Welke titel is het best?

Ik zoek een passende titel voor mijn verhaal.
Verhaallijn:
Zayn en Elissa gingen vanaf dat ze klein waren al wel eens met elkaar om. Hun ouders waren bevriend met elkaar en ook zaten ze op dezelfde school. Echte vrienden waren ze nog niet. Eerder gewoon speelkameraadjes.
Wanneer ze ouder worden begint deze band dan stilaan te groeien en uiteindelijk zijn ze echte vrienden. (Dus geen beste vrienden, maar gewoon vrienden die samen leuke dingen doen samen met anderen)
Ze kunnen steeds op elkaar terugvallen en praten over problemen en andere dingen en natuurlijk hebben ze ook ruzie. Dan moet Zayn naar een ander land omdat hij daarheen gaan voor een project. Ze skypen en bellen met elkaar en langzaam begint Elissa door te krijgen dat ze verliefd is op zayn.
Je wil vaak pas iets wanneer je het niet kan krijgen en bij Elissa is het net hetzelfde.
Het gaat er dus om dat je altijd iets wil wanneer je het niet kan krijgen. Dit is zo bij kinderen die speelgoed willen dat ze niet krijgen, maar ook bij volwassenen die bijvoorbeeld een betere job willen en wanneer ze die dan hebben zijn ze niet tevreden en willen ze meer salaris en steeds meer en meer.In love with the unattainable

onbereikbaar

La douleur exquise (verscheurende pijn in je hart omdat je verliefd bent op iemand onbereikbaar).

Het onbereikbare

The unattainable

Andere (laat reactie achter)

Reacties (1)

  • niniwa1

    La Douleur Exquise is heart-wrenching mooi, wow, daar zou ik echt voor gaan... Het klinkt elegant, ligt goed in de mond en wekt de interesse. (: x x

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen