Wie is het leukste personage van Twilight?Foto bij poll

Edward Cullen

Alice Cullen

Carlisle Cullen

Rosalie Cullen

Jasper Cullen

Emmett Cullen

Esme Cullen

Bella Swan

Jacob Black

Reacties (49)

 • samantha141

  Mijn top 3:
  1rose.ze heeft een sterke mening.heeft zelfvertrouwen.en kan zig inhouden(anders zou ze jake allang hebben vermoord).haar opgekropte woede voor het onvruchtbaar zijn is elke nieuweling zijn grootste vijand maar diep van binnen zit een liefe en moederlijke vrouw in haar.

  2 Alice .ze staat altijd voor andere klaar hoewel ze haar mening voor alles wel duidelijk maakt als ze iets voor een ander doet(bijf toen ze bella s feest organiseerde).ze gedraagt zig soms als een hieper kind van 5 maar kan binnen een min veranderen in een volwassen oplettende professionele modepop.

  3 emmet .hij speelt de beste sterkste en de baas hoewel hij carlisle en esmee duidelijk als baas ziet en op dat na kan hij er niet tegen als iemand ergens beter in is.hij zal vechten voor wat hij had .en vergeeft snel.hij heeft bijf edward vergeven dat hij rose heeft afgewezen en daarmee beledigt.en hij zou de perfecte grote broer zijn natuurlijk.

  5 jaar geleden
 • MadeInHeaven

  Bella haar manier van denken is geweldig, Jacobs karakter is gewoon echt mooi en Edward heeft echt een mooie kijk op de wereld. Alice is super enthousiast en een geweldige vriendin. Emmet zou de perfecte grote broer zijn. Carlisle is een fantastische dokter, die alles doet om levens te redden. Esme is een zorgzame moeder die alles overheeft voor de mensen van wie ze houd. Jasper is een betrouwbare en goede vriend. Rosalie haar vastberadenheid is bewonderenswaardig.

  Dus: ik hou van alle personages:D
  XoXo

  6 jaar geleden
 • TheSoulButler

  mijn top 3

  1 edward(H)
  2 carlisle
  3 jasper

  8 jaar geleden
 • tonks

  alice, zij is egt top
  mijn top 3 is
  alice
  jacob
  jasper

  8 jaar geleden
 • xBrownEyes

  1. Jasper(H)(H)(H)(H)(H)
  2. Alice
  3. Emmett
  4. Carlisle
  4. Edward

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here