wie ben jij van het huis Anubis ?

1 misterie , 1000 vragen , wie ben jij van het huis anubis ?! :p :p :p

Mogelijke uitkomsten

Amber (1860 x uitgekomen)

hou je van glitter en glamour ? en als je te weten komt dat er een schat in je huis ligt , help je dan mee om het mysterie op te lossen ? dan ben jij Amber ! je staat open voor andere mensen behalve de mensen die vals zijn !

Mara (486 x uitgekomen)

heb jij vaak problemen/dingen met liefde ? kun jij je dreamboy/girl maar niet krijgen ? dan lijk jij het meest op Mara ! blijf geloven in jezelf en mensen die jij vertrouwt ! dan kom je er wel !!!

Joyce (197 x uitgekomen)

word je vermist ? of moet je vluchten voor iemand ? dan ben jij vast en zeker Joyce , de beste vriendin van Patricia ! je hebt de beste vrienden die je kan wensen want ze doen dan ook alles voor je !

Patricia (214 x uitgekomen)

zit je haar altijd leuk ? weet je graag alles wat er rondom je gebeurt ? dan ben je ongetwijfeld Patricia ! je neemt de ernstige dingen dan ook echt serieus en in de leuke dingen leef je je helemaal uit , je bent de beste vriend(in) die iemand zich kan wensen !

Nienke (449 x uitgekomen)

los je graag mysteries op ? ontdek jij cht altijd alles het eerste ? dan ben jij Nienke ! je gaat graag met iedereen om en hebt daar dan ook alles voor over ! je kan de meeste mensen vertrouwen , maar ergens zit het minpuntje !

Jeroen (144 x uitgekomen)

weet je graag van alles af ? ga je daarvoor dan zelfs vals worden ? laat je iemand anders soms voor jou mislukkingen opdraaien ? dan ben jij Jeroen ! probeer wat minder de slimmerik uit te hangen en wblijf gewoon een eenvoudige losbol !

Appie (128 x uitgekomen)

weet jij wat van grapjesmaken af ? probeer je de chikkiejs/hunks te versieren ? dan is Appie jou held ! grapjes maken mag je vooral voortdoen ! let wel op dat je daardoor niet in de problemen komt ! iemand versieren is ook top , maar nooit te ver gaan !

Fabian (121 x uitgekomen)

help jij vaak mensen bij wat dan ook ? kijk jij naar het mogelijke en onmogelijke ? dan is Fabian het voor jou helemaal ! je neemt alle ernsitge dingen serieus maar houd je bezig met dingen waar je eigenlijk ook moet aan werken !

Mike (198 x uitgekomen)

weet je dat iemand verliefd op je is ? mischien word je gestalkt ? ben jij wel verliefd ? dan ben jij maar dan ook echt jij Mike ! je houd je bezig met dingen waar je goed en bent en de rest laat je achterwege , je werkt er zo hard voor en dit kan gevolgen hebben ...

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

 • Alyne

  Nienke (dans)
  yeah!!! (hoera) (yeah)

  1 decennium geleden
 • GOODgirl

  Amber
  geen idee wie het is :S

  1 decennium geleden
 • BillxLover

  Joyce oke wie is da ik kijk dat huis dingesses nie

  1 decennium geleden
 • roosjeXalisa

  ik ben mara8o|

  1 decennium geleden
 • wieaam

  amber is de slimste en nienke en fabiaan(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?