Wie ben jij van Eragon???

Ben jij Eragon, Arya of misschien wel Sapihira? Doe dan snel deze quizlet...

Mogelijke uitkomsten

Eragon (106 x uitgekomen)

Jij bent Eragon!!
Jij bent de eerste drankenrijder in 100 jaar. Je bent moeilijk van gedachte te veranderen en daarom lopen je plannen bijna mis. Je bent onafscheidelijk van je draak Saphira en hebt een oogje op de elvenprinses Arya.

Saphira (21 x uitgekomen)

Saphira is de draak van Eragon. Ze is erg moederlijk voor Eragon en ze zijn onafscheidelijk. Ze zijn altijd samen, tenzij het niet gaat. Saphira is krachtig, wijs, maar als het nodig is is ze zo agressief dat ze een man uit elkaar kan rukken.

Arya (62 x uitgekomen)

Arya is een elvenprinses en beschermde Saphira's ei tijdens zijn reis tussen Farthen-Dûr, het thuis van de Varden, en Du Weldenvarden, het woud waar de elven wonen. Eragon redt haar uit een gevangenis in Gil'ead en zo begint hun opkomende liefde voor elkaar.

Brom (16 x uitgekomen)

Brom is de mentor van Eragon en leert hem dus over draken, leert hem zwaartvechten en leert hem om magie te gebruiken. Vroeger was Brom ook een drakenrijder tot de koning Galbatorix zijn eigen jonge draak Saphira werd gedood. Dit verzwijgt hij voor Eragon tot hij opsterven ligt.

(p.s. op het plaatje zie je de jongere brom met zijn draak saphira)

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

 • WickedWyvern

  Enige Eragon quiz op Quizlet die een beetje goed is. Ik ben Saphira! Ik had het alleen leuker gevonden als je meer minder bekende karakters (zoals Elva en Angela) er in had gedaan

  6 jaar geleden
 • Susa13

  WoW ik heb alle quizzen over Eragon uitgeprobeerd en dit was de beste... (Y)

  7 jaar geleden
 • Raveness

  Arya...

  1 decennium geleden
 • Snowfox

  Saphira

  1 decennium geleden
 • JudasLoverr

  Saphira
  lol, zo heet mijn vriendin.

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?