Nieuwste Quizzen

complete lijst populair

Welke Oricorio ben ik?

Ontworpen door PlonkiPlanki, 5 x gedaan

Welke Oricorio ben ik?

doe deze quiz uitkomsten

Wie ben jij van Dagboek van een muts??

Ontworpen door Charike, 27 x gedaan

Bijna iedereen is wel een beetje een muts. Ben jij een populair meisje, of juist helemaal niet?

doe deze quiz uitkomsten

Overleef jij mij quiz, deel 7

Ontworpen door Scarythings, 14 x gedaan

deel 7 alweer! gaat goed!!

doe deze quiz uitkomsten

Lijk jij op mij (persoonlijkheid)

Ontworpen door Millsie_Lemur, 18 x gedaan

(dance)Dus ik heb twee quizzen gemaakt (mag jij mij en vind ik jij cool) en ik heb zin om een nieuwe quiz te maken dus hier is ie dit is een persoonlijkheids test en heeft niks met uitelijk te maken zet in de commemts als je een lijk jij op mij uiterlijk test wil❤❤(H)veel plezier bij het maken van deze quiz(doeg)

doe deze quiz uitkomsten

ik verveel me

Ontworpen door Nickolai, 30 x gedaan

een quiz omdat ik me verveel

doe deze quiz uitkomsten

7 minutes in heaven met de jongens van Ghost Rockers

Ontworpen door LottevdBo, 5 x gedaan

Het is vrijdag avond en ineens wordt je opgebeld door je bestie. 'Hey, Y/N. Kom je nog naar mijn feestje? Het is super gezellig en die leuke jongens van school zijn er ook!' zegt ze enthousiast. Shit, helemaal vergeten... Eigenlijk had je wel zin om te gaan, maar je had je ouders beloofd je kamer op te ruimen. Dat was er nog niet echt van gekomen. 'Ja, natuurlijk kom ik,' zeg je ineens, terwijl je meteen alle kleding onder je bed schuift. Dat komt morgen wel weer. 'Gelukkig maar,' zegt ze,' want zonder jou is het niet gezellig!' Je hield van je beste vriendin, ze was een zusje voor je. Zelf had je wel een zusje, maar toch was zij anders.
Als een gek loop je naar je kledingkast en trek je het leukste setje dat je hebt aan. Snel doe je wat mascara en lippenstift op en loop je naar beneden. Eenmaal beneden roep je vlug dat je naar Y/BF/N bent en gooit de deur dicht, voordat je ouders iets kunnen zeggen.

Je fietst naar haar toe en als je daar bent zie je dat er wat fietsen staan. Niet zoveel als je gewend bent van haar, maar hé. Je belt aan en je bestie doet open. 'Daar ben je eindelijk' zegt ze met een zucht en je loopt meteen achter haar aan naar binnen. Je voelt de muziek door je lichaam gaan. Dat vond je zo'n fijn gevoel.

Wanneer je de woonkamer binnen komt lopen zijn alle ogen op je gericht. Er zaten niet heel erg veel mensen. Een stuk of 20 mensen zo vlug te zien. 'Ben ik te laat, of vroeg?' vraag je een beetje geschrokken. Mijn beste vriendin stond bekend om haar grote en leuke feestjes. Ik ging naast een paar jongens van school op de bank zitten. Op één van hen had mijn vriendin een crush wist ik. Ze waren stuk voor stuk schatten, maar ééntje sprong er wel uit voor jou.

Opeens stopte de muziek en riep iemand heel hard: 'Tijd voor 7 minutes in heaven!!' Je wist dat dit foute boel was, maar je moest wel meedoen. Alle jongens stopte een briefje, met daarop een getal, in een pet. De meiden moesten een kaartje trekken. Je was bang. Bang dat je iemand trok met wie je liever niet in de kast zou zitten. Of stel dat je de crush van je bestie trok... Het liefst liep je nu naar de wc, of beter, linea direct naar huis. Maar helaas, dat was geen optie. Alle jongens hadden briefjes in de pet gedaan en meteen riep je bestie: 'Y/N, jij mag wel als eerste!' Dat was niet de bedoeling. Maar je deed het toch maar, voor haar.

doe deze quiz uitkomsten

ben jij een dierenvriend?

Ontworpen door kremerja5, 39 x gedaan

deze quiz is bedoeld voor mensen die niet precies weten of dieren hen leuk vinden en andersom(fish)(cat)#gemaakt met mijn vriendin(H)(H)(H)

doe deze quiz uitkomsten

Met wie ga jij trouwen van BTS?

Ontworpen door Considerable, 12 x gedaan

BTS.. Bangtan Boys.. Beyond the Scene of Bangtan Sonyeondan.. Wie kent ze nu nog niet?
Deze jongens brachten pas geleden hun nieuwe album 'Love Yourself 'Tear' uit.
Binnenkort komt de volgende er alweer aan! Love Yourself 'Answer'
BTS maakt ook een GEWELDIGE Tour in oktober. (Ik kan niet wachten!)
Dus ik dacht, laat ik maar weer eens een quiz maken aangezien dat alweer super lang geleden is.


Niet vergeten > laat je uitkomst achter in de reacties en laat weten of je ook concert kaartjes hebt!

doe deze quiz uitkomsten