Welk meisje van Harry Potter valt op jou?

Wil jij weten welk meisje van Harry Potter op jou valt? Doe de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Cho Chang (297 x uitgekomen)

Cho valt op jou! Ze is mooi en populair. Cho is zoeker in het Zwerkbal-team van Ravenklauw, dus is erg sportief. Ze houdt dus ook veel van Zwerkbal. Cho is het eerste meisje op wie Harry verliefd wordt. Cho houdt van sportieve jongens dus als je haar wil versieren is het een goed idee flink te gaan sporten. Harry en Carlo Kannewasser waren alletwee zoekers dus als jij zoeker wordt, een beetje knap en populair heeft ze alleen nog maar oog voor jou! (Maar als je een sukkel bent, geen paniek want ze houdt ook van lieve jongens.)

Hermelien Griffel (84 x uitgekomen)

Hermelien valt als een blok voor jou! Bye Bye Ron en Viktor. Ze heeft Viktor verlaten toen ze jou eenmaal kende, toen kreeg ze met Ron maar die verlaat ze ook voor jou als je zegt dat je voor haar valt! Ze is superslim en houdt van zwerkballers. Dus misschien is het slim om eens een kansje te wagen bij het plaatselijke sportteam! Hermelien is heel zorgzaam maar ook een beetje bazig. Ze weet wat ze wil en gaat daarvoor. Ze zit vaak met haar neus in de boeken maar voor jou maakt ze wel wat tijd vrij!

Loena Leeflang (151 x uitgekomen)

Loena valt voor jou! Loena is een lieve meid, maar ook een beetje maf, ze heeft een grote fantasie. Ze heeft haar toverstaf altijd achter haar oor gestoken, draagt een ketting gemaakt van Boterbier-doppen en oorbellen met radijsjes eraan. Loena's vader is de hoofdredacteur van de Kibbelaar, waarin hij verhalen publiceert waarvan hij vindt dat "het publiek het moet weten". De verhalen zijn echter over het algemeen belachelijk, onwaar en raar. Loena gelooft ze echter en daarom vinden de meeste mensen haar een vreemde snuiter. Loena verdedigt haar standpunten en haar vader tegen beledigingen van anderen. Ook is Loena heel eerlijk. Loena zal geen kleffe vriendin zijn ze zou je eerder vrienschappelijk behandelen, Je moet tegen de waarheid kunnen als met loena gaat. Loena is altijd helemaal zichzelf en absoluut geen meeloper. Bij Loena kan je helemaal jezelf zijn en ze vindt je leuk zoals je bent!

Fleur Delacour (24 x uitgekomen)

Fleur Delacour valt op jou! Jij hebt geluk, Fleur is knap, temperamentvol en Frans! Haar oma was een glamorgana, vandaar dat ze zo beeldschoon is. Fleur houdt van dappere, stoere mannen. Bye Bye Bill! Ze is wel heel klef, je moet van haar type houden. Maar haar buitenkant is perfect. Fleur is de kampioene van Beauxbatons tijdens het Toverschool Toernooi (Triwizard Tournament) dat in het schooljaar 1994-1995 op Zweinstein georganiseerd wordt tussen de scholen Zweinstein, Beauxbatons en Klammfels. Ze neemt het op tegen Carlo Kannewasser, Viktor Kruml en Harry Potter. Ook is Fleur heel aardig en zorgzaam. Kortom, de perfecte vriendin voor jou!

Ginny Wemel (124 x uitgekomen)

Ginny past bij jou! Ze is de jongste van zeven kinderen uit het gezin van Arthur en Molly Wemel. Ze is klein gebouwd, heeft opvallend rood haar en bruine ogen. Ze wordt soms vergeleken met een kat. Ze is een bedrieglijk goede heks voor een meisje van haar leeftijd, en wordt vooral geroemd om haar Vleddervleer-spreuk. Ze is de eerste vrouw die sinds een aantal generaties in de familie Wemel geboren wordt.
Ginny is lief, aardig, brutaal, populair, knap, stoer en goed in Zwerkbal. Je moet uitkijken, want ze is geliefd bij de jongens! Succes!

Parvati Patil (43 x uitgekomen)

Parvati Patil past bij jou! Ze houdt van roddelen en is een echte girlie girl maar is wel dapper, ze is het mooiste meisje van Harry's jaar, samen met haar tweelingzus Padma. Haar hartsvriendin is Belinda Broom die een tijdje met Ron gaat. En haar lievelingsvak is Waarzeggerij. Parvati is helemaal dol op het paranormale, zoals horoscopen en toekomstvoorspellen. Parvati houdt van lachen en van mode. Ze is precies goed voor jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?