Inzendingen SOTY: Komedie

Daveen met Ik vind je ...
Founder met Five kids in a bottle

 1. Ik vind je ...


  bron: oi58.tinypic.com

  Een verhaal over een familie uit 1940..


  Als bij de vrouw des huizes word geconstateerd dat ze niet meer spoort, besluit de man des huizes zijn zeven kinderen onder te brengen in pleeggezinnen. De kinderen en de vrouw zijn het er echter niet mee eens, maar hebben niks in te brengen en de kinderen verdwijnen.
  De vrouw des huizes weet dat ze op een dag haar heldere buien niet meer terug krijgt en wil haar laatste uren niet zonder haar kinderen doorbrengen. Ze weet echter dat haar man niet om te praten is en ze besluit er zelf wat aan te gaan doen.
  Ze sluipt het huis uit en ontvoerd al haar kinderen terug. De man denkt echter dat zij zelf ook ontvoerd is en schakelt de politie in. Samen met de kinderen begint de vrouw een verstop spelletje met de politie wat ze in vreemde en bizarre situaties terecht laat komen.

 2. Five kids in a bottle

  Wanneer Dann (35) een aangespoelde fles vind met een boodschap verandert heel zijn leven. Hij word opgezadeld met de vijf kinderen van zijn broer die in Australië woont, en deze blijken niet van de gewoonste te zijn. Hij probeert hen te negeren maar dat word onmogelijk als ze zelfs op zijn werk verschijnen. Ook zijn beginnende relatie komt in de gevarenzone te staan door zijn nieuwe huisgenoten, hoe gaat hij dit een maand lang volhouden?

  Lees meer

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen