Wie ben jij van Spongebob?

Dat wou je toch vast altijd al weten? Ben je Spongebob? Patrick? Octo? Mr. Krabs? Plankton of toch maar Sandy?
Ontdek het in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Spongebob Squarepants! (33 x uitgekomen)

Spongebob is een zelden-depressieve en erg blije spons die geen haat voelt voor niemand! Samen met Patrick beland hij in de meeste vreemdste avonturen.

Patrick Ster! (54 x uitgekomen)

Patrick is een zeester en de beste vriend van Spongebob. Meestal is hij ongelooflijk dom maar af en toe doet hij iets slim. Hij vangt het liefst kwallen, blaast bellen of eet ijs.

Octo Tentakel! (35 x uitgekomen)

Octo is de norste persoon van Bikinibroek. Hij woont precies tussen Spongebob en Patrick in, dus wordt hij daar helemaal gek van. Bovendien is zijn collega op het werk (in de Krokante Krab) Spongebob. Octo houdt van twee dingen: klarinet spelen en rust! Dat laatste krijgt hij niet echt...

Eugene Krabs! (17 x uitgekomen)

Krabs is de gierige eigenaar van de Krokante Krab. Hij is de rivaal van Sheldon Plankton. Hij leeft samen met zijn dochter Parel Krabs in een anker-vormig huis in Bikinibroek.

Sandy Wang! (15 x uitgekomen)

Sandy is een eekhoorn en niet zoals de andere in de serie een onderwaterdier. Sandy komt oorspronkelijk uit Texas, maar woont nu in een koepel met lucht in Bikinibroek. Sandy beoefent karate, surfen en extreme sporten.

Sheldon J. Plankton! (10 x uitgekomen)

Plankton is een kleine microbe met een arrogante houding en een groot ego. Hij is meneer Krabs grootste rivaal. Zijn doel in het leven is het Krabburger recept te stelen!

Statistieken

Statistieken

Reacties (3)

 • annick94

  ik ben okto(dance)

  1 decennium geleden
 • Dreamable

  Patrick(K)

  1 decennium geleden
 • Candybar

  Patrick.(puh)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?