Apps die ik op mijn mobiel gebruik!

Dit lijstje is aangevraagd door een anoniem persoon die vroeg wat handige apps voor zijn/haar mobiel zijn.
Heb jij nog tips nodig of vragen dan kun je me mailen naar deze E-mails:
[email protected]
https://www.quizlet.nl/pb/


(Ik maak hier niet een ingewikkeld lijstje van anders is het te veel moeite)


WAT ER IN DIT LIJSTJE STAAT:
- Apps die op mijn mobiel staan
- Foto's
- Waarom ik die apps heb
- Of ik ze fijn vind
Welke apps gebruik jij op je mobiel?
Laat het me weten in de reacties.(Y)
IK HOOP DAT JULLIE WAT AAN DIT LIJSTJE HEBBEN <3

Veel liefs,

Jorinde(H)

 1. De standaard apps

  Zoals iedereen heb ik standaard apps op mijn mobiel zoals: Camera, galerij, zaklamp, Playstore ENZ.
  En tjaaa....wat moet ik verder daar nog over zeggen. Je hebt die standaard apps gewoon nodig.

 2. Instagram

  De meeste mensen hebben deze app. En ik ook! Ik vind deze app heel fijn ook al zit er echt bijna nooit op. (Ik vergeet het altijd:P) Maar ik heb Instagram sinds groep 8 en post er soms foto's op.


  (Als je niet weet wat voor app ik bedoel kun je die opzoeken in de playstore en daar het filmpje van bekijken of de uitleg lezen. Dat scheelt mij namelijk weer uitleg.)

  Ik heet op instagram J.k_apd Maar ik volg het liefst geen onbekende mensen dus alleen mensen die ik ken volg ik!


 3. Snapchat

  Ook deze app hebben de meeste mensen. Op snapchat zit ik meestal 1 keer per dag maar ook niet zo heel vaak. Ik vergeet dat soort dingen gewoonxD
  Ik vind snapchat wel leuk en de filters erg grappig. Dus snapchat is wel aan te raden ja.

 4. Spotify

  Ik heb een spotify account en daar luister ik altijd muziek op. Ik vind de app heel fijn alleen jammer dat je de app niet kan gebruiken zonder wifi of je moet ervoor betalen. Ik overweeg dat om te doen omdat het maar 0,99 cent is voor drie maanden. Dat is dus niks en dan kan je overal waar je bent je afspeellijst beluisteren. Maar ik vind het een goeie app(Y)

 5. Skype

  Deze app gebruik ik ook niet zo vaak. Ik Skype altijd eigenlijk met 1 vriendin en voor de rest ook met niemand. Ik vind Skype ook erg handig en leuk alleen valt de Skype vaak weg of is het geluid best wel slecht. Dat is wel weer jammer.:(
 6. Bitmoji

  Dit is een app voor snapchat dat je je eigen avatar hebt. Ik vind het eigenlijk echt een onhandige app. Ik doe er echt nooit wat mee. Het enigste wat je met die app krijgt zijn van die stickers voor snapchat. De app neemt alleen maar ruimte in beslag dus is het maar eens tijd om die snel te verwijderen!

 7. We heart it

  Ik vind we heart it een best wel leuke app. Je kunt er ideeën van op doen wat ik altijd wel leuk vind. Ik vind het best wel lijken op pinterest en op tumbrl.

 8. Boozyshop

  Deze app is eigenlijk een soort webshop voor make-up. Ik vind het altijd leuk om even te kijken op Boozyshop. Ze hebben namelijk hele mooie make-up voor best wel goedkoop. Je kunt daar ook leuke cadeautjes op bestellen. Ik vind het dus een hele leuke app!(Y)(H)


 9. Polyvore

  Dit vind ik wel 1 van de leukste apps op mijn mobiel. Je kan daar namelijk zelf mooie collages op maken en ook kleding op bestellen. Je kan meedoen aan wedstrijden en je collages online zetten. Je kan er dus eigenlijk best veel mee! Ik vind het erg leuk om collages te maken en ben daar soms wel een uur mee bezig omdat ik er dan gelijk vijf maakt ofzo. Deze app is dus echt een aanrader! 10. Ballz

  Ik heb eigenlijk nooit zo veel spelletjes op mijn mobiel omdat ik de meeste spelletjes saai vind. Maar dit spelletje is gewoon echt verslavend! Ik vind het een heel leuk spelletje. Als je dan toch een spelletje op je mobiel zet.......:P 11. Netflix

  Hoe chill is het om in de trein of waar dan ook netflix te kijken! Voor degene die netflix hebben is dus zo'n mobiele app echt handig. Ik vind netflix op mijn mobiel best fijn want ook als ik me verveel of als ik moet oppassen ofzo kan het niet kwaad om dan netflix op je mobiel te hebben. Ik vind netflix dus echt heel fijn om films op mijn mobiel te kijken!


 12. Messenger

  Deze gebruik ik bijna nooit. Maar soms als ik op facebook een advertentie zie staan ofzo vind ik Messenger wel handig om een privé bericht mee te sturen. Ook staan er op Messenger heel veel verschillende leuke spelletjes die ik af en toe ook wel speel.


 13. Jorte

  Tegenwoordig gebruik ik een hele handige app als agenda/TO DO LIST. Het is heel fijn en overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik vind het wel jammer dat je geen melding krijgt van wat er af moet zijn ofzo. Maar meestal zet ik dus alles gelijk in jorte en aan het eind van de dag zet ik alles in een notitie boekje. Zo kan ik dus ook niks vergeten. (Want ik ben soms echt een goudvisxD)Reacties (3)

 • IrishNialler

  leuk lijstje

  10 maanden geleden
 • corbyn

  leuk!

  1 jaar geleden
 • FRIDERICUS

  Origineel lijstje!
  Ik gebruik 1, 3, 6, 11 en 12 ook .

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen