Redenen waarom iedereen op Quizlet zou moeten zitten

Als je dit ziet, zit je waarschijnlijk al op Quizlet, maar natuurlijk zijn er helaas nog veel mensen die niet aan het ernstige Quizlet-virus hebben. Dit is een zware schande, aangezien het op Quizlet altijd wel heel gezellig is. Volgens de maker van dit lijstje dan. We hebben natuurlijk veel redenen om op Quizlet te zitten, waarvan jij er nu een paar zal gaan zien.

Dit is niet serieus, niet boos worden, dankjewel.

 1. De spotlight


  bron: oi62.tinypic.com

  Glittter, glamour en de spotlight! De plek waar iedereen kan laten zien hoe trots we wel niet zijn op onszelf. Het bewijs dat we hier heel veel celebs heeft die je moet zien! Het is een online rode loper en iedereen kan er blijven schitteren. Kijk snel bij de Spotlight History om een glimp op te vangen van de celebs die er nu zijn!

 2. Rutger's afro


  bron: oi57.tinypic.com

  Stijl haar, golvend haar, geen haar, krullen, we zullen het allemaal hier hebben, maar wat echt fabulous is, is Rutger's afro. Waarom zou je nog een andere haarstijl nemen, als je een volle bos kan krijgen? Kijk snel bij zijn pagina voor hij zijn afro afknipt! Of afscheert... Of afbrand...

  Niet gemeen bedoeld.

 3. Zo. Veel. One. Direction!

  Een deel van de beroemdheden hier, is One Direction. Nou niet in levende lijven, maar je kunt hun profielen wel altijd bezoeken! Misschien hebben ze hun naam al veranderd, door de fangirls die ze gingen bekijken, maar ik heb onderzoek gedaan en hun ware indentiteiten gevonden! Hier zijn Harry, Liam, Louis, Zayn en Niall. Natuurlijk kun je ook nog bij Paul, hun beveiliger kijken!

  Dus pak pen en papier en join de Directioner-fanfiction-crew!

 4. We zijn super musikaal

  En dan maak ik geen grapje, we hebben Zweinstein de accoreonist, Wiarda de fluitende zangeres, Corporalki de harpist en Woodie. Die volgens mij wel de leukste bespeelt. De zakdoekspelenaar! Oh, voor ik het vergeet, KyleBroflovski de violist!
  Eigenlijk zouden we dus een geweldige band vormen, Guns 'N Quizlet. De Quizletteries. One Quizlet. 5 seconds of Quizlet?

 5. De mensen die reageren op heel veel


  bron: oi62.tinypic.com

  Ik wil nu een heel hard applaus voor de mensen die op de foto staan, want sjeempie, dat zijn veel reacties.

  Als je het aan mij vraagt, is dat heel lief. Mensen nemen de tijd om elkaar te complimenteren met wat ze gedaan hebben, want dat is toch voor iedereen wel eens goed? Een compimentje hier en daar is nog nooit iemand aan dood gegaan!

 6. Waarom betalen als wij hier gratis er een overvloed aan hebben?


  bron: s-media-cache-ak0.pinimg.com

  Smut. Porno. 16+. Hoe je het wilt noemen, je snapt wat ik bedoel. Hou je meer van bromances? Of hetero? Op Quizlet kun je het vinden. Vooral de One Direction jongens zijn zeer geliefd in sexueel getinte gedachtes. Maar natuurlijk is er niets mis met andere, aangezien de ene smut, het andere niet is. Dus leg 50 Shades weg and enjoy.

  Voor de pervjes onder ons. Please don't be mad.

 7. Omdat jij erop zit!


  bron: reactiongifs.me

  Kijk, ik kan natuurlijk heel veel redenen geven waarom iedereen zou moeten komen op Quizlet, maar ik denk dat jij er zeker een bent! Niet beledigend voor de andere hoor, maar jij bent wel echt een van mijn lievelingetjes hier. Met hoe je ademt en hoe je typt. Wow. Ik ben een fan.
  Dus blijf vooral hier, maak meer mensen verslaafd en vooral. Stay awesome.

Reacties (12)

 • CORPSEHUSBAND

  Omdat Quizlet geen community is, maar een familie.

  2 jaar geleden
 • MrsFitz

  Hahahah, 3 en 7 zijn echt heel leuk! Leuk lijstje!

  4 jaar geleden
 • Jokar

  Geweldig lijstje!! Een van de beste lijstjes die ik ooit heb bekeken zeer zeker!

  5 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  HAHAHAHAHHAHAAH Tamara nadat ik dit gelezen heb hou ik nog meer van jexD

  6 jaar geleden
 • Larafin

  Rutger zijn afro was ook echt één van mijn redenen waarom ik op Q zit...

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen