[MOD] Aanpassingen aan de site

Lieve users,


In de vorige weken hebben we gevraagd naar jullie top vijf van zaken die jullie graag anders zouden zien aan Quizlet. Nu hebben we de vijf meest genoemde antwoorden in deze poll gezet, waar je kan stemmen op de zaak die jij het belangrijkste vindt.
Zoals we in het topic besproken hebben, hebben we de suggestie "de oude bugs oplossen" uit de poll gehaald, aangezien die sowieso op nummer 1 in de prioriteitenlijst komt. Dit omdat bijna alle andere suggesties voortbouwen op een normaal functionerende site, zonder bugs.
Daarnaast kunnen jullie zien dat er geen vijf, maar zes opties zijn. Dit komt omdat suggestie 5 en 6 hetzelfde aantal stemmen had.

Wat meer uitleg rond de verschillende opties, vind je onder de spoiler-knop.


- Lay-out veranderen/nieuwe lay-out: meer zichtbaarheid voor de covers, mooiere lay-out voor stories, een zichtbaardere spotlight, de uitklapschermpjes van vroeger terugbrengen, de oude creatie-lijst op het profiel, covers in de spotlight,...
- Een app voor Quizlet
- Stories kunnen beoordelen en reviewen. Wat hier precies mee bedoeld wordt, kan je vinden in dit topic van Zee
- Leestips: Bijvoorbeeld dat je bij elk verhaal een stuk of vijf leestips krijgt voor gelijksoortige verhalen, die bijvoorbeeld dezelfde tag hebben
- Co-owner kunnen worden van een topic
- Tags en fandoms toevoegen aan stories, zodat ze met een zoekfuncties beter te vinden zijn


Staat hetgeen jij voorgesteld hebt niet bij de opties? Niet getreurd, we nemen alle suggesties mee achter de schermen en naar Guido. Deze opties krijgen dan gewoon voorrang.


Alvast bedankt om jullie stem uit te brengen!
Guido & de ModsLay-out veranderen/nieuwe lay-out

Een app voor Quizlet

Stories kunnen beoordelen en reviewen

Leestips

Co-owner kunnen worden van een topic

Tags en fandoms toevoegen aan stories, zodat ze met een zoekfuncties beter te vinden zijn

Reacties (2)

 • Grace

  Ik vind het allemaal goede suggesties. Ik heb echt getwijfeld, maar dan toch voor de lay-out gekozen. Ik denk dat als het uitzicht van de site en daarmee ook de sfeer die het creëert wat verandert (zoals bijvoorbeeld meer zichtbaarheid voor covers) dat al heel veel gaat doen.

  6 maanden geleden
  • Unlaced

   Same with de lay-out.

   5 maanden geleden
 • aarsvogel

  Is het ook zo dat de tweede uitslag hierbij de tweede prioriteit wordt? Of gaat het nu alleen maar om de eerste plaats?

  6 maanden geleden
  • Frodo

   Nee, het gaat ook om de andere plaatsen. Waar het minst op gestemd wordt, gaat achteraan deze lijst op vlak van prioriteit (:

   6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen