welk fam.lid van de cullens ben jij?

wie van de famillie cullen ben jij? Zoek het nu uit;)(cool)

Mogelijke uitkomsten

edward (38 x uitgekomen)

Jij bent rustig en houd je afzijdig van problemen. Je vriend(in) is je alles en je zou er voor door het vuur gaan. Ook ben je eerlijk en kunnen je vrienden op je rekenen als ze je nodig hebben.

Rosalie (17 x uitgekomen)

Jij zou zo iedere jongen (meisje) aan de haak kunnen slaan. je besteed veel aandacht aan je uiterlijk en als je je zinnen hebt gezet op die ''ene'' zou je hem krijgen ook;)....Je stelt jezelf niet snel open voor vreemden maar als je ze leert kennen kom je erachter dat ze echt geen bedreiging vormen.

emmett (2 x uitgekomen)

Jij bent wel de stoerste familie lid! Je bent nergens bang voor en je houd wel van een avontuurtje. je neemt niet snel iets serieus. Je gaat niet snel een ruzie uit de weg. Iedereen kan met jou lachen en je geniet er erg van.

jasper (4 x uitgekomen)

Jij bent meer verlegen dan de rest en kijkt graag eerst de kat uit de boom. Je bent niet zo spontaan als emmett maar dat past ook niet bij je. je vrienden komen het liefst naar jou als ze problemen hebben want je kan ze makkelijk weer een goed gevoel geven.

alice (1 x uitgekomen)

WOW jij bent vrolijk. Het lijkt wel of niks jou van je stuk kan brengen! Het liefst loop je de hele dag te winkelen en als een vriendin jou hulp nodig heeft met haar make-up,haren en/of kleding dan ben je in de 7de hemel! iedereen kan met je opschieten. en de paar man die je raar aankijken heb je niet eens door. je hebt het veelste druk met je vrienden te vermaken.Als iemand je hulp nodig heeft kunnen ze voor 100% op je bouwen want jij zal klaarstaan als ze je nodig hebben.

esmee (1 x uitgekomen)

Jij wil voor iedereen zorgen en kan geweldig koekjes bakken. jij bent echt het moedertje van je vriendengroep. je komt niet snel in de problemen en kan niet wachten tot je je eigen kinderen kan krijgen. je bent behulpzaam en vriendelijk en je vrienden zijn super blij met jou;)

carlisle (2 x uitgekomen)

Jij weet ALLES! je hebt overal een antwoord op. en heb je het toevallig een keer niet dan zoek je het wel op;)Als iemand een probleem heeft komen ze het eerst naar jou toe en echt niemand zou ruzie met jou willen. ze respecteren jou en dat heb je ook verdient.

Statistieken

Statistieken

Reacties (11)

 • hugmy

  EdwardxDKlopt behalfe dat rustig gedoe dus goeie quiz!:)

  9 jaar geleden
 • OpgeroldEten

  Edward.

  ik ben het tegen overgestelde

  9 jaar geleden
 • Timid

  edward ; klopt wel ;o

  1 decennium geleden
 • Casanova

  edward:9~

  1 decennium geleden
 • Elucidate

  edwardxD

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?