Wat er mij te wachten staat in 2017

Januari 2017 is net begonnen en ik denk na over wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren qua vastgestelde dingen. Hier een lijstje van een aantal dingen

 1. 2 februari: Green Day concert

  Jaja, toen bekend werd dat ze naar Nederland en België kwamen heeft mijn vriend direct kaarten voor ons gekocht. Staanplaatsen natuurlijk, voor iets anders deden we het niet. Eerst dachten we dat we geen kaarten hadden, maar toen bleek van wel! Het is voor ons allebei de eerste keer dat we Green Day live gaan zien, maar daar gaat het niet om.

 2. De 21e verjaardag van mijn vriend

  De datum hou ik geheim, ik weet niet of hij het apprecieert als ik dat hier online zet. Dit jaar wordt mijn vriend 21 en ondanks dat we naar Green Day gaan voor zijn verjaardag, heb ik nog wel wat voor hem in petto. Denk ik. Nu heb ik hem in 2016 al eens verrast op zijn verjaardag, door te zeggen dat ik pas na mijn werk kon komen, maar vrij had geregeld en achter zijn rug om met zijn moeder dingen had besproken.

 3. Ergens in maart: Ballet optreden in de kerk

  Ik doe al bijna 14 jaar aan ballet en dit jaar hebben we een optreden in de kerk. Ik heb nog geen idee wat ik moet dansen en op wat voor muziek, maar het is altijd leuk om te doen

 4. 22 april: Iron Maiden concert

  Voor het eerst naar een concert met mijn vader, namelijk Iron Maiden met in het voorprogramma Shinedown. Ik vind dat ik dit moet kunnen zeggen: ik ga eigenlijk voor het voorprogramma, die wil ik liever zien dan Iron Maiden. Moet je ook eens gezegd hebben vind ik na zo'n 7 jaar van metal concerten.

 5. 29 april: Elfia Haarzuilens

  Dit is een standaard dag in de agenda: Elfia in Haarzuilens. Ik ga hier met heel de familie heen. Mijn tante, nichtje, vriend van tante, moeder, zusje, stiefvader en vriend gaan mee. Dit jaar gaat er - helaas - ook een vriendin van mijn nichtje mee, omdat mijn nichtje ineens fan is van Black Butler - terwijl ik al zo'n vijf jaar naar anime kijk, maar dat maakt niet uit.

  Dit jaar ga ik als Esdeath van de anime Akame ga Kill!

 6. 1 en 2 mei?: IB examens

  Dit valt in de meivakantie, wat best jammer is, maar ik heb net voor de centraal eindexamens nog twee examens die ik moet afleggen voor mijn Engels cursus.

 7. 10 tot 22 mei: CSE

  Dan is het zover, de Centraal Schriftelijke Examens. Ik word er niet zo blij van als ik er aan denk, maar ik moet er toch echt aan geloven. Dit jaar doe ik eindexamen en ik hoop in 1 keer te slagen.

 8. 4 juni: Eindelijk 18

  Eindelijk word ik 18. Nee, het is niet alleen omdat ik nu legaal mag drinken, maar ook omdat ik bloed mag gaan geven, geen toestemming meer nodig heb voor piercings of tattoos en omdat ik vrienden heb die ouder zijn en dus al 18 (geweest) zijn. Helaas, Eerste Pinksteren, dus alle supermarkten dicht. Daar gaat de "traditie" om op je 18e verjaardag een fles drank te gaan halen..

 9. 5 juni tot 25 augustus: Vakantiewerk

  Ik heb dankzij mijn vader vakantiewerk gekregen op het bedrijf waar hij ook werkt en hier ga ik dus een goeie 3 maanden werken om wat sneller geld te verdienen, want zo'n stom jumbo baantje levert helemaal niks op.

 10. Na 25 augustus: Een nieuwe studie

  Als ik dit jaar slaag begin ik na de zomervakantie aan de opleiding Engineering. Dus op hoop van zegen.

  Edit: Geslaagd, dus Engineering, here I come!

 11. 24 September: Elfia Arcen

  Tweede keer dat ik hierheen ga. Erza Scarlet's Clear Heart armor gaat mijn cosplay zijn!

 12. 31 Oktober: Delain & Marco Hietala

  Delain heeft dit jaar een tour met Marco Hietala, een artiest waarmee ze veel samenwerken, gepland. 31 Oktober ga ik erheen en ik ben echt superblij!

Reageer (2)

 • IrishNialler

  dit is een leuk lijstje

  4 jaar geleden
 • Niallerslove

  Dit klinkt als een goed lijstje, er staan zeker leuke dingen tussen!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen