toppertje toch!

 4. Froukje is de beste personal motivator die je kunt bedenken  De motiverende reacties op verhalen heb ik al genoemd. Ik kan me nog een reactie uit het Nanowrimo-topic herinneren:
  ProngsPotter schreef:
  (...)

  Awh, ik ben ook altijd zo onhandig. Of pech hebber, zit ik net vijf minuten te warren, komt mijn vader met de vraag of ik éven wil helpen. Zucht.
  Omdat jullie nu druk aan het schrijven zijn zien jullie dit nog niet (ALTHANS DAT MAG IK HOPEN >:)<-- dat moet een beetje een duivels gezichtje zijn, maar q maakt er dit van :') Ghehe)

  Maarr

  JULLIE KUNNEN HET WEL!!
  kOM OP! DRUK DE TOETSEN IN! eN WEER EEN NIEUWE ZIN, HUPLA:)
  WOeiiiwiw *O* *O* *O*
  Kom op, nog een woordje erbij!!

  Kom op Natas, die drie hoofdstukken mogen er prima vier zijn!!
  Inge, pepernoten brengen geluk, en je pech is al bij het glas water weggelopen, dus ik verwacht hoge resultaten!!
  Anna, spekkies was een heeel goed idee, dus ik weet zeker dat je een top-stukje aan het schrijven bent!
  VulturiLover, ik ken jou niet zo goed, maar schrijf als een ware fangirl!!


  JEeeuuuyy

  En nu moet ik nog eens een keer aan mijn franse woordjes ):


  Dat zegt wel genoeg, toch? (:

 5. Froukje wil altijd een luisterend oor zijn en mensen helpen  Bij Froukje kun je altijd terecht als er iets is. Ze leeft mee met de mensen die een topic aanmaken als het wat minder gaat, biedt haar tijd aan als iemand een luisterend oor nodig heeft en probeert nu het vertrouwenspersonen-initiatief in betere banen te leiden. Heel fijn om zulke mensen op Q te hebben!

 6. Froukje hangt geweldige fandoms aan  Harry Potter.
  The Lord of the Rings.
  Pirates of the Caribbean.
  The Hobbit.
  The Hunger Games.
  The Avengers.
  Loki.

  Goede gespreksstof gegarandeerd.

 7. Froukje is een geweldige proeflezer


  Heb je een manuscript waar je nog een paar kritische ogen overheen wilt laten gaan? Vraag Froukje. Echt.
  (Maar wel als je werkelijk kritiek kunt incasseren). Je krijgt een lange reeks aan opmerkingen terug waar je echt even vanmoet slikken. En even moet laten bezinken. Toch heeft ze meestal wel gelijk en knapt je verhaal er echt van op.

 8. Froukje is een ijsbreker  Op meetings zijn mensen als Froukje echt fijn. Met een mega-glimlach op haar gezicht en een enthousiasme dat ik echt niet na kan doen. Voor mijn gevoel kan Froukje er in haar eentje al een gezellige boel van maken, maar zeker bij zulke meetings is haar vrolijkheid erg aanstekelijk.

 9. Froukje is een kletsmaatje voor alle leeftijden  Froukje en ik hebben echt wel een flink leeftijdsverschil - tien jaar maar liefst. Toch merk ik dat nooit als ik met Froukje praat en ja, dat vind ik best bijzonder. Dat heb ik echt niet met iedereen. Dus lekker kletsen kun je altijd met haar, ongeacht hoe oud je bent. ^^

 10. Froukje geeft je het gevoel een echte fangirl te zijn.  Ook hier komen haar geweldige reacties terug, maar ook daarbuiten. Op mijn boekpresentatie had ze zelfs wat dingetjes meegenomen om de boel op te fleuren en ze heeft zelfs een boekverslag gemaakt voor school. Well, hoe awesome is dat? Daar ga je toch echt van gloeien als schrijver!

Reacties (6)

 • NikIaus

  Aaaawh wat een lief lijstje weer, Natas!

  1 jaar geleden
 • Argents

  Dit is zo lief en zo waar :3

  3 jaar geleden
 • Slughorn

  Aw wat lief ^^

  3 jaar geleden
 • Value

  aaahwww dit is zo lieff


  maar ook zo waar!

  3 jaar geleden
 • Ledecky

  Dit is serieus het schattigste lijstje dat ik ooit gezien heb. c:

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen