Inzendingen SOTY 2017: Royalty

Wervelwind met Drakenhart
Navigator met Apathie
LJGibbs met Fånge

 1. Drakenhart  She wasn't looking for a knight
  She was looking for a sword


  Elora vertrekt op pad om het onmogelijke te doen: de drakenkoning vinden en doden.
  Ze wil zijn hart, dat volgens de legende van goud is, aan prins Lysander schenken zodat de schuld van haar ouders kan worden vereffend.
  Optimistisch en met een drang naar avontuur verlaat ze haar dorp in het dal van de Adelaarsbergen en begint haar queeste langs de rivieren en door de bergen en bossen van de magische wereld waarin ze leeft.
  Haar avontuur leidt haar echter naar wegen en obstakels die ze nooit had kunnen voorzien. Daarnaast blijkt de drakenkoning doden toch iets ingewikkelder dan ze gedacht had...

 2. Apathie  Sprookjes over kwaadaardige koningen die hun bevolking onderdrukken kennen we allemaal. Maar met een goed hart een kwaadaardig volk te moeten leiden? Daar bestaan geen verhalen over. Als dat je overkomt, zul je het helemaal zelf moeten uitzoeken.


  Als Lolita op een dag een oud dagboek van haar verdwenen vader vindt, gaat ze naar hem op zoek. Zijn pennenstreken leiden haar naar een wereld die eens sprookjesachtig moet zijn geweest, maar waar nu de nacht heerst. Lolita gelooft dat het haar lotsbestemming is om leiding te geven aan het stuurloze land. Medewerking verkrijgen van mensen die kil, zelfzuchtig en onberekenbaar zijn is echter niet zo gemakkelijk als ze had gedacht en het duurt niet lang voordat ze beseft dat haar komst verre van gewenst is.

 3. Fånge  My heart only will melt if you are right for me.


  Een prinses.
  Een kroonprins.
  Een gevangene.
  Er is enkel een probleem: Ze wil de kroonprins, maar de gevangene heeft haar ijskoude hart ook in de ban.

 4. *Titel*

  [IMG]x[IMG] 5. *Titel*

  [IMG]x[IMG]Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here