Dingen die House of Fears niet gehaald hebben

Ik heb hiervoor een lijstje gemaakt met dingen die mijn verhalen niet gehaald hebben, maar nu ik bijna klaar ben met House of Fears zijn daar een hoop nieuwe bijgekomen, dus besloot ik hier een apart lijstje voor te maken.

 1. De ontsnapping

  Ik had veel verschillende eindes in gedachten over hoe Evan en Jonathan uit het huis zouden kunnen ontsnappen. Als aller-eerste had ik bedacht dat ze een ondergrondse tunnel zouden vinden, daarna dacht ik iets over een geheime deur waar ze ergens een sleutel van moesten zoeken of zo. Ook had ik een of ander einde bedacht waarin ze gevangengenomen werden door de criminelen en een of andere deal maken waarin ze twee visioenen te zien krijgen en één moesten kiezen die hun toekomst zou worden. Jinnie is daar al dood, en één van due visioenen zou dan beelden van een weer levende Jinnie bevatten, terwijl het andere visioen alleen maar slechte dingen uit de echte wereld zou laten zien. Evan wilt daarom bijna meteen voor het visioen met Jinnie kiezen, maar Jonathan merkt op dat ze in dat visioen nog steeds in het huis zijn, en in die andere in de echte wereld. Ook vind hij dat het onmogelijk is voor die mensen om een dood iemand tot leven te wekken. Ik wou ook ooit iets doen met dat ze in ruil om die criminelen ergens mee te helpen vrijgelaten worden.

 2. Het einde

  Er zijn ook veel verschillende dingen die ik na hun ontsnapping wou laten gebeuren. Mijn eerste idee was dat de politie de jongens niet geloven, en dat de criminelen dus gewoon overal mee wegkomen. Het tweede deel van dit idee was dat de politie wel mee gaat naar het huis, maar dat die leeg is en dat ze hun daarna dus niet geloven.
  Een ander idee was dat ze met de politie naar het huis gingen, en het opeens gewoon een heel normaal huis is. De inwoners zijn dan die criminelen die doen alsof ze onschuldig zijn, met Jinnie als een van hun dochters.
  Een ander idee was dat het huis gewoon helemaal weg is, of juist dat al het bewijs er nog is en zo en dat ze in 1 keer opgepakt worden.
  Ook zat ik er aan te denken om ze echt het hele huis op te laten blazen.

 3. Kerst

  In mijnaller-eerste idee voor dit verhaal, wist ik eigenlijk al wel dat Jonathan en Evan meer dan vrienden moesten worden. Ik wou ze daarom samen kerst laten vieren omdat Evans moeder geen kerst wou vieren, en Jonathans moeders een vriendin hadden die plotseling in het ziekenhuis terecht kwam wie ze met spoed moesten bezoeken. Dat gesprek dat ze nu tijdens het voetballen hadden (over of ze ooit met een dude zullen zoenen) zouden ze dan buiten in de sneeuw hebben. Ook leek het me grappig om ze eerst ‘per ongeluk’ te laten zoenen. Dan zouden ze onder de maretak terecht komen, en wou Jonathan Evan voor de grap op zijn wang zoenen. Dan zegt hij: ‘Hee Evan’ en leunt naar voren om hem een kus te geven, maar omdat Evan zijn naam hoort, draait hij zijn hoofd en zouden ze zo dus per ongeluk zoenen lol.

 4. Knuffelen in de tent

  Toen Evan en Jonathan voor hun angsten gingen kamperen, wou ik eigenlijk doen dat ze het zo koud hadden dat ze tegen elkaar aan moesten gaan liggen. Maar omdat iedereen toen al OVERDUIDELIJK wist dat ze gay waren, besloot ik dat niet te doen omdat het dan nog een soort van een heel klein beetje misschien een kleine kans is dat het nog een soort van verrassing zou worden als ze uiteindelijk een stel worden.

 5. Evans moeder is zwanger

  Ik weet ook niet waarom ik dit wou of waarom ik het überhaupt heb bedacht, maar eerst wou ik doen dat Evans ma zwanger is nadat zijn vader hun weer gezicht heeft en hij dus nog een klein zusje er bij zou krijgen.
  Ik heb echt geen idee waarom ik dit zou willen lol

 6. Blonde Johnnie

  In mijn eerste idee was Jonathan blond en kleiner dan EvanxDook was hij een stuk onaardiger

 7. Evan is slim

  Eerst was het andersom bedacht dat Evan de slimmere was en Jonathan iets minder slim was, maar nu had ik de rollen omgedraaid omdat Evan anders alle goede eigenschappen bezit en Jonathan anders maar een chagrijnig sukkeltje was

 8. Meer magie

  In m’n originele idee hadden de criminelen een stuk meer controle over de magie en zou het hele huis echt helemaal fucked worden dat alles ondersteboven zou gaan en zo en ze over de muren konden lopen en dat trappen uit het niets zouden verdwijnen en ze opeens door de grond konden zakken en al die shit maar dan vond ik het iets te veel van het goede worden

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here