Welk ijsje past bij jou?

Ben jij ook zo verslaafd aan ijs? In de zomer waterijs en in de winter softijs? Of liever schepijs? Kom er hier achter welk ijsje helemaal jouw ijs is!

Mogelijke uitkomsten

Softijs (18 x uitgekomen)

Jij bent het helemaal voor softijs! Geen fel kleurtje, een hoorntje, lekker romig en je kunt er lekkere nootjes, spikkels of chocoladedip op doen.

Raket (0 x uitgekomen)

Jij gaat voor de raket. Lekker fris, fel een goede dorstlesser, een stokje en waterijs. En zonder dingen erop. Precies wat voor jou!

Schepijs (61 x uitgekomen)

Mmmmm voor Italiaans schepijs kan ik jou wakker maken. Kies uit allerlei heerlijke smaken, van chocolade tot citroen. En je kunt er wafeltjes/koekjes bij krijgen, in een bakje of hoorntje. Het ijs zoals jij het wilt!

Calippo (11 x uitgekomen)

Jij bent een Calippo-fan. Fris en snel, waterijs en een fel kleurtje, kies uit cola of sinas en jij bent happy. Klopt dit?!

Magnum (10 x uitgekomen)

Jij gaat voor een magnum. Romig en met chocolade, misschien met nootjes? En natuurlijk lekker GROOT! Precies waar jij van houdt!

Split (3 x uitgekomen)

Jij komt met een Split de ijswinkel uit. Romig en toch fris, met een lekker knalkleurtje! Normaal van formaat en op een stokje! Jouw ideale ijsje!

Cornetto (19 x uitgekomen)

De Cornetto is jouw lieveling! Romig, niet heel groot en met chocolade of aardbei en nootjes erop. In een hoorntje, precies zoals je hebt aangeklikt! (toch?!)

Solero (0 x uitgekomen)

Hier hebben we een Solero-fan. Een soort frisse magnum in een knalkleurtje met romig ijs binnenin. Op een stokje en niet heel groot. Het ideale ijsje voor jou!

Ben & Jerry's (12 x uitgekomen)

Jij gaat voor de enige echte Ben & Jerry's!
Heerlijk roomijs in verschillende smaken, groot en in een bakje! Klopt helemaal aan jouw ijswensen, toch?!

Twister (13 x uitgekomen)

Jouw ijs is de Twister. Knalling color en hij ziet er heerlijk fris en lang uit! Normaal van formaat en waterijs, precies zoals je wou!

McFlurry (0 x uitgekomen)

Jouw ijs is de McFlurry. Superlekker roomijs met rolo, smarties of nootjes. Groot en in een bakje, helemaal jouw ding!

Swirl (40 x uitgekomen)

Mmmmm jij gaat voor de Swirl. En ik geef je groot gelijk! Heerlijk roomijs met vers fruit dat je zelf mag uitkiezen en koekjes en wafeltjes die je zelf mag uitkiezen, en dan mixen maar! Groot en in een bak, jouw droomijs!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

 • MyrSophie

  schepijs jeej
  citroen is mij favo

  8 jaar geleden
 • LoveIron

  Schepijsssjeeeexexx

  8 jaar geleden
 • paulina19132

  Schepijs , en door deze quiz heb nu zin in een ijsje !!

  9 jaar geleden
 • mariska455

  Swirl

  1 decennium geleden
 • AllxStars

  swirl ! ;D

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?