i hope you died sloowleyyyy[2]

<


dat was dus mijn eerste deel

thnx voor de reacties(K)

Mogelijke uitkomsten

i'm next? HELL NO! (28 x uitgekomen)

Er ging een schok door me heen 'wat?' vroeg ik nog een keer alsof ik het niet had gehoord. Leslie:Jij bent na kyra zei ze langzamer. Leslie:We zijn allemaal al geweest zei ze alsof het iets was waarop ze trots was ahhh miss was ze het wel ik weet het niet meer ik schudde me hoofd het was een wonder als ze niet besmet waren met hiv ofzo was het eerste wat in me opkwam oke het 2 na Hell no dan
Mentor:Hebben jullie iets te zeggen wat de hele klas aan gaat? zo niet doe het dan maar in de pauze.
toen de bel ging liep ik naar mijn kluisje waar ik niet bij kon doordat het overvol was dus besloot ik mezelf maar een rondleiding te geven Dean: Djonie w8 is! ik deed netalsof ik hem niet hoorde en versnelde me pas en verschool me in de mensenmassa waar ik hoopte dat hij me niet zou zien. toen de file opgelost was liep ik naar me kluisje en stopte de boeken erin die ik pas het 5de uur nodig had. Dean: Djonieeeeeee zei hij alsof de tape vast bleef zitten bij de 'e' ik zette een fake-smile op Djonie:Jij bent zeker de beroemde dean. hij keek naar zijn handen Dean:Nou jah beroemd. ik haatte z'n stem nu al Dean:Kom mee dan stel ik je aan mijn vrienden voor. Djonie:Nee bedankt kmoet naar de w... hij deed m'n kluisje dicht en trok me mee naar een groep jongens en meisjes een paar uit m'n klas.
dean stelde me voor ze bekeken me allemaal van top tot teen en nog een keer ik werd er een beetje nerveus van djonie:Hey 'hai/hey' gelukkig lette ze niet echt op mij, maar alsnog was ik opgelucht toen de bel ging. pfff... lo. ik liep met kayra die heel aardig bleek te zijn naar een appart gebouw Kayra:En hoe vind je het hier tot nu toe? ik haalde me schouders op 'gaat wel' nadat we waren omgekleed liepen we de zaal in. we gingen op een bankje zitten en de absenties werden opgeschreven. doen ze elke les zodat er naar huis kan worden gebeld als je spijbelt ijsendijk: Zo ik ben jullie gymleraar voor dit jaar mijn naam is ijsendijk ik werk al 3 jaar als gymleraar op een andere school dat was genoeg over mij der eerste les mogen jullie zelf weten wat jullie gaan doen ik de zaal opgesplitst in 4 spellen dus ga maar je gang. niemand deed iets van wat er klaar was gezet kayra en ging gingen op een kast zitten. Kayra:Heb je het gehoord ik ben de volgende. ik knik Djonie:Ik begrijp er niks van nou ik doe er niet aan mee hoor. Kayra:Ik ook niet maar weet je dean is best wel lekker 'Kayra!' Kayra:Wat nou vind je dat dan niet? Djonie:Nee niet echt niet mijn type Kayra:Je bent gek. Dean:Kayra!! dean wenkt kyra. Kyra:Nou ik ga dan maar hè. ik kijk kyra met open mond aan. Djonie:Kyra! Kyra:Zie je zo. ik wou kyra aan haar arm trekken maar ze was zo snel. ik begreep er echt helemaal niks van.
ik weet niet of ik haar alleen tegen wou houden omdat ik de volgende was of omdat ze... uhmmm... of omdat ik het belachelijk vond??

toen pas drong het tot me door I'M NEXT dat wou ik niet ik rende zo snel ik kon naar de kleedkamers

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

 • lovestruck

  Super goewwd !

  Laat ge weer iiet wetehn? <3

  1 decennium geleden
 • BackToBlack

  i looooove it <3

  1 decennium geleden
 • KikiiRomance

  doe snel verder !!!!

  xxxxx
  laat je nog eens weten als hij er is ??
  als het niet veel werk is he

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?