Wat voor kleuren kerstballen moet jij in je kerstboom hangen?

Heb je weer geen idee welke kleur(en) kerstballen je in je kerstboom wilt hangen? Doe de test, en kom erachter wat het beste bij jou past! ( Reacties zijn natuurlijk altijd welkom,:))

Mogelijke uitkomsten

Roze en Wit (1521 x uitgekomen)

Jij wil niet te druk, en niet te veel verschil in kleuren. Maar toch iets origineels. Kies voor licht roze en witte ballen. Je kan een combinatie doen tussen Mat en Glanzend, of je kiest!

Rood en Goud (111 x uitgekomen)

Jij wil opvallende kleuren in je kerstboom. Hand hem vol met Rode ballen, en doe af en toe een gouden. Of je hangt hem vol met Gouden ballen, en af en toe een rode tussendoor. Wil je echt heel opvallend, dan kies je voor evenveel rode als gouden, maar persoonlijk vind ik dat meestal iets te veel van het goede!

Alle kliekjes door elkaar (33 x uitgekomen)

Het boeit jou niet hoe de kerstboom eruit ziet. Als er hij maar is. Blauw, Rood, Groen, Roze, alles door elkaar vind jij het leukst. Het is maar een kerstboom, denk jij. Het kan heel mooi zijn om verschillende kleuren door elkaar te doen, maar vaak ziet het er erg druk en onrustig uit...

Zwart en Wit (554 x uitgekomen)

Jij bent erg stylisch, en je wil het mooiste uit je kerstboom halen. Kies voor Zwarte ballen, het lijkt misschien een beetje raar, maar het ziet er heel mooi uit als je een combinatie maakt van zwart, grijs, wit, en eventueel zilver en grijs-bruin. Het lijkt je als je het zo leest misschien niet mooi, maar het resultaat kan prachtig zijn!

Groen en Zilver (33 x uitgekomen)

Jij blijft graag dicht bij de natuur. Een kerstboom vullen met allerlei kleuren ballen, daar doe jij niet aan. Jij kiest voor groen. Groen past mooi bij de boom, en dan vallen de ballen ook niet zo op. Om het iets op te vrolijken kan je een paar zilveren of bruine ballen tussendoor doen.

Een kleur (240 x uitgekomen)

Jij kiest voor 1 kleur. Je hebt geen zin om kleuren te gaan combineren, je houd het gewoon simpel. Als je dat doet, kies dan wel voor een kleur die vaker in je huiskamer voorkomt. ( Bijvoorbeeld de kleur van het kleed ( als je die hebt. ) ) En om het mooier te maken kies je voor een combinatie tussen mat en glanzend. Ook kan je voor verschillende tinten kiezen. ( licht en donker ) Dit kan heel mooi zijn!

Statistieken

Statistieken

Reacties (6)

 • Scharry

  GroenZilver;D

  1 decennium geleden
 • Noah98

  roze en wit! Ik hou van zachte kleuren! Toffe quiz!:D

  1 decennium geleden
 • Definitely

  Een kleur!

  1 decennium geleden
 • ShoeLaLa

  roze en wit:Pzo maakte ik dat kleine boompj vn mn opa altijd :p
  x

  1 decennium geleden
 • crazyashell

  groen en zilver.
  echt leuke quiz!!
  en origineel.

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?