Nieuwe naam voor Quizlet.nl

Lieve users,

We zullen binnen enkele maanden van domein moeten wisselen. Daar hoort ook een nieuwe domeinnaam bij (voor meer uitleg, klik hier). Jullie hebben verschillende namen gegeven en er zijn uiteindelijk drie opties beschikbaar.

Nu is het aan jou om je stem uit te brengen! Onder welke naam zie jij Quizlet verder leven? Laat het ons zeker weten, zodat we samen op zoek kunnen naar een nieuwe thuis voor Q.

Liefs,
De QrewQreare.nl

Qreaties.nl

Qommune.nl

Reageer (15)

 • MoonchiId

  Om eerlijk te zijn waren geen van deze drie mijn eerste keuze geweest.

  Ik heb dan toch uiteindelijk voor Qreaties gestemd omdat ik vind dat daar de de minste vragen bij hoeven gesteld te worden, en dat altijd fijn is aan een url.

  2 dagen geleden
 • Sisyphus

  Qreaties. Ik vind het gaaf dat het gewoon duidelijk is. Qommune vind ik theorie wel mooi, maar het klinkt me iets te cult-y

  1 week geleden
 • Varjak

  Qommune! Is het nog mogelijk om je stem te veranderen?

  1 week geleden
 • NicoleStyles

  Oef wat jammer dat de naam Quizlet moet veranderen, is een hele iconische naam die ik echt al jaren ken. Voor mij klinkt de naam Qreaties.nl dan wel het meest logische , omdat mensen hier dingen creëren.
  Ben erg benieuwd wat het gaaat worden!

  1 week geleden
 • AlphaNoodle

  Ik vind Qommune het mooist klinken, maar Qreaties het meest duidelijk. Het schiet om nieuwe leden te vinden denk ik niet op om een vage, nietszeggende naam te kiezen. Maar dat is misschien met alle 3 deze namen niet heel duidelijk, ook creaties kan veel betekenen.

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen