Mijn 2017 voornemens!

Omdat het nieuwe jaar net is begonnen, toch maar eens goede of niet zo goede voornemens!

 1. Een actievere lezer op Q zijn!

  Ik volg momenteel maar vijf stories, dus ik vond dat het toch tijd werd om weer eens wat meer te gaan lezen op Q, om meer mensen en schrijfstijlen te leren kennen.

 2. Actiever worden op het forum van Q!

  Ook hier wil ik actiever worden. Ik ben van plan om gewoon actiever te worden op Quizlet, omdat het toch wel altijd mijn favoriete schrijfsite is geweest. Dus ik wil meer doen. Meer reacties plaatsen, mezelf vaker aansluiten bij topics, zoals het Awesome Topic. Misschien ook weer eens mezelf aan een RPG wagen. Wie weet.

 3. Meer schrijven!

  Niet alleen op Quizlet, maar ook voor mezelf. Ik wil gewoon eens een verhaal afronden. Het is altijd een hobby van me geweest, maar ik kom nooit verder dan een paar hoofdstukken, omdat ik de motivatie verlies. Dus dit is wel een echt voornemen. Het moet gewoon eens een keer lukken. Misschien met SOTY, misschien zonder SOTY, maar het zal me lukken!

  Edit: Voor het eerst heb ik een OP verhaal afgeschreven! Veel meer dan dat heb ik niet geschreven, maar het is zeker een prestatie!

 4. Meer sporten!

  Omdat ik een cosplayer ben en momenteel veel "sexy" cosplays tussen mijn cosplannen heb staan, wil ik toch meer gaan sporten. Ook om een beetje af te vallen, maar het gaat me voornamelijk om het trainen van een mooi lichaam met goede spieren.

 5. Mijn eindexamens halen!

  Jaja, dit jaar mag ik deelnemen aan het Centraal Schriftelijk Examen. Mijn doel is om het zonder herkansingen te halen. En om natuurlijk met gezonde, nieuwe motivatie een nieuwe opleiding te beginnen. Maar niet alleen mijn CSE staat dit jaar voor de deur, ook mijn IB examen is dit jaar. IB is op mijn school een bepaalde vorm van Engels. IB is normaal gesproken een volledige cursus, maar wij volgen alleen de English literature and language cursus. Deze twee examens vallen in de meivakantie, maar zijn net als mijn CSE superbelangrijk. Een deel heb ik al achter de rug, zoals een Individual Oral Commentary en een Further Oral Activity. De written tasks die ik in moet sturen zijn ook al deels af, maar die moeten nog opgepoetst worden, zoals mijn lerares dit graag zegt.

  Edit: Check! Beide gehaald!

 6. Bloed doneren!

  Dit is geen absolute must, maar ik word dit jaar 18 en mijn vader doneert al jaren bloed. Het zou mij ook superleuk lijken als ik het ook zou kunnen doen. Maar dan moet ik wel goedgekeurd worden, dus of ik dit doel haal is volledig afhankelijk van de resultaten van de goedkeuring.

  Edit: 13 September heb ik de keuring!
  Edit2: Ik ben goedgekeurd en mag vanaf nu bloed doneren!

Reageer (2)

 • IrishNialler

  goed lijstje hopelijk is alles gelukt

  5 jaar geleden
 • Niallerslove

  Dit ziet eruit als een top lijstje! We hebben veel dezelfde dingen erop staan, grappig om te zien! Bloed doneren is trouwens echt een aanrader, het geeft veel voldoening!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen