Welk Konijnenras past bij jou?

Op zoek naar een nieuw konijntje? Of wil je gewoon graag weten welk konijntje bij jou past? Doe deze quiz en kom het zó te weten !

Mogelijke uitkomsten

Hangoor konijn! (789 x uitgekomen)

Een hangoor konijn is middelgroot, vaak rustig en houd van knuffelen. Hij heeft niet veel verzorging nodig met zijn vacht en is echt een lief dier!

Angora konijn! (3465 x uitgekomen)

Angora konijnen hebben superveel verzorging nodig en daarin ben jij de beste. Je houd ervan om met het konijn bezig te zijn en om hem vaak te kammen of te knippen. Angora konijnen zien er superlief uit maar is moeilijk om te verzorgen.

Dwerg konijn! (2122 x uitgekomen)

Dwerg konijnen worden niet supergroot en zijn superlief in de omgang. Ze zijn rustig en daarom ook een perfect ras voor kinderen. Ze hebben niet veel verzorging nodig om een gezonde vacht te hebben.

Een Japanner! (1186 x uitgekomen)

Japanner konijnen hebben een aparte vacht maar zijn superlief in de omgang. Ze houden niet erg veel van knuffelen, maar dat is bij de meeste konijnen wel zo. Ze hebben niet zoveel verzorging nodig en het zijn leuke beestjes.

Vlaamse Reus! (49 x uitgekomen)

Vlaamse reuzen zijn supergroot maar superlief in de omgang. Ze kunnen brutaal zijn, maar verder zijn ze goed handelbaar. Veel verzorging hebben ze niet nodig, maar ze zijn iets minder geschikt om mee te knuffelen etc.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

 • DopeyCarlijn

  Angora konijn, Ik heb zelf 2 Angora kruisingen uit het asiel!

  7 jaar geleden
 • Xenia

  Een dwerg konijn heb er zelf ook een jeej

  8 jaar geleden
 • Nikkiwowor

  Vlaamse reus

  8 jaar geleden
 • GeakMeisje01

  angora konijn:) ik heb zelf een hangoor

  9 jaar geleden
 • chanyeoI

  Angora, maar ik heb het liefst een hangoortje (ik heb er twee)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?