[Poll bij story]

Er is nogal wat negatief gereageerd op de vriendinnen van Jadelie. Dus ik wou jullie, de lezers, vragen of de vriendinnen weg moeten of niet.

Bedankt voor invullen
XxFoto bij poll

Ja, de vriendinnen moeten weg. Ze verdiend beter

Nee, zo is er nog wat drama

Nee, de vriendinnen zijn gewoon leuk en aardig

Ja ze moeten weg, en ze moet nieuwe vriendinnen krijgen.

Ouden vriendinnen houden, en nieuwe krijgen

Reacties (11)

 • VeerleClifford

  Blijven, ze deden raar maar nu niet meer. Dus ik vind dat ze moeten blijven. het zijn háár vriendinnen en die pak je niet zo maar af. Je kunt proberen dat ze vrienden word met Niall en Liam, zayn en Louis vinden dat niet leuk en dat geeft problemen..
  :$

  9 jaar geleden
 • lollipop18

  NO DON'T YOU DARE 2 PICK NEW FRIENDS THEY'RE PERFECT FOR THIS STORY.. PLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASE LET THEM STAY(lol)

  9 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Het zijn de meiden van Little Mix! En die zijn geweldig, je moet het zo laten! Please!!!! Jadelie vind het toch niet erg dat ze veel optrekken met de jongens? Dan heeft ze Harry voor zichzelf. En Harry vind dat ook niet erg. Is het omdat Perrie met Zayn is en daarom sommige hun weg willen? Ze zijn super cute samen! Ik smeek je, je moet ze in het verhaal houden!! xx

  9 jaar geleden
 • JustHarryx

  Ik denk dat ze nieuwe moet krijgen en dat haar vriendinnen haar bijv. laten zitten bij de zing wedstrijd. En dat ze dan erg is gekwetst om dat haar vriendinnen weten hoeveel het voor haar betekend.:$

  9 jaar geleden
 • Semantiek

  Maar zie trouwens die drama van de vriendinnen niet echt in. Ja, dat ze raar deden ofzo en heel erg optrokken met de jongens (en ene Claire ofzo toch als ik het goed heb?)
  Maar nu is het volgens mij al wel weer wat beter, ze gaan samen zingen/optreden!! (of niet als je nog iets laat gebeuren dat ze dat niet doen:X)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen