How To Make New Friends In 7 Steps - by Marrit & Ilona

How To Make New Friends In 7 Steps - by Marrit & Ilona.
Dé guide om nieuwe vrienden te maken. Krijg een reusachtig sociaal leven puur en alleen door deze geweldige - kughe kughe - guide te volgen.

Inspiratie voor deze guide kwam uit echte experiences.

 1. Step 1 - Hug a random stranger.

  Deze stap is iets ingewikkelder dan het klinkt en heeft ook wel wat lef nodig. Zorg dat je een slachtoffer kiest, en hem/haar goed observeert. Lijkt het alsof dit persoon het grappig zou vinden als hij/zij ineens geknuffelt wordt? Ga ervoor dan!

 2. Step 2 - Keep contact.

  Dit hele gebeuren zou natuurlijk erg zinloos zijn als je dit persoon vervolgens nooit meer aanspreekt. Daarom is het van essentie om op een simpele manier contact te houden. Het beste zou zijn om dit persoon bij tegenkomst op school een boks/high five te geven. Onschuldig maar toch onthoud je wie hij/zij is en andersom.

 3. Step 3 - Ask his/her number.

  Dit is de volgende stap om goed contact te houden. Je hoeft natuurlijk niet eerst een high-five te geven en vervolgens keihard 'MAG IK JE NUMMER?' te roepen, maar nadat je een aantal keer in de pauze hebt gepraat kan je het op kunnen laten komen. En zodra je het number hebt, app dan ook regelmatig, anders is het nogal zinloos.

 4. Step 4 - Hang out with each other.

  Met dit prachtige nummer in je telefoon kan je dit persoon ook appen om te vragen of jullie een keer kunnen afspreken. En natuurlijk kan je beide meerdere vrienden mee vragen, maar dit is nooit nodig. Maar afspreken om te gaan schaatsen of gewoon na school niets te gaan doen zorgen toch wel voor een betere band.

 5. Step 5 - Laugh. Laugh and have a lot of fun.

  Het punt is natuurlijk dat je het wel naar je zin hebt. Lach en maak grappen, zorg dat je het leuk hebt. Dit zal er ook voor zorgen dat jullie hechter worden en vaker afspreken.

 6. Step 6 - Become friends with his/her friends.

  Op deze manier krijg je nog meer vrienden, en deze stap kan je natuurlijk herhalen met diens vrienden. Erg handig en leuk. Bovendien gaat het makkelijker dan een random iemand knuffelen.

 7. Step 7 - Stay friends.

  Blijf vrienden. Dan kunnen jullie later als jullie samen in een bejaardentehuis zitten lachen om jullie ontmoeting en jullie geweldige gezamelijke leven.

Reacties (3)

 • NikIaus

  ik denk dat ik bij stap 1 al een blauw oog of iets krijg (';

  1 jaar geleden
 • JamesPotter

  Ik heb het gevoel dat dit alleen werkt als je een sim bent

  3 jaar geleden
 • tubbietoost

  Als stap 1 fout gaat eindig je volgens mij met een blauw oog:P

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen