Wat voor een moeder word jij later?

Wil je weten wat voor moeder je wordt? Doe dan deze Quiz. & kom erachter :]yeahyeah

Mogelijke uitkomsten

De Vriendin Moeder (114 x uitgekomen)

Jij doet alles met je kind samen. Ook probeer je dat al je kinds vrienden jou hip vinden. alhoewel, dat niet áltijd lukt (maar wel vaak (A))

Je man zegt tegen je kind: "Ga eens even opruimen!"
Dan zeg jij: "Och schat, ik help mijn kind wel even mee!"
Met jou kan je óveral over praten.
Wat een coole moeder ben je (A)

Strenge maar rechtvaardige moeder (24 x uitgekomen)

Jij bent best streng, maar wel altijd streng mét een reden. Je word snel boos. Je probeert wel altijd het beste voor je kind te doen. Je kind zeurt om naar de stad te gaan met een vriendin, maar jij bent veel te bang.. om haar alleen te laten. Laat haar ook een beetje los.

De zoals vroeger moeder. (284 x uitgekomen)

Dan doe je je kind stiekem eens een snoepje in haar tas voor onder de les. Dan leg je toch maar weer haar kleren klaar, dan doe je opeens waar de sokken van haar aan. Je helpt de laatste tijd weer veel. Precies, je bent de zoals vroeger moeder..! Je meent soms nog dat je kind klein is! Je legt alles voor haar klaar. Dit is een hele leuke moeder! maar je kind zal wel misschien gaan zeggen: "Mam, ik ben veel te groot, ik kan wel meer dingen alleen."

De Gekke Moeder. (190 x uitgekomen)

Jij bent de gekke moeder. Je houdt op zijn tijd van een biertje en een sigaret. Soms ga je heel gek doen! Alle vrienden van jou kind willen met je kind afspreken want ze weten daar valt altijd wat te lachen. Jij bent vooral een moeder die zich nergens iets van aan trekt. En als je boos bent, ben je ook goed boos! Maar als je kind in de problemen zit vrolijk je hem/haar altijd op! En je praat het altijd goed uit ;) Leuke moeder ben je (A)

De Oma Moeder. (116 x uitgekomen)

Jij bent net zo lief en rustig als een oma. (niet dat je zo oud bent als een oma)! Je kan goed praten met je kind en zult altijd voor je kinderen klaar staan. Je houd er wel van om je kinderen goed te verwennen en maakt het meestal knus. Je houdt erg van knuffelen. Wat ben JIJ een SUPERLIEVE moeder!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

 • lilaloveyoux

  veriendin moederx

  9 jaar geleden
 • nerveus

  de gekke moeder? Nee, echt niet! :P

  1 decennium geleden
 • xLienepien

  De vriendin moeder. _O_

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?