Home > Lijstjes > 10 Dingen die ik deed en jij ook zou moeten doen

10 Dingen die ik deed en jij ook zou moeten doen

Door: CheekyFace
Laatst bijgewerkt: 1 jaar geleden
Kudos: 0 (0 deze week, 0 vandaag)

Toen ik 15 was heb ik een bucketlist gemaakt voor mijn leven- gevuld met dingen die ik zou willen doen voor ik tussen zes plankjes lig. Hier zijn 10 dingen die ik gedaan heb en die jij absoluut zou moeten doen! En ja, ik weet dat het grootste gedeelte niet mag van de gemiddelde ouder, maar je moet een beetje schijt en lef hebben om nieuwe dingen te leren kennen!

Welke dingen heb jij gedaan, en welke wil jij nog heel graag doen? Laat het weten in een reactie:)

 1. Alleen Reizen


  Mijn eerste solo-reis maakte ik toen ik 16 was en het was geweldig! Vier maanden Frankrijk verkennen en ondertussen stage lopen. Sindsdien heb ik meerdere plekken in Frankrijk bezocht, Italie, Tsjechie, Engeland, Ierland, Duitsland, Zweden en Spanje. (Ik vergeet er vast een paar). Niet alleen maakt alleen reizen jezelf enorm onafhankelijk, je staat sterker in je schoenen en leert mensen beter kennen!

 2. Paragliding


  Ja het is hoog- nou en! Paragliding geeft je een enorme kick en je hebt er ballen voor nodig. Het is niet zoals parachute springen of bungeejumpen waarbij je een seconden-beslissing moet maken om te springen. Nee, je moet twintig seconden lang bewust van een cliff afrennen met een flinke aanloop. Zo vet!

 3. 6 Weken samenwonen met je bestie


  Omdat je nooit iemand echt kunt leren kennen tot je een lange tijd met haar doorbrengt. Ik heb 6 weken samen met mijn beste vriendin in Frankrijk gewerkt en het was magisch. Natuurlijk wilden wij soms elkaars haren eruittrekken, maar er waren een overvloed een mooie momenten om nooit te vergeten.

 4. Schandalige Haarkleur


  Omdat je niet geleefd hebt tot je een onnatuurlijke haarkleur hebt gehad! Je voelt je plots heel anders en meer avontuurlijk. Ik durfde meer met mijn felle haarkleuren. Plus- je hoort mensen over je praten op straat; veel jammeren over dat ze het zelf niet durven, terwijl sommige ouderen je zullen adviseren om Jezus te leren kennen. Ach.

 5. Hitchhiken


  Omg- dat doe je toch niet?! Dat is veel te gevaarlijk?! Ik zeg- bullshit. Bepaal voor jezelf waar het veilig is om te liften en doe het gewoon! Frankrijk en Ierland zijn bijvoorbeeld erg veilige plekken. Het leukste om te doen is om gewoon mee te liften, ongeacht de eindbestemming van de bestuurder- wie weet waar je terecht komt!

 6. Verhuizen naar een ander land


  Ierland. Jup, het land van Niall Horan, kabouters, Guiness en whisky. Ik woon hier ongeveer nog een half jaar voor ik terug moet verhuizen naar Nederland om mijn studie af te maken. Verhuizen naar een ander land is de perfecte manier om een nieuwe taal te leren, vrienden te maken en jezelf te leren kennen!

 7. Echte Palmbomen Opzoeken


  I know- dit klinkt raar. Maar niet eerder zul je echt een aparte wereld leren kennen tot je in een dergelijk warm land bent geweest waar massaal veel palmbomen groeien. Kom maar op met die zonneschijn!

 8. Een Kasteel Bezoeken


  Het maakt niet uit of je naar een verlaten kasteel gaat of een gerenoveerde. Een kasteel heeft iets magisch en doet je realiseren dat er zoveel meer gaande was in de wereld voor jij jouw kleine voetjes voor het eerst de grond hebt laten raken. Als je een volledig gerenoveerd kasteel wilt bezoeken in Nederland raad ik je aan om naar Haarzuilens te gaan. Het mooiste verlaten kasteel dat ik heb gezien in mijn leven is Dunluce Castle (zie foto), het is adembenemend!

 9. Disneyland


  Mijn ouders namen mij vroeger nooit mee naar DIsneyland want het was te ver weg en te duur. Maar wanneer je ouder bent en zelf de kans hebt om te reizen, ga alsnog! Niks- je bent te oud of; het is kinderachtig. Bullshit! Ik ben inmiddels al drie keer geweest en ga binnenkort met mijn beste vriendin, omdat het kan!

 10. Gooi een muntje in de Trevi Fontein


  Omdat; wat als je droom echt uitkomt? Rome is een geweldig mooie stad met interessante en leuke mensen. Ik ben eerlijk gezegd vergeten wat voor wens ik gedaan heb (ik was 15), maar wat ik nog wel weet was dat mijn weekend in Rome magisch was!

Reacties

 1. IrishNialler
  IrishNialler 4 maanden geleden

  Cool dat je alleen bent gaan reizen, ben ik te bang voor

 2. Melaina
  Melaina 5 maanden geleden

  Echt een leuk lijstje! Die dingen wil ik ook doen met vooral vrienden!

 3. CookieStyle
  CookieStyle 1 jaar geleden

  Ik wil (bijna) alles wel doen..(cool)

 4. Aviphile
  Aviphile 1 jaar geleden

  Ik wil zo veel doen, maarja alles kost geld haha

 5. Catmint
  Catmint 1 jaar geleden

  Rome geweest, alleen geen muntje gegooid.
  Disneyland, aantal keren geweest toen ik kleiner was
  Momenteel heb ik rood met roze haar, en heb blauw en blauw, paars en roze gehad
  De rest heb ik nog niet gedaan eigenlijk, paragliden lijkt wel echt super

Share