Mijn toekomstdromen

Een mens mag toch al eens dromen zeker:)

 1. In het buitenland studeren

  liefst ergens in Duitsland, Oostenrijk, Engeland maar als ik echt heel breed mag denken zou ik liefst Rusland, Zweden of Denemarken, Shanghai of Zuid Korea doen!

 2. Een boek schrijven

  Ik schrijf doodgraag maar ik krijg nooit een volledig verhaal uitgeschreven, ik stop altijd ergens, amper halverwege :,)
  toch zou ik graag ooit eens een verhaal volledig schrijven. Misschien zelfs publiceren. Zou zo tof zijn

 3. Een reportage schrijven en filmen voor op tv

  Ik ben enorm begaan met de actualiteit en wat er omgaat in de wereld. Het is dus een droom om in een team te zitten dat sociologische of antropologische reportages maakt!

 4. Een doctoraat schrijven en professor worden

  Ik zit nu in mijn laatste jaar middelbaar onderwijs, maar zou het ongelooflijk vet vinden als ze mij zouden vragen voor een doctoraatsonderzoek. Als ik vrij mocht kiezen welk beroep ik zou willen doen zou ik sowieso voor professor aan een universiteit gaan.

 5. Een reis door Rusland maken

  denk: een heeeele lange trektocht, het leven daar eens meegemaakt hebben, die prachtige natuur en architectuur ... Ik heb een hele grote passie voor Rusland en ben super geïnteresseerd in hun cultuur, ik zou het zo graag eens allemaal met mijn eigen ogen zien!

 6. In Parijs wonen

  Ik ben tot nu toe al twee keer in Parijs geweest en het is gewoon de stad van mijn dromen. Het is net als verliefd zijn!

 7. Een succesvolle blog schrijven

  Again, ik schrijf heel erg graag maar ik ben gewoon niet in staat om een volledig boek uit te schrijven. Een blog over mijn reizen, of gewoon informatie kunnen delen met de rest van de wereld en daar ook een gevoel van waardering uit kunnen halen lijkt me geweldig

 8. Een impact in de politiek hebben

  Ik ben heel politiek geëngageerd en heb een sterke mening die ik graag zou willen delen. Ik zie mezelf nog op een kabinet werken of een job vinden in de Europese Unie als ik zo ambitieus mag zijn:)

 9. Meewerken aan een animatiefilm

  Ik teken al van kleins af aan en heb altijd al moeten horen dat ik geweldig zou zijn voor Disney of Pixar. En ze mogen mij absoluut komen halen please het is mijn droom

 10. Een stem inspreken in een animatiefilm

  Ik ga even echt niet bescheiden zijn en zeggen dat ik gewoon echt extreem goed ben in stemmetjes en ik zou een geweldige aanwinst zijn voor eender welk project dat voice-acting nodig heeft!

 11. Een impact maken op kinderen, hen iets kunnen bijleren

  Ken je zo van die leerkrachten of begeleiders die je nooit meer vergeet omdat ze zo geweldig zijn en door hen streef je ernaar om altijd het beste van jezelf te zijn? zo iemand wil ik worden

 12. In een stad wonen

  het lijkt heel erg onbeduidend maar ik zou er alles voor geven om in een stad te kunnen wonen. Ik woon nu heel erg afgelegen en het leven in een stad spreekt me zo hard aan. De energie en mogelijkheden dat een stad bieden... sowieso ga ik er alles aan doen om deze droom waar te maken:)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen