Camp Quetico - the cast

Nieuwsgierig naar het uiterlijk van de personages? Maak dit ^^

Mogelijke uitkomsten

Archer McAllister (3 x uitgekomen)

Deze jongeheer heeft het niet zo met regels. Net zomin als met vaste relaties. Waar hij kattenkwaad uit kan halen, daar doet hij het. Met zijn partner in crime, zijn broer Sean verzint hij altijd de beste grappen. Alhoewel hij stiekem toch een klein hartje heeft.

Sean McAllister (1 x uitgekomen)

Tegenover zijn broer is deze gast helemaal geen flirter. Tuurlijk houdt hij zich graag bezig met het andere geslacht maar zelfs in de legendarische kampoorlog moet hij zijn liefde daarvoor opgeven. In die strijd komt hij echter steeds af met geniale ideeën, die zo gek zijn dat hij alleen ze bedenken kan.

Tom Murray (3 x uitgekomen)

Dit stouterdje heeft het kamp al eens bezocht, en wist door zijn kattenkwaad er weer te belanden. Hierdoor weet hij alle leuke plekjes en de zwakke plekken van de begeleiders. Ook hij neemt de wraak op de meisjes serieus en doet er alles aan om samen met zijn hutmaatjes hen het leven zuur te maken.

Jack (4 x uitgekomen)

Jack kwam naar het kamp om eindelijk eens alleen te zijn met zijn vriendinnetje. Maar hij moet zijn liefdesleven de komende twee maanden opofferen voor de oorlog, wegens héél beinvloedbaar.

Wyatt (3 x uitgekomen)

De ouders van dit jochie zijn opgelucht als ze van hun hyperactieve zoon af zijn. Door zijn gebrek aan vrienden hangt hij altijd thuis rond en slaagt er elke keer in om iets om te stoten. De klungel is dus blij als hij met de broertjes McAllister een paar rolmodellen heeft en volgt hen dus slaafs.

Grey Austin (1 x uitgekomen)

Deze meid is tegen haar zin niet op baseball-kamp geweest maar heeft haar vakantie opgeofferd voor het Queticokamp met haar beste vriendin Michelle. Haar leidersgevoel komt naar boven als de oorlog verklaard wordt. Daarom heeft ze de neiging om domme, en roekeloze dingen te doen. Helaas slagen haar hutmaatjes er niet altijd in om haar tegen te houden.

Michelle Di Tomaso (6 x uitgekomen)

Wanneer zij de folder van het beruchte kamp zag was ze al helemaal in de stemming. Met haar vriendin Grey, die het helemaal niet zo heeft voor boswandelingen gaat ze met een gerust hart naar het kamp. Maar als dan de oorlog komt kunnen haar geniale ideeën de jongens meestal slim af zijn. Ze probeert ook Grey tegen te houden als ze weer iets verkeerd in haar kop heeft. Of ze er in slaagt deze taak te volbrengen is een grote vraag.

Baylee (7 x uitgekomen)

Ze is een proffesional in geld vergooien in winkels. Wanneer haar bankrekening voor de zoveelste keer onder nul gaat wordt vaderlief het beu en stuurt haar naar het kamp der onheils. Natuurlijk denkt zij dat ze een shoppingtrip in Canada heeft gewonnen maar zodra zij aankomt komt er alleen maar 'Iuew' uit. Als de jongens haar grove beledegingen toewerpen besluit ook zij in te grijpen.

Aline (0 x uitgekomen)

De verstandige Aline heeft het niet zo met heel het oorlogsgebeuren. Ze houdt zich er daarom ook buiten en leest liever 's avonds laat (als ze dan nog op is) een boek dan haar slaap op te offeren om de jongenshutten met toiletrollen te versieren.

Lorene (1 x uitgekomen)

Net zoals haar vriendje Jack wou ze een leuke tijd beleven op het kamp. Maar als ze beiden door de sfeer opgeslorpd worden en niet ziet dat haar relatie kapot gaat gooit ze alles, maar dan ook alles in de strijd om wraak te nemen.

Begeleider jongens (3 x uitgekomen)

Om geld te verdienen staat deze meneer na vijftien jaar nog altijd paraat om de mannelijke groep van het kamp te begeleiden. Zij geeft ze natuurlijk een duwtje in de rug als het om de oorlog gaat. Ja, deze man overtreedt zonder hij het weet de regels te veel. Een echte achterlijke sukkel is hij.

Begeleidster meisjes (3 x uitgekomen)

Al jaren vecht ze met haar mannelijke rivaal om de titel 'Overwinnaar'. Jammer genoeg werd er altijd vrede gesloten tussen de geslachten. Maar als ze ziet dat het dit jaar op een ramp uitdraait doet ze extra veel mee met de meisjes om de jongens een poets te lappen.

Statistieken

Statistieken

Reacties (1)

  • Nortia

    dit lijkt me echt zoooo leuk:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?