Waar ik mijn dagboek voor gebruik

Toen een dagboek kreeg bedacht ik mij dat ik er elke dag netjes in zou schrijven en dat dit leuk zou zijn om later terug te lezen.

Echter heeft het andere functies gekregen

 1. Schrijven

  Ik heb in mijn gehele dagboek een pagina of 10 vol geklaag. Jongens die ik leuk vond op de middelbare school, boosheid op mijn ouders of broer of iets zeer bijzonders.

 2. Brieven

  Als een onderdeel van trauma verwerking heb ik brieven geschreven naar overledenen. Dit gaf mij veel rust en dus staan hierin een aantal brieven bij elkaar.

 3. Accounts

  Al mijn gebruikersnamen en wachtwoorden staan hierin opgeschreven.

  Het is begonnen van bv. Hyves, Habbo, spelletjes sites etc.
  Maar nu staan er ook mijn Quizlet account, email en andere belangrijke sites.

 4. Cadeautjes

  Cadeau ideeën die ik heb voor gezinsleden schrijf ik ze meestal ook daarin.

 5. Begrafenis wensen

  Een beetje misschien een gekke.

  Maar door de ervaring hebben wij geleerd dat je je wensen beter kunt opschrijven net als wachtwoorden en telefooncodes. De sleutel van mijn dagboek, zit aan mijn dagboek en iedereen weet waar hij ligt. Dit dat als mij wat overkomt, en ze er niet in kunnen komen zou ik ze niet aan willen doen.

  Daarom dus ook een paar van mijn wensen die ik graag zou willen zien gebeuren of als muziek zou willen als ik kom te overlijden.

Reacties (2)

 • Slughorn

  Wauw, dat laatste is nogal wat. Maar tja, het kan zomaar gebeuren idd en dan heb je toch al een soort van wens aangegeven.
  * Lees je ook wel eens oude dagboeken terug? Ik vind het vaak verschrikkelijk als ik sommige dingen terug lees (':

  1 jaar geleden
  • IrishNialler

   Haha ja, ik las vorige week brieven aan mijn overleden opa terug en ik heb zitten janken van het lachen zo slecht dat het was.

   1 jaar geleden
 • NikIaus

  Ik vind het wel heel bijzonder, maar ook weer heel knap(?), dat je begrafenis wensen opschrijft. Lang niet iedereen is ermee bezig, want weinig mensen staan erbij stil dat hun leven zomaar voorbij kan zijn, op welke leeftijd dan ook.

  1 jaar geleden
  • IrishNialler

   Na wat wij in ons gezin hebben mee gemaakt zijn wij flink wakker geschud. Degene die er niet meer is daar konden de ouders nergens bij ivm vingerafdruk wachtwoord..... dat heeft ons flink aan het denken gezet

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here