Dingen die mijn verhalen niet gehaald hebben

(Bevat spoilers)

Hier zijn wat dingen waar ik aan gedacht had om in mijn verhalen te stoppen, en überhaupt gewoon ideeën die het internet niet gehaald hebben.

 1. The prisoner

  Dit is een geheel verhaal waar ik aan gedacht heb maar eigenlijk niet van plan ben om ooit te schrijven omdat het niet origineel is. (in mijn mening, omdat er vast heel veel soortgelijke verhalen bestaan)

  Dit verhaal gaat over een meisje, ik ben haar naam een beetje vergeten maar ik dacht dat het Julia, Lilly of iets van Suus was. Omdat ik het sterkste denk dat het Julia was, zal ik haar voor nu even Julia noemen. Julia leeft in een weeshuis omdat haar ouders overleden waren in een auto-ongeluk. (Cliché) Op een dag komen een wetenschapper, en zijn vrouw het weeshuis in en nemen haar mee. Ze (het bedrijf/organisatie van hun)worden veel betaald om een experiment uit te voeren met haar en dat experiment is om haar tot haar achttiende in isolatie laten opgroeien. Wat betekend dat ze in een schemerige kamer leeft en af en toe wat les in schrijven, lezen en reken krijgt van Nelly (de vrouw van de onderzoeker). En dan als ze achttien is mag ze er eindelijk uit, maar wordt ze wel met camera's en dat soort shit in de gaten gehouden door Nelly en de andere mensjes. In het begin is ze doodsbang voor mensen omdat ze ze niet kent en zo en dan komt ze uiteindelijk een jongen tegen die haar wilt helpen (waarom? Idk omdat hij een hoofdpersoon is, dûh) en dan worden ze vrienden bla bla bla en dan leert ze steeds meer over de mensheid en die shit en zo en dan uiteindelijk leert ze een vriendin van Neal (de jongen) kennen. Die vriendin werkt bij de politie en uiteindelijk na heel veel shit komen ze er op een magische manier achter dat ze zussen zijn because plot logics. Dan na een tijdje worden er misdaden en moorden gepleegd en zo en Julia wordt verdacht omdat mensen weten dat zij bang was voor mensen. Eh oh ja, rip zus. Zus gaat dood terwijl dat ze die misdaden proberen op te lossen of zo en Julia wordt een soort an gestoord en begint tegen zichzelf/tegen de stem in haar hoofd waarvan ze denkt dat het haar zus is te praten. Uiteindelijk wilt Julia vluchten omdat ze te erg verdacht wordt, maar wordt ze als ze op het vliegveld is zelf ook ontvoerd en bijna vermoord en verkracht. Maar Neal komt er net achter dat ze weg wou gaan en is hara achterna gegaan naar het vliegveld en merkt dat ze er niet is bla bla en dan kijken ze op de bewakingsbeelden en is het een vogel is het een vliegtuig nee het is Neal op zijn scooter die het busje achtervolgd en Julia redt. En dan natuurlijk cliché krijgen zij dan wat en leven ze nog lang en gelukkig.

  (Oké de naam was inderdaad Julia)

 2. Raon is eigenlijk wel gay en verliefd op Yamada

  Dus voor ik het vreemde idee kreeg om Raon Keyon bijna te laten verkrachten dacht ik dus dat het grappig was om Raon eigenlijk gay te maken voor Yamada, zodat dat ook eigenlijk de reden zou zijn dat hij Keyon pestte. Het was nooit mijn werkelijke idee om dit in het verhaal te stoppen, maar het leek me gewoon een grappige gedachte.

 3. Violet en Wes

  Violet en Wes zijn eigenlijk verliefd op elkaar maar hebben nooit de lef gehad om het tegen elkaar te zeggen. Uiteindelijk komen ze bij elkaar door Quil of zo.

 4. Rechtszaak tegen Erza

  Ik had een tijdje het idee om mensen een rechtszaak tegen Erza op te laten zetten omdat ze mensen vermoord had of zo en omdat ze Anne had geslagen. Oh ja en omdat mensen dachten dat ze Luna, haar draakje, gestolen had.

 5. Wichelroede en Homeless

  Ik had dus een hele tijd twee ideeën voor verhalen in mijn hoofd:

  Wichelroede:

  De 16 jarige June is een heel vrolijk meisje, propt haar leven helemaal vol met zo veel mogelijk sporten en banen en haalt ook nog eens hele goede cijfers op school. Ze is smoorverliefd op Yasko, bij wiens broertje ze eerst in de klas had gezeten, en nu bij hem zelf nu ze een klas heeft overgeslagen. Haar beste vriendin Kiki zit in een rolstoel maar doet ook alles om haar beste vriendin te supporter met Yasko te pakken zien te krijgen. Op een dag schraapt ze de moed bij elkaar om het hem te vertellen maar dan... blijkt hij homo te zijn. Ze vat het sportief op maar kan hem eigenlijk nog steeds niet goed uit haar hoofd krijgen. En dan komt Ryuji in haar leven. Ryuji is een wees, maar hij leeft op zichzelf in een woonboot. Hij is een lieuwe leerling (cliché) bij June in de groep en zit bij een hoop lessen naast haar omdat ze eerst vaak alleen zat. Ryuji had nooit een sterke band met zijn ouders gehad; zijn vader was een alcoholist en sloeg zijn moeder vaak en zijn moeder was een depressief wrak die niks om haar zoon leek te geven. Toen hij zes was stierven zijn ouders in een vliegtuig-ongeluk en hij leefde bij zijn oma. Maar toen zijn oma stierf in een bank-overval werd hij gestoord. Hij vertrouwde niemand meer, begin vaak tegen zichzelf te praten, had sterke neigingen tot zelfmoord maar ook om andere mensen te doden en begon vaak onbewust plannen te maken over hoe hij mensen kon vermoorden. Als hij bij June in de klas komt is hij een heel klein beetje over alles heen, maar als June besluit vriendschap te sluiten met hem komt hij steeds meer los. June voelt zich slecht omdat ze zo lang Yasko leuk heeft gevonden, maar zich opeens helemaal verliefd op Ryuji voelt. Ze voelt zich verplicht hem met zijn problemen te helpen en wilt nik liever dan hem een beter mens te maken. Haar ouders daarintegen vinden Ryuji maar een freak en willen haar van hem weg houden.

  Homeless:

  Yui is eigenlijk een beetje te vergelijken met June, gewoon een erg vrolijk en normaal meisje. Maar zij heeft iets anders om zich bezig mee te houden dan jongens. Ze maakt zich continu zorgen over haar beste vriendin Shojo. Shojo is ook een wees, maar leeft bij haar stiefvader. (Ja bijna iedereen uit mijn verhalen hebben welk iets met hun ouders) Maar de grote boze stiefvader is een kutlul en slaat Shojo en is heel streng. Soms overnacht Shojo in het winkelcentrum omdat ze niet naar huis durft en haar stiefvader heeft erge geldproblemen en kan eigenlijk Shojo's school niet meer betalen. Maar Yui maakt zich pas echt zorgen om Sam, de intimiderende, rokende, drinkende jongen die aan de drugs is en Shojo steeds probeert te beïnvloeden. Hij probeert haar drugs te geven en probeert haar tegen Yui op te zetten en haar van haar weg te halen. Shojo neemt uiteindelijk Yui in vertrouwen en verteld haar dat ze bang is voor Sam en eigenlijk o meisjes valt. Ook verteld ze dat ze al jaren lang moeite heeft met zichzelf een meisje te noemen en eigenlijk denkt dat ze genderneutraal is en Shoji genoemd wilt worden. Yui is hier erg oké mee en belooft niemand anders te vertellen en haar zoals gewenst voortaan Shoji te noemen. Als de klas er achter komt dat Shoji lesbisch is lachen ze haar uit en roepen ze gemene dingen. Sam is meer dan woedend als hij er achter komt dat Shoji homoseksueel is en dwingt haar in een relatie. Hij verkracht haar meerdere keren en doet er alles aan om haar weg te krijgen van Yui. Yui weet dat de situatie eigenlijk niet slechter kan worden, maar komt er dan achter dat ze zelf misschien gevoelens voor haar beste vriendin aan het ontwikkelen is. Als Shoji's vader achterna alles komt i hij net als Sam woedend en probeert alles de kop in te drukken. Uiteindelijk komt alles goed en leven Yui en Shoji samen lang en gelukkig en gay.

  Omdat ik de verhalen een beetje heh apart vond heb ik besloten om als ik ze ooit nog ga schrijven ze samen te voegen tot één.

 6. Hiker is onvruchtbaar

  Hiker is onvruchtbaar en zij en Ian moesten een kind adopteren. Ik was vergeten dit in het verhaal te zetten maar het maakte ook niet heel veel uit dus heb ik het er maar uit gelaten.

 7. Kleine kinderen

  In mijn aankomende verhaal: House of Fears(ik ga hier niet uitgebreid over vertellen omdat ik deze werkelijk nog ga schrijven en ook heel veel dingen nog niet goed weet) wou ik eerst doen dat Jonathan bang was om met kleine kinderen te werken, maar ik vond dit niet echt een angst omdat hij er meer nerveus van werd dan echt bang dus heb ik deze vervangen door zijn angst voor kerkhoven.

 8. Bellamy

  Juan uit mijn verhaal 'abc' heette eerst Bellamy.

Reacties (3)

 • Snufkin_

  Ik kom er nu pas achter dat ik het verhaal The Prisoner onbewust op het boek ‘Room’ had gebaseerd, nadat ik mijn broer er over hoorde klagen toen hij het voor school moest lezen. Een paar jaar later heb ik het zelf dus moeten lezen en kwam ik achter de gelijkenis:P

  1 jaar geleden
 • IrishNialler

  Wel tof dat je dit gebruikt voor een lijstje

  1 jaar geleden
 • filosofie

  Ga het binnenkort nog lezen dit allemaal is nog te lang om.het allemaal te lezen

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here