De fases waarin een mug jou komt irriteren

Je hebt een heerlijke en mooie dag gehad, je gaat in je bed liggen, je bent moe en wilt eindelijk wil slapen, en opeenzzzz.....

Dit lijstje heb ik speciaal voor die ene mug gemaakt, die mij deze nacht heeft geïrriteerd en nu in zijn graf ligt. In mijn vuilnisbak.

 1. Je droomt je mooiste dromen

  Je chilt van je leven, gaat slapen, en opeens...

 2. Je hoort iets.

  Je hoort iets en je wordt wakker. Je kijkt op de klok, het is 3/4 uur 's nachts. Je blijft 5 minuten wakker om te kijken of er nog iets van komt, en je valt weer in slaap.

 3. Je gaat slapen.

  Je slaapt, maar deze keer hoor je echt iets. En het klinkt zo: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

 4. De mug daagt op.

  Je probeert eerst het gezoem de negeren. Maar dan...

 5. Het wordt erger en erger...

  Je probeert het te negeren, maar het geluid weergalmt in je oren en je kunt het niet meer aan...

 6. Je stapt kordaat uit je bed...

  Je doet het licht van je kamer aan, en doet even alsof je een soldaat bent. Maar je bent zo moe dat je de mug niet eens ziet die gewoon op je kamer zit. Je denkt: Hij is zeker naar de kamer van mijn zus/broer.

 7. Je gaat weer slapen..

  Je lacht een beetje om het feit dat je broer/zus straks geïrriteerd zal worden door een stomme mug, maar dan, je gaat weer slapen, maar...

 8. De mug returns!

  De mug zoemt je dood. Je wilt absoluut geen muggenbeten en grijpt naar de muggenspray, die in één van de lades van je bureau ligt.

 9. Sprayen maar!!

  Je sprayt je hele kamer vol, maar gaat dan zelf dood van de geur die de spray achterliet. Het kan je niks schelen en je gaat weer slapen als een roos, want die mug is toch allang dood.

 10. Zo makkelijk was het dus toch niet...

  Maar toch blijft het gezoem komen en begin je te twijfelen of die spray toch niet soms over datum is... (Kan dat eigenlijk wel?)

 11. Je schiet in actie..

  Je pakt de kleren van de volgende dag die al gestreken zijn. En dan heb je eindelijk die mug in je vizier. Je slaat erop los, je denkt; Ik heb hem! Maar dan ren je zo een halfuur achter die idiote mug aan. Wat een hel!

 12. Victory!

  De mug is dood! Joepie! Maar jezelf... Je bent doodmoe!

Reacties (2)

 • Niallerslove

  Zo herkenbaar, haha. Ze moeten àltijd mij hebben ...

  7 maanden geleden
 • LinSwift

  Wauw!
  Dit is allemaal echt waar!xD
  (gelukkig heb ik geen last van muggen!)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen