Jou type jongen?

Wat voor type jongen past bij jou? Een gezellige uitgaans-boy of bijvoorbeeld een sportieve beachboy? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Sportieve beachboy (2 x uitgekomen)

Jij bent heel sportief en niet echt van het luie 'bankhangen.' Daarom past de sportieve beachboy bij jou, samen doen jullie de gekste dingen: bungee-jumpen, surfen, noem maar op.

Gezellige uitganger (9 x uitgekomen)

Jij bent erg gezellig en altijd vrolijk. Je houdt van uitgaan en daarom past deze boy bij jou. Jullie zijn samen een super vrolijk stel, die alle discotheken in de buurt onveilig maken.

Romantische boy (21 x uitgekomen)

Deze jongen verzint vanalles voor jou. Een etentje met kaarslicht, een gezellig avondje in de bioscoop, het maakt niet uit als het maar romantisch is. Het liefst zijn jullie met z'n tweetjes.

Populaire jongen (7 x uitgekomen)

Deze jongen is erg populair en heeft een hele grote vriendengroep. Als hij bij zijn vrienden is doet hij een beetje raar tegen jou, maar als jullie met z'n tweeen zijn is hij hartstikke lief, en jij vind het wel leuk zo'n 'stoere' boy.

De grapjas (12 x uitgekomen)

Deze jongen heeft als motto: 'een dag niet gelachen is een dag niet geleeft.' Hij maakt jou vaak aan het lachen, maar niet alleen jou, iedereen ligt bij hem in een deuk. Door zijn grappen is het altijd weer gezellig als jullie bij elkaar zijn.

Statistieken

Statistieken

Reacties (3)

 • eggie

  Grapjas
  xx

  1 decennium geleden
 • FullyAlive

  de grapjas, klopt n__n
  xxx'

  1 decennium geleden
 • crazyashell

  romatische boy

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?