mezelf verliezen.

Ik ben bang voor het meisje in de spiegel. Ze kijkt naar mij. Ze doet me na. Ik ben bang voor het meisje in de spiegel. Dat meisje ben ik dat? Ik ben bang dat ik vergeet wie ik ooit was. Ik ben bang voor de niets dat ik geworden ben. De dingen die ik heb meegemaakt...... Dat die weg vagen. Dat ik een heel nieuw persoon word die ik eigenlijk niet ben. Ik weet nog dat ik hem achtervolgde over de hoge brug heen. Ik had hoogte vrees maar ik ging er toch over heen. Ik wou niet laten zien dat ik bang was... Door dat...

Was ik nooit meer bang voor die brug. Ik ben bang voor de spiegelbeeld. Ik durf niet naar mezelf te kijken. Bang dat ik mezelf niet herken. Onder die masker van mij zit een gebroken meisje dat bang is om haar zelf te verliezen. Dat bang is dat ze zich zelf nooit meer kan terug vinden.

Ik weet nog dat ik uren lang op het strand naar zonsondergang zat te kijken. Ik dacht aan hem hoe erg ik hem zal missen. Ik maakte tekeningen op het strand terwijl ik nadacht. Ik ben nu bang dat ik dat nooit meer zal durven doen. Mij kon niet schelen wat andere mensen van me dachten. Ik kleedde me hoe ik wilde. Ik danste wanneer ik dat wilde. Het kon me niet schelen dat ik alleen op het strand zat. Ik was gewoon wie ik was. Ik was vrolijk, aardig. Ik was mezelf. En nu ben ik dat niet meer. Ik ben bang om mezelf te verliezen. Ik kan niet harder vechten. Ik kan mezelf niet vinden. Ik wil gewoon mezelf zijn. Ik wil mensen laten lachen net zoals ik vroeger deed. Ik ben nu.... een niemand.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here