Lach jij genoeg? :P

Lach jij wel genoeg?..Ontdek het hier!

Mogelijke uitkomsten

Lachebekje (136 x uitgekomen)

mensen die jou kennen zullen niet verbaast zijn over jou topscore, want jij lacht de hele dag door. je neemt jezelf en het leven niet al te serieus. of lach je meer uit automatisme?
niet erg, want zelfs als je lacht om het lachen moetje vooral niet veranderen. een nietechte lach wordt snel genoeg een echte lach en werkt dus net zo goed.

Gezonde lach (15 x uitgekomen)

een mooi gemiddelde, maar het kan altijd beter natuurlijk. als je een druk leven hebt met weinig tijd om te relaxen schiet je het lachen er wel eens bij in. ook voor jou geldt: zoek die humor op. ontspan wat meer, want juist dan ben je op je best. grote kans dat je hersenen dan ineens grappige verbranden gaan leggen en dat je de humor inziet van dingen die je anders niet waren opgevallen.

Serieus typje (4 x uitgekomen)

jij lacht erg weinig. ben je zo serieus of zie je gewoon nergens de humor van in? zelfs als je in een moeilijke periode zit, is het goed om te relativeren en te blijven lachen. de uit drukking 'een lach en een traan' bestaat niet voor niets: humor en verdriet liggen heel dicht bij elkaar. mensen met humor kunnen zelfs als alles tegenzit nog grappen maken. zoek de humor op, daar word je leven leuker van!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

 • Mistylover

  Lachebekje

  6 jaar geleden
 • ShirleySan

  Lachebekje Lol xD

  1 decennium geleden
 • 5sos

  Lachebekje!! Helemaal waar :D

  1 decennium geleden
 • janou1999

  lagebekie(lol)(lol)

  1 decennium geleden
 • LottWolfje

  Lachebekje (yeah)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?