Twilight:P(hoeveel lijk jij op Bella?)

Natuurlijk zijn Edward en Jacob super lekker, maar zou jij ook dezefde keuze maken als Bella doet, en dus voor Edward gaan(ik wel;))? Of ben jij meer zoiemand als Renesmee en ben jij jacob's Imprent?

Mogelijke uitkomsten

Renesmee (12 x uitgekomen)

Jij vind Jacob gwn de lekkerste! Jij bent ondeugend, koppig en super eigenwijs, maar tegelijkertijd maak je je gauw zorgen en ben je super behulpzaam. Jij bent een mengeling van Edward en Bella. Jacob is gwn perfect voor jou. Jij bent Renesmee(H)

Bella (72 x uitgekomen)

Jij vind Edward het einde, je snapt niet dat hij van jou houd en niet voor de eerste beste blondie gaat. Jij bent onzeker, snel bang, snel ongerust, maar super lief en wil alles voor een bepaalde persoon opgeven! Edward houd van jou omdat je jezelf bent en hij is altijd super bezorgd omje omdat hij van je houd! jij bent Bella!(H)

Allebei (111 x uitgekomen)

JIJ KAN DUS ECHT NIET KIEZEN! natuurlijk is Jacob super hot, maar Edward is weer zo lief en knap, alhoewel Jacob is ook super leif! hoe moet dat nou?
Jij bent weer een mengeling van Bella en Renesmee! Jij bent Koppig, eigenwijs, behulpzaam, bezorg, en super onzeker! Niet doen! 2 jongens vechten om je, en dan ben jij onzeker, KOM OP! 2 hotties willen je! Je staat ertussen in!

Statistieken

Statistieken

Reacties (24)

 • XGreenDayLoverX

  Allebei

  6 jaar geleden
 • Sultanaaaa

  Nessie(H)

  7 jaar geleden
 • 0Alice0

  Allebei

  7 jaar geleden
 • tessakira

  allebei edward lijkt me wel heel lief en behulpzaam en die kan me goed beschermen maar jacob is ook zo lief knap en grappig en lekker warm allebei dusxD maar het allerliefste jacob(H)(H)(H)(H)(K)(K)(K)(K)(K)(K):9~:9~:9~:9~:9~

  8 jaar geleden
 • Maudanza

  Bella(flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here