Wie ben ik?

Wil je me beter leren kennen? Dan stel ik voor dat je dit lijstje eens leest. Wie weet hebben we wat gemeen! Contact maken, mag altijd hé! Wees niet verlegen om mij aan te spreken. In de eerste gesprekken bijt ik nog niet.:Y)

 1. Mijn naam is Erica.


  Aangenaam kennismaken!

 2. Ik ben jarig op 3 februari.


  Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar oud.
  Maar ik ben en blijf jong van geest!

 3. Ik ben moderator geworden op 30 juni 2012.


  Happiest day of my life.

 4. Ik ben gepromoveerd tot administrator op 1 september 2016.


  Helaas wil dat ook zeggen dat Emma (Krull) andere wegen is ingeslagen.
  Maar ik heb een superleuke Qrew!

 5. Ik heb de username Scandal sinds 2010 als username.

  Op ! mei 2008 nam ik de naam Scandal en sindsdien is hij niet meer veranderd geweest. Enkel van Scandal naar Scandal, hihi.
  De naam Scandal komt van een liedje van Queen. Wil je er meer over weten? Lees dan dit ‘interview’.

 6. Ik ben een enorme Freddie Mercury en Queen-fan.


  bron: www.billboard.com

  Ik bezoek daarom ook ieder jaar wel minstens 1 fanclubdag of coverband van Queen. Super om te doen!

 7. Ik woon in Belgi๋.


  bron: www.shanghai2010.be

  Eerste Belgische for the win! Ik woon in een dorpje in de provincie Antwerpen, maar nog redelijk dicht bij de Nederlandse grens. Al een geluk want een Antwerps accent had me niet goed af gegaan!

 8. Ik woon samen met mijn vriend.


  Samen huren wij een superleuk appartementje. Helaas is in november/december nog altijd niet alles in orde van meubels en dergelijke, maar we komen er wel!

 9. Mijn vriend en ik zijn al lang samen.


  Ofja, voor mijn gevoel toch. We zijn officieel samen vanaf 14 juni 2013. Maar eigenlijk waren we al samen in april 2013. Ach ja, wat kan ik zeggen, mijn vriend is een Limburger. En er wordt altijd gezegd dat zij niet van de snelsten zijn, oeps!

 10. Ik heb 2 bachelors behaald.


  Op 4 jaar tijd heb ik 2 3-jarige bachelors behaald. Ik heb er geen 6 jaar over gedaan omdat de bachelors veel overlapping hebben en ik dus veel vrijstellingen had. Dat wou zeggen dat ik 92 studiepunten deed op 1 jaar. Dan zat ik iedere dag van 8.20-22.30 op school voor een jaar lang. Ik had het er voor over.

 11. Ik ben een sociaal werker.


  Mijn eerste bachelor die ik behaald heb, is sociaal werk, met afstudeerrichting personeelswerk/human resources management.

 12. Ik ben ook een rechtspraktijker.


  (Tenminste, als dit een woord is.) Mijn extra bachelor die ik behaald heb, is rechtspraktijk. Dat is een afstudeerrichting van bedrijfsmanagement. Ik zou zo op de juridische dienst van een bedrijf kunnen gaan werken of als griffier in en rechtbank.

 13. Ik werk voor de Vlaamse overheid.


  Ik ga niet zomaar zeggen welke Vlaamse overheid. Als je dit wel wil weten, vraag het me in een persoonlijk bericht! Ik ben een bemiddelaar van beroep. Ik werk ook specifiek met de doelgroep anderstaligen, vluchtelingen en asielzoekers. Wat er voor zorgt dat ik redelijk sterk in Engels (en ook een beetje Frans) ben.

 14. Mijn grote hobby is kajak.


  Ik ben een kajakker in hart en nieren. Het hele jaar rond vaar ik. Het is een super plezante sport en je kan ieder seizoen meerdere richtingen uit. Het komende winterseizoen ga ik waarschijnlijk weer veel op wildwater en afdalingswedstrijden. Ik hou van het zot doen!

 15. Ik ben ondervoorzitter van mijn kajakclub.


  Ik was jaren de jeugdcoördinator. Toen werd ik voor het bestuur gevraagd en zei ik ‘ja’. Ik werd meteen gebombardeerd als ondervoorzitter, maar het komt er vooral op neer dat ik gewoon jeugdcoördinator ben gebleven.

 16. Ik heb een passie voor nailart.


  Het is wat afgezwakt sinds ik verhuisd ben enzo, maar ik heb altijd graag mijn nagels gedaan. Zowel een effen kleurtje als een hele print uitwerken. Echt leuk om te doen en heel ontspannend.

 17. Ik ben door Tokio Hotel op Q gekomen.


  bron: s3.amazonaws.com

  Ik vond hen wel goed, maar ik was geen fan. Een vriendin van mij was toentertijd fan van TH en had een boel seriequizzen gevonden over hen (in 2007). Zij liet me de site zien en ik zag voornamelijk de andere quizzen (ook wel TH hoor). En ik ben blijven hangen! Ik had toch geen andere plaats meer om te gaan omdat een het Sims 2-forum opgedoekt werd.

 18. Ik speel graag Sims 2.


  bron: vignette1.wikia.nocookie.net

  Vooral als ik vakantie heb, speel ik graag Sims 2. Al doe ik het niet zo vaak meer eigenlijk. Maar zonder Sims 2 was ik nooit op Quizlet.nl terecht geraakt! Want Ik kwam dagelijks op het Sims 2-forum en maakte daar dagboeken (verhalen). Maar ik leerde er ook vrienden kennen. Via een van die vrienden kwam ik op Q. Toen de Sims 2-website opgedoekt werd, kon ik nergens terug heen.
  Dusja, als je me liever niet hier had, moet je de Sims 2-website vervloeken!

 19. Wat is veilig om voor mijn verjaardag te kopen?


  Cadeaubonnen vind ik altijd oké. Met een speciaal biertje kan je me ook altijd plezieren. Iets sportief mag ook altijd! Ik ben ook goed om te kopen met eten, in het speciaal met roze donuts!
  Maar wat je zeker niet mag geven, zijn onder andere bloemen (want die moet je water geven, stinken en sterven) en chocolade (want ik lust geen chocolade)!

 20. Heb je nog een specifieke vraag?


  Wil je nog iets speciaals weten? Vraag het me!

Reacties (11)

 • LittleLet

  Hoe kan je nu niet van chocolade houden! :0 En zeker als je uit België komt!
  Voor de rest leuk lijstje hoor!;)

  8 maanden geleden
 • IrishNialler

  Wat een super leuk lijstje en wat ben je actief

  1 jaar geleden
 • Hargrove

  Leuk lijstje dit ;D

  1 jaar geleden
 • Debbaut

  Om de een of andere stalkerige reden wist ik echt alles van je dat op dit lijstje staat.

  1 jaar geleden
  • Scandal

   Verbaasd me niets! Ik weet dat ik jouw God ben.:Y)

   1 jaar geleden
  • Debbaut

   Je mag de rollen natuurlijk niet omdraaien, want dan verander je de feiten.^^

   1 jaar geleden
 • Laura67

  Hejj Erica, zelf ben ik 20 en ik schrijf ook. Verder hebben we niks gemeen behalve dan dat we een vriend hebben, hahaha. Maar misschien vullen we elkaar juist wel heel erg aan als personen. Het leuk om je beter te leren kennen! Als dat ingelijks is, hoor ik het wel. Bestaat dat, Q-maatjes? Haha, als het bestaat lijk jij me wel een geschikte kanidaat! Groetjes Laura xx

  1 jaar geleden
  • Scandal

   Ik heb je toegevoegd als vriend!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen