Wat is het raarste dat jou ooit is overkomen?Foto bij poll

Mijn ouders kochten avondeten bij ikea

Er werd aangebeld terwijl er niemand voor de deur stond

Ik werd geroepen terwijl ik alleen thuis was

De waterkoker ging vanzelf aan

Ik zag lichtjes in het donker die opeens weer weg waren

Anders, namelijk: (plaats reactie)

Ik zag steeds dingen die verdwenen als ik ernaar keek

Reacties (81)

 • Suzels

  Anders, mijn wekker ging af maar niemand had hem gezet

  4 jaar geleden
 • SuperLgirl

  Soms heb ik een nachtmerrie... Dan droom ik dat ik wakker wordt... (Ja dat droom ik) dan veranderd die droom ook in een nachtmerrie... Dan droom ik weer dat ik wakker wordt... (Ja dat droom ik) en dan verandert doe droom weer in een nachtmerrie... (Enzovoort... Ja dit kan heeeeeell lang doorgaan... En ja ik wordt ook ooit nog wakker)

  6 jaar geleden
 • RandomMuffin

  Soms heb ik wel eens een heel echt lijkende droom (ken je dat) het komt bij mij wel eens voor dat er een stukje is dat om de een of andere reden heel wazig en zonder geluid is. Meestal vergeet ik dat binnen een dag of zo maar zodra dat stukje in het echt gebeurt krijg ik een gevoel van deja vu en herinner ik mij die droom weer (ik ben er niet achter of het door een of andere routine in mijn leven komt of omdat het echt voorspellende dromen zijn)
  Xxxme

  6 jaar geleden
 • tentacion

  Ik heb altijd voorspellende dromen. Zo altijd een klein stukje en dan gebeuren die meestal weken later..

  7 jaar geleden
 • IKxU

  Ik ben zelf wel spiritueel. Dus ik was een keer alleen thuis, en nodigde mn beste vriendin uit. Ik deed open, en zag een man achter haar staan en verdween weer,

  Ook een keer sprak ik een vrouw onbewust aan en zei van; je gaat morgen dood, en ja hoor, de vrouw die naast dr liep vertelde me dat ze is overleden.

  Ook weet ik wat mensen denken of willen gaan zeggen als ik in hun ogen kijk. Meestal zie ik bij verkeerde mensen zwarte waas voor hun gezicht. Dus das voor mij al duidelijk.:)Creepy shit dus,

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here